Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heiidii

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2009.12.02 21:38:00
Britney Spears, 1981. december 2. ..
heiidii 2009.12.03 22:11:08
Ezek a gyönyörű Tiffany&Co. gyémánttal kirakott, kulcsot formázó medálok elképesztően gyönyörűek, elegánsak, és persze nagyon drágák, de szerintem minden nő örömmel kapna egy kicsi, türkízzöld csomagolású dobozkát karácsonyra, amely az egyik kulcsot rejti.Ki melyiket…..
A H&M tavaszi férfi ruha kínálatában furcsa dolgokra lehet akadni: rakott szoknyára, háremnadrágra, nőies selyemsálakra, virágos pólókra, stb... Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesznek népszerűek ezek a ruhadarabok a férfiak körében, de valahogy van egy olyan sanda gyanúm,…..
A Burberry csak egy kérdést tesz fel legújabb gumicsizmája reklámozásakor: Szereted-e ennyire a Burberryt? Mert ha igen, akkor imádni fogod ezt a szivecskés és közben klasszik burberry kockás gumicsizmát. Szerintem sokkal jobb, mint az "örök klasszikus" gumicsizmájuk, az…..
heiidii 2009.11.23 21:47:29
A Topshop számára Louise Goldin tervezett néhány gyilkos fegyvernek is beillő cipellőt. A lábbelik több funkciót is betölthetnek: egyrészt vagány viselet, másrészt pedig önvédelmi eszközként is használható a hegyes szegecseknek köszönhetően.Igazán praktikus viselet egy…..
OurFashion Kocka in love with csík 2009.11.13 22:41:46
Még kisebb koromból emlékszem bizonyos "szabályokra", amik valahogyan mindig felmerültek, ha fel kellett öltöznöm. Ilyen volt a "nem lehet lilát és pirosat együtt felvenni", a fekete-barna, valamint a kék-zöld kombináció. Fogalmam sincs honnan szedtem ezeket, de…..
Makány Márta 2009-es őszi-téli kollekciójából választott magának egy hernyóselyem ruhát Federica Torti olasz műsorvezető és divatújságíró a Virgin Gálára. A műsorvezető már nem először jelent meg a vörös szőnyegem Makány Márta ruhájában.Nektek, hogy tetszik? Love or…..
A Vogue US decemberi számában Lady Gaga a gonosz boszorkány szerepét kapta meg a Jancsi és Juliska című meséből.Annie Leibovitz készített ugyanis a magazin számára egy fotósorozatot, melyet a fent nevezett mese ihletett meg. Juliskát Lily Cole, Jancsit Andrew Garfield…..
heiidii 2009.11.09 14:27:10
Beköszöntött az igazán hideg, csipős reggelek, szeles nappalok és tarthatatlanul hideg esték. Ilyenkor még a hosszú hajam sem ment meg attól, hogy le ne faggyon a fülem. Talán még a kabátválasztás mizériáján is túltesz a sapka, fülvédő választás, vagyis inkább a…..
Csecsebecse Megkésett Halloween 2009.11.03 15:06:00
Lady Gaga - akin tulajdonképpen már meg se lepődök - elfelejtette, hogy már napokkal ezelőtt elmúlt a beöltözős bulik napja... Persze, ezzel a 'kívülre veszem a bugyim meg a melltartóm' összeállítással elérte, hogy megint mindenki róla beszél (egy énekesnél azért elég…..
Miranda Kerr az ausztrál Harper's Bazaar decemberi címlaplánya. A fotós Simon Lekias, a stylist Mark Vassallo volt.  ..
Már Magyarországon is kapható a Nina Ricci legújabb parfümje, mely a nem túl fantáziadús Ricci Ricci nevet kapta. Az illat virágos-fás, legmeghatározóbb összetevője az estike, további alkotóelemei pedig a rebarbara, a bergamott, az indiai tubarózsa, a májusi…..
heiidii 2009.10.26 20:33:44
Stella McCartney a felnőttek után most a gyermekeknek próbált meg ruhákat tervezni, méghozzá a GAP számára. A hetven darabos kollekció ruhái az újszülött babáktól kezdve egészen a gyermekek 12 éves koráig szólnak. Az árak nem vészesek, 14 és 128$ között juthatnánk hozzá…..
heiidii 2009.10.24 18:23:53
Nem új keletű már, hogy neves designerek az emberek után a házi kedvenceknek is ruhákat kezdenek tervezni - gondoljunk csak Roberto Cavalli bőrszerkóira :)Most pedig a Mulberry bővítette kutyusruhákkal kollekcióját. A képen látható kiskabát ára 140$ (kb. 25.000 Ft)...
heiidii 2009.10.21 16:07:24
Kínzőeszköz a luxus finom csomaglópapírjába rejtve, valahogy így mutat a Burberry Prorsum limitált szériás karórája. Tegnaptól lehet feliratkozni a várólistára, és két hétig van a versenyzőknek esélye a szögesdrótos óra megkaparintására. Ám az idő sürget, hiszen…..
heiidii 2009.10.20 16:07:41
A koponya/halálfej motívum véleményem szerint sosem volt elég kifinomult, soha nem is tetszett, mostanra pedig már végérvényesen kivonult a divatból.Legalábbis én azt hittem. Alexander McQueen azonban nem így gondolja. Íme az őszi/téli koponya-kollekciójának néhány darabja.Ti mit…..
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..
Óh, jaj. ..
heiidii 2009.10.10 18:41:50
@justniki: én is nézegettem már! A legtöbb keretet itthon fel tudod optikában próbálni és aztán megrendelni. Szerintem megéri, egy Gucci keret pl. egy hazai optikában 45 ezerrel került többe, mint a giarre.com-on!
heiidii 2009.10.11 18:11:52
@janettaylor: Én mondjuk pont fordítva csináltam: ami tetszett az optikában, annak felírtam a cikkszámát, hátha neten olcsóbban megtalálom. És meg is találtam :)
Amúgy szerintetek lencsével együtt ennyi az ára a kereteknek?
heiidii 2009.10.12 09:32:28
@Scala: Köszönöm! Hmmm...ez gondolkodóba ejtett - és ez igen veszélyes a pénztárcámra nézve....
(most látom, hogy van magyar nyelvű opció)
OurFashion Lara ezer arca 2009.10.11 15:15:00
 Lara Stone az októberi Vogue Paris lapjain ismét bizonyít, több szerepben is. Fantaszikusak az átávltozások, ha nem lennének egy sorozat részei, lehet nem is jönnék rá azonnal, hogy végig egy lány szerepel a fotókon. Egyértelmű kedvencem az utolsó kép, emelem kalapom a…..
heiidii 2009.10.11 18:06:24
Sajnos nem vicc volt, hogy Lindsay Lohan lesz az Emanuel Ungaro új tervezője. A tavaszi/nyári kollekció elkészítésében már ki is vette a részét, Estrella Archs-sal karöltve készítették el azt.Elég eklektikus lett a kollekció. Van itt minden a leggingstől a funkciótlan…..
heiidii 2009.10.06 11:36:37
Az utolsó felvonás következik az Emmy ruhákból. Ide azokat a ruhákat szedtem össze amik a legjobban tetszenek.  Leighton Meester ebben a fehér Bottega Veneta darabban úgy néz ki akár egy görög istennő. Szép esésű ez a ruha, a vállmegoldás különlegessé teszi az…..
Egy filmfesztiválon viselte Brad Pitt ezt az eléggé fura, a saját monogramjával ellátott cipőt. Igazából nem tudom eldönteni, hogy vicces-e vagy inkább csúnya, de azt mindenképpen be kell látni, hogy Brad Pitt-nek ez a szakál már semmiképen sem áll jól. Talán valamilyen új film…..
 Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit, ami divattal, stílussal, életmóddal vagy valami hasonlóval kapcsolatos (mindenféle kommentár nélkül, mármint én nem fűzök hozzá kommentárt), ti pedig meséltek - és…..
heiidii 2009.08.06 12:24:42
@gallianori: Én például Ok-ot nyomtam. Véletlenül. (Pedig nincs is műkörmöm...) jajjj
A Vogue Korea augusztusi számában hosszú-hosszú fotósorozat jelent meg a 90-es évek három modell-ikonjáról: Naomi Campbell-ről, Eva Herzigova-ról és Claudia Schiffer-ről.Ezzel egyidőben a Vogue Italia is megjelentetett a régi, igazi szupermodellekről egy fotósorozatot. Ott Claudia…..