Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hockeymonkey

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre…..
Háromszor vezetett a Sapa Fehérvár AV19 az Olimpija Ljubljana ellen, mégis csak egy pont jött össze a végén. Nagy lendülettel kezdtünk, Vaszjunyin megszerezte első gólját a szezonban, úgy nézett ki, letaroljuk a riválist, de összeszedték magukat a szlovénok, egyenlítettek. A…..
hockeymonkey 2009.10.07 17:22:37
Hete a fradiban még ki tudott szúrni, most miért nem? Ezt nem lehet rutintalanságra fogni. Értem ezt arra, hogy amikor 100%-ig nem volt Jan-nál a korong (a lábán dadogott) odaszúrhatott volna még. Kiállítása: rutintalan az, hogy ezt egy 40 körüli kapus, megoldotta volna úgy, hogy kapustámadásért mi kapjuk az előnyt, mert neki korcsolyáznak (neki kellett volna eljátszani a nagy halált), de tényleg lehetett látni, hogy izgul és ezért kapkodott, ami érthető (Palkónak igaza volt), én sajnálom és sok sikert neki. Amúgy hol volt addig a Balu (nem hibáztatom ennyi jégidő után!) és tényleg miért ez volt a második hármasunk a hosszabbításban!? Szerintem jó ez a csapat nagyon, de ezekkel a sorokkal még mindig baj van (lesek is ebből vannak) és van egy pár hiányosság, ami az előnyökben sokat számít, korongfelhozatal, stb. Kellene pl. egy jó bulizó, jobb kezes (ami kevés van a csapatban, főként befejező emberre gondolok), jó kapáslövő center, aki viszi a hátán a csapatot. A feladat nem egyszerű, nem akárkit kell pótolnia. Bízom benne lesz még jobb is és végre meg lesz a csodafegyver, minimum a negyedik helyet érő. A legjobbunk a svéd hátvéd, ami vitathatatlan, de az első sor is mindent megtett. Iminek igaza volt, Sofit illetően, ez benne van! Azt meg kívánom, hogy ami Sator ellen kifogása volt id. O.G-nak, hogy nem kísérte figyelemmel az utánpótlást, ezt végre merje meglépni Tolvanen mester és legyen rotáció a csapatban, hogy mindenki fejlődjön, ha kimarad, menjen önbizalomért Miskolcra vagy azért, hogy kapjon észbe vagy csak azért, mert messze még a vége és hol van még a rájátszás! Ami tényleg hiányzott az a 37. perctől a teljes koncentráció és összpontosítás, ami tényleg a fáradtságból lehet, viszont ennyi meccs után ez még korai! Hajrá Volán!
Sheldon Souray, az Edmonton 33 éves védője nem erősködik gyakran – semmiképp sem annyit, mint infjoncként: nyolc bunyó volt a rekordja, még a 98/99-es szezonban –, de ha mégis, annak általában az ellenfél látja kárát. Az 5-4-es Edmonton–Dallason az izgága Krys…..
Indulásunk óta úgy gondoljuk, a posztjaink alatti kommentek munkásságunk szerves részei, ezért is van, hogy bár kesztyűs kézzel, de irtjuk a durván ide nem illő tartalmakat. A Fehérvár EBEL-szereplése kapcsán nagyon sok probléma halmozódott fel az olvasói vélemények vonalán…..
Szombaton rendezték az ifjúsági csapatoknak kiírt Magyar Kupa küzdelmeit. A Marczi Skate névszponzorálta sorozat háromállomásos, az elsőt Dunaújvárosban és Miskolcon rendezték, két hármas csoportban. Ma kezdődik a magyar juniorbajnokság, a Dunaferr a Sapa Fehérvár AV 19-et…..