Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vityu99

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napjainkban Gyermekvasút néven üzemelő egykori Úttörővasút a szocialista rendszer egyik büszkesége volt. Ezzel is utaltak arra, hogy lám ilyesmire is telik a dolgozó nép országában, és generációkon át volt a legmenőbb csábítás az ifjú generáció számára. 1961. április 12. Úttörővasút…..
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
A József körúti szellemház sorsa már jó ideje követi az Urbanista (ami persze nem nehéz feladat, elég hozzá követni a 8ker blogot). Az utolsó hír az volt róla, hogy 2009-ben újradeszkázták és bevonták védőhálóval. Bár akkor logikusnak tűnt, hogy új gazdára talált, mégsem…..
  Miután túlestünk a politikai elmebajon, megtárgyaltuk mi vicces és mi nem, illetve elveszítettünk néhány olvasót és láthatóan nyertünk párat, ideje visszatérni a blog profiljához. Majdnem. A mai posztban ugyanis nem lesz repülőgép, csak egy ember furcsa ruhába öltözve, de…..
Se szeri se száma az eladó félkész házaknak. Na de hogy kiadjanak egy ilyet? Ráadásul a még ma is menőn csengő nevű Rózsadombon? Mzs mindenesetre fényképezett egyet a Cimbalom utcában, egy ugrásra a Vérhalom tértől és elküldte az Urbanistának. Kösz!…..