Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NuMilka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
Miközben a Spartacus: Blood and Sand című sorozat főszereplője, Andy Whitfield a rákkal küzd (és híreink szerint nagyon jól áll a küzdelemben, hajrá), az HBO pedig nyáron készül nálunk is bemutatni a sorozatot, a Starz januárra bejelentette a hatrészes előzményszériát, amit…..
Vicces és lelkesítő a magyar online webáruházakkal foglalkozó posztunk utóélete. (Aki nem olvasta volna sem ezt, sem a folytatását: a bejegyzésekben arról írtam, hogy egy rakás magyar webáruház, dacolva a hatályos kormányrendelettel, nem cseréli vissza 8 napon belül a…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
NuMilka 2009.08.07 15:03:27