Regisztráció Blogot indítok
Adatok
setzer

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hello Wien ! - köszönt anno Mátyás király, mikor a fekete sereg élén Bécs városához ért, és ez akkora beszólás volt, hogy amerikában egész üzletág épült rá. De most nem Bécsben vagyunk - mert akkor ez bizony egy Rapid poszt lenne - és Bécsnek nincs is NB1-es csapata, így…..
Három héttel a pótselejtező előtt a válogatottat 18 év után újra a nemzetközi futballtérképre felhelyező Pintér Attila szövetségi kapitánnyal készítettünk interjút.- Gondolta volna tavaly szeptemberben az Észak-Írország elleni vereséget követően, hogy bő egy évvel…..
Fiola Attila szavaival élve „az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet.” A siker ugyan elsősorban egy bizonyos Michel Platini sikere, de ne legyünk kicsinyesek. Ünnepeljük a magyar futball feltámadását, töltsük meg a…..
Munkahelyemen egy hétig ügyeletes vagyok megint, nézem a naptárat, az egyik programra leadási határidő is van, kettőhöz pedig dokumentációt kell(ene) írni. Annyi minden jött össze, hogy nem is tudom melyikhez fogjak, így inkább egyikbe se kezdek bele, nehogy félbe kelljen hagyni.…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..
Ezen a héten tehetséges klubvezetőink vigyázó szemeiket a déli határra vetették, ki scoutjai útján, ki személyesen tekintette meg a menekülttáborokban és tranzit zónákban próbajátékon szereplő szír és magát szírnek valló labdarúgókat. A szokásoknak megfelelően először…..
Mielőtt legyintenénk, hogy "Nekem nyolc!" , ami egyfelől rárezonálna az aktuálsi forduló sorszámára, másfelől hű képet festene az eddigi hétről, nos azelőtt még az elején szögezzük le : ez a derby végre Derby volt. Igen, így, hogy : "Derby" nagybetűvel az elején ( majd négy…..
Vége a szeptemberi EB-selejtezésnek, így legjobbjaink visszatérnek végre a szivük csücskének számító szeretett hazai klubjuk kötelékébe, illetőleg a haldokló nyugatot képviselő külhoni klubjuk kispadjára, hogy a hétvégén ismét elkápráztassák a stadionokba kilátogató…..
Ma sorsolnak az EL-ben, de minket ez aztán egyáltalán nem érdekel. Tényleg sikerült az, amit aztán idén nem gondoltam, hogy a söreim 27%-ból telepumpált kormánycsapatok még egy árva EL-csoportot sem tudtak összehozni, miközben Azerbajdzsán három csapattal is megérte a nemzetközi…..
Mindenkinek van egy álma, szól az örökbecsű sláger. Volt egy álmom nekem is, amiben valamelyik csapatunk olyan csapat ellen nyer párharcot az európai kupaporondon, melynek játékosai kettő egyeneset tudnak rúgni a labdába... Ezzel együtt a rövidre zárt kupaszereplés annyit ért,…..
Európa csendes, újra csendes, kizúgtak csapataink...a nemzetközi küzdelmekből.Bár a Vidinek statisztikailag van még két meccse, de ne fűzzünk hozzá nagy reményt. (Mint az találóan megjegyezte volt valaki :…..
Az elmúlt években is e sorok írójára hárult az a nemes feladat, hogy a bohócliga vitézeinek európai hadjáratának kudarca után fogja kezébe a képzeletbeli tollat. Idén sincs ez…..
Három a magyar igazság, ennyi idő után talán már tisztul a kép, nemzetközi csapataink többsége már a hazai bajnokságra koncentrálhat, lássuk, mire jutnak augusztus legelején. Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre A csabaiak eddig megfelelnek várakozásainknak, utolsó helyről…..
Alig ért véget az első forduló, máris nyakunkon az újabb megmérettetés. Nem csak a meccsek hangulata lesz forró, hanem az időjárás is, és sajnos szeretett MLSZ-ünknek máris át kellett szerveznie a programot, mert Szentpétervárott hirtelen, ámde váratlanul pont este 6-kor akarnak…..
Július közepe, itt az ideje, hogy kezdődjön az őszi szezon, ami csak alig hangzik szürreálisabban mint egy burját nő újratemetése Petőfi dublőreként. Kevesebb csapat, több forduló, magasabb színvonal, pénzügyi stabilitás, fény az alagút végén, akkor vágjunk…..
setzer 2015.07.18 14:04:56
@setzer:

1.FTC
2.Videoton
3.Debrecen
4.DVTK
5.Újpest
6.Paks
7.MTK
8.Felcsút
9.Honvéd
10.Vasas
11.Békéscsaba
12.Haladás
2018. június. A négy éven belül negyedszer átszervezett magyar bajnokságban tavaly óta ismét 16 csapat küzd a nemzetközi kupaindulást érő helyekért, a kiesés elkerüléséért, no és persze a nagy büdös szürke középmezőnyért. "Látni kell, a 12 csapatos megoldás jó ötlet…..
Elérkeztünk az idei színdarab második felvonásának (lásd még: tavaszi szezon) utolsó előtti jelenetéhez, a dramaturg pedig kiválóan tette dolgát, hiszen a nézőközönség egyfelől izgulhat a dobogós helyek elosztását illetően, másfelől nem lehet biztos abban sem, hogy mely…..
Már csak hármat kell lejátszani, és kiderül, jövőre kik maradnak az élvonalban. Már azok közül, akik megkapják a jogsit. Van, akinek a teljesítménye, van, akinek a licensze nincs meg hozzá (bár mindenki nyugtat, hogy meg lesz az), van ahol egyformán hiányzik mindkettő. A tulajok…..
Nem mintha korábban kérdéses lett volna, de 4 körrel a vége előtt bajnok a Vidi, amire év eleji tippelőinknek csak harmada számított. A dobogóért viszont még tülekednek, és szokatlan módon még egyik kieső személye sem ismert, mert versenyt szerencsétlenkednek a jelöltek. Az…..
"Itt van május elseje / Ég a gyomrom belseje" Komoly felütéssel kezdődik ez a beharangozó, előre is elnézést, de holnap felvonulás van, meg falunap, és címvédőként muszáj volt kicsit tréningeznem a holnap délutáni sör-virsli versenyre. Na jó nem kicsit, és inkább a "sör"…..
Dübörög a bajnokság, célegyenesbe fordult a kazah wellness túráért illetőleg a Siófok-Zalaegerszeg-Sopron-Szolnok-Szeged körtúráért folyó csata, vagy ahogyan az MLSZ-ben nevezik az európai indulásért, és a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem. Hihetetlen izgalmak,…..
A honi futball aktuális válsága a Rába partján zajlik éppen, ahol a klubhoz egyébként példásan lojális Szasa Sztevanovics sportigazgató számára a legnagyobb kihívás a tavasszal az ETO soros bajnokijára 18 játékost delegálni. A klubházban akad már üresedés, hiszen a…..
"A jó ló a derby napján fut a legjobban" - szól a közmondás, és mivel a hétvégén derbi ( vagy derby) lesz, így aztán aktuálissá válik szétnézni, hogy ki lehet a befutó. ( Aki rögtön rávágta,hogy Lipcsei, az kérem írjon be magának egy fekete pontot.)  A zöld-fehér…..
Végre újra lehet gyrost kapni Budapest utcáin! A Nagy Futballünnep, Nagy Nullanulla után végre újra jönnek az ötszáz nézős pápai és csúti derbik, ahol végre nem a kürttel a szájukban szelfiző, pamacshajú Real Madrid-drukkerek rágják akkurátusan a hántolt napraforgót. Persze…..
A 21. fordulóval folytatódik a Bohóc esztrádműsora. A múlt héten megújult MTVA sporthíradójából közlünk dőlt betűvel rövid szösszeneteket ennek örömére jövő hétfőről. (Az apróbetűs részekért a felelősséget nem vállaljuk). "Minden igényt kielégítő talajon,…..