Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doubledeceker

1 bejegyzést írt és 1605 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánosan kellett volna dönteniük a támogatásokról a Magyar Nemzeti Bank alapítványainak Kósa Lajos szerint, viszont ezzel együtt megszavazzák Varga Mihály legújabb, szintén titkolózós javaslatát. A Fidesz frakcióvezetője szerint a sajtó ma egyre inkább Lenin elveit követi…..
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
Doubledeceker 2016.04.24 13:07:37
@karandash:

OK ezt én értem, de ez így nem, hogy nem egészséges, de kifejezetten egészségtelennek tűnik.

Az rendben van ha valaki, fút naponta 30 órát, az is ha értelmesen ennyit mozog a kondi teremben, de
ezek nagyon nincsenek rendben leginkább testképzavaros hülyeségnek tűnik az egész.
13 évig kezelt egy főorvos, aki nem vette észre  problémám,  illetve megalázott egy mellkassebész  főorvos, mondván milyen nő vagyok, ha így elhanyagoltam a testemet?  Tisztelt Blog!   13 évig kezelt egy főorvos, aki nem vette észre  problémám, felette, illetve áttekintett rajta. 2016 már.17-én…..
Időnként úgy tűnik, hogy a castingon azzal etették a Farm szereplőit, hogy ez az egész pont olyan lesz, mint a Való Világ, csak rusztikusabbra veszik a díszleteket, és lesz némi parasztromantika üde hegyi levegővel, meg édesen bégető, mekegő, bőgő haszonállatokkal. De, ne szarj be, hiába a…..
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Doubledeceker 2016.03.21 10:09:46
@BircaHang Média:

Te annyira mocskosul hülye vagy de tényleg. Simán megérdemled, hogy Viktor kilopja a szemedet is.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Fontos leszögezni: a magyar néplélek nem rasszista, antiszemita vagy iszlamofób. Meggyőződésem, hogy az ennek ellenkezőjét állítókat rosszindulat, sértettség, de legjobb esetben is túlzott érzékenység, esetleg a néplélek félreértése vezeti. Tény viszont, hogy a…..
Doubledeceker 2016.03.19 15:26:50
@enpera:

Ezt most mért???
De most komolyan, én csak azt írtam nem szeretjük az eltérő kultúrát.
És szerintem nincs is ezzel semmi baj., na meg a társadalom nem is homogén van, aki senkit nem szeret, van aki csak a hülyéket nem, van akinek meg minden mindegy mert egy liberális buzi.....

De azért még sem kellene anyázni.
Doubledeceker 2016.03.19 17:57:58
@enpera:

Ok, de pl. az ilyen k anyád a tiédtől eltérő véleményre is pont gáz. De ugorjunk.

Amúgy én olyan helyen csapatom, ahol mindenkinek van diplomája, és mégis mindenki utálja a négereket a bevándorlókat, na meg a cigányokat.

Én ebből indultam ki. De ez nem faji alapon megy, egyszerűen csak látja mindenki hogyan viselkednek ezek a népek, így aztán ez a vége.

De én ezt nem ítélem el, szerintem ennek az utálatnak egy része jogos, vagy legalább jogos önvédelem.
A kétes hírű felfedező és a legnagyobb jármű, amivel tetszés szerint lett volna átszelhető az Antarktisz jege. Byrd harmadszor készül az Antarktiszra..
Vendégszerzőnk, Duka Zsófia közgazdász, politológus (Igazságügyi Minisztérium) írása   Ismerőseim körében újra felütötte a fejét a 168 óra online-on megjelent korábbi írása a kivándorlásról. Nem tudok érzelmek nélkül elmenni a téma mellett, és most már szó nélkül sem. Reflektálnom kell,…..
És ez a valaki nem én vagyok. Egyrészt azért, mert bennem nem az a menő, hogy ügyesen újitok fel motort, hanem az, hogy 14 éve szerepelek kisebb-nagyobb kihagyásokkal a tévében tüskésre ragasztott hajjal, és még mindig nem esett le a fejbőröm a koponyacsontomról.  Másrészt viszont azért se én…..
Doubledeceker 2016.03.07 18:06:24
@pedaz:

A számok általában a csavar keménységét mutatják.
Doubledeceker 2016.03.07 20:54:53
@t.laci9025:

Pont ezt írtam feljebb, mármint a hosszváltozásra képes részt, illetve a csuklók szöge nekem is gyanús volt, de én nem értek ennyire hozzá, gyanús volt nekem de azt gondoltam ez pont így jó.

Mondjuk azt hozzáteszem, hogy az nem gond, hogy átlag autós ezt nem vágja, de hogy egy versenyautókat építő brigád nem, az már nagyobb baj.

Azt meg csak egész halkan, hogy biztonsági okból is van benne egy jó nagy törés, mert így egyenesen egy frontális ütközésnél azért még felnyársalhatja a pilótát így is, ha meg nagy törés van benne akkor nem.
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Arany. Innest...
Doubledeceker 2016.02.22 09:46:20
@Csendes szem:

Ez azért szakma függő, az én diploma munkámból egy konkrét termék készült, és talán le is lett belőle gyártva olyan 500 db.

Ettől függetlenül a szövegezésbe hasonló dolgok voltak nálam is.

Az a gond, hogy Ráhel kicsit butácska, de ez még nem is volna gond, ha nem tolnák mindig előre ezerrel az arcunkba.....
Doubledeceker 2016.02.22 10:00:52
@® snɯıɹd snɔlns.:

Na ja modntam nem fogalmazok jól, a diplomamunkám tárgyát képező készülékből lett legyártva x darab.....

Amúgy ez egy komplett rádióberendezés volt, vezérlő szoftverrel mi-egyébbel.

Szalmailag nem volt rossz, azonban a fogalmazásban Récsöl szintű dolgok felüthették e fejüket....
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
Ma 71 éve bombázta szarrá Drezda belvárosát az egyesített amerikai-angol légiflotta.   A II. világháború egyik legnagyobb felháborodást keltett terrorbombázása volt ez, aminek a lakosság pusztításán kívül semmilyen célja nem volt. Gyújtóbombákkal szórták meg a katonai jelentőséggel egyáltalán nem…..
Doubledeceker 2016.02.14 10:28:50
@laci_52:

Azzal egyetértek, hogy súlyos háborús bűnnel felérő cselekedet volt.

De az nem igaz, hogy 42-ben már Németország legyőzött lett volna...
Ismerjük be: a menstruációval kapcsolatos viszonyunk kissé zavaros. Például kódnéven emlegetjük a havi vérzést (vagy bajt): én régebben mindig egy férfinevet használtam a "probléma" megjelölésére, esetleg piros betűs ünnepnek mondtam. Ti minek nevezitek? Igyekeztek nem is emlegetni, vagy teljesen…..
Úgy látom, Magyarország újabb válaszúthoz érkezett, ami a gazdaságot és az emberek pénzügyeit érinti. Megkezdjük a legújabb pénzügyi ciklusunkat (már megint?) a hitellázzal, vagy megtartjuk a válság alatt kialakulni látszódó megtakarítási ciklust? Nagyon komoly döntés ez,…..
Doubledeceker 2016.01.02 23:06:57
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:

Nem jól csinálod, én az átlag 3x osát keresem, de csak az utóbbi 8 évben, és ki van fizetve egy 15 millás lakásom, meg van 26 millióm a bankban. Na meg van egy öreg Volvom, ami úgy szar ahogy van, de legalább szép. És viszont ami durva, én is érzem, hogy évről évre nehezebb..... :(
Folytatódik a BKV buszépítési programja. Az eddigi tapasztalatok és az Euro VI-os motor beépítése miatt megújult buszt vettük alaposan szemügyre. A BKV, részegységekből leszállított, saját összeszerelési konstrukcióban újabb 18, opciósan további 32 darab buszt gyárthat. Az…..
A kérdést az eheti válogatás egyik szerzője teszi fel, és meg is válaszolja. Ugyan karácsony előtt vagyunk, és ilyenkor már jobb a békesség, márpedig e téma kapcsán borítékolható a vita, mégis úgy gondolom, érdekes és fontos kérdést feszeget az Élet sója blog írója.…..
Doubledeceker 2015.12.20 14:59:14
@Hari Seldon 2:

Én úgy tudom, hogy Hollandiában van a legtöbb születési sérült gyerek az EU-ban, pont az otthonszüléási mánia miatt.

Lányom kórházban született, szerintem az is tök rendben volt, úgyhogy nem értem mit vergődnek az emberek az otthonszüléssel.
Doubledeceker 2015.12.20 15:10:38
@bircaman szerkesztő maxval:

"Igen, elfogadnak KÜLFÖLDINEK, de sosem leszel egyenrangú a helyiekkel."

Aztán mire mész vele, ha a magyarokkal egyenrangú vagy, átbasz a rendőrség, a postás, a kormány, az orvos.

Úgy nagyjából mindenki, ja de jó, hogy egy vagyok közülük.... :D

Sajnos itthon komoly baj van a fejekben, de ez mág rendben is menne, csakhogy a VIktor és bandája erre a bajra tezsz még rá jó sok lapáttal, ahelyett, hogy jó irányba mennének.

Köcsög rohadék ez mind.
Mi tagadás, az Ákos-ügyi fejlemények rendesen felülírták az eredeti vitatémát. Nem mintha elfogadhatóbbá vált volna a véleményterrorista tempó, az viszont egészen nyilvánvaló, hogy a magyar kormány húzása erősebb kontent, ezzel ők nyerték az aránytévesztési…..
Nem lesz népszavazás se az olimpiáról, se a vasárnapi zárva tartásról. Az első esetben a közvélemény a legutóbbi mérések alapján támogatná a rendezést; a második esetben viszont jelentős fölényben van az idén márciusban bevezetett intézkedést ellenzők aránya. Az…..
Doubledeceker 2015.12.13 11:10:43
@Doomhammer:

A diktatúra azért erős kifejezés. De van baj bőven, ha normálisan mennének a dolgok, nem lenne Habony ügy, nem lenne milliárdos gázszerelő, és a lista végtelen.

Majd szavazok is a Fideszre vidáman, ha ezeket a botrányokat szépen elszámolják, és a résztveőket, kipaterolják a pártból. Ennek azonban semmi nyoma, viszont az ügyészség megvédi a rablóbandát. Na itt a baj.

1. A Fidesz csinál nem kevés dolgot, ami a nemzeti érdeket védi.

2. Viszont sokkal több mindenben szembemegy a magyarokkal, és millió egy botránya van, illetve üzemelteti kis maffia birodalmát.

2-es pont nélkül a Fidesz teljesen vállalható párt lenne.

Csakhogy oda jutottunk, hogy 2-es pont nélkül kb. maradnnak 3-an a pártban.... :(
Doubledeceker 2015.12.13 11:18:33
@Doomhammer:

" Nem engedhetjük, hogy manipulatív népszavazási ál-kérdésekkel a népnek ezt a döntését a dühödt polkorrekt kisebbség elszabotálhassa."

Egy népszavazáson nem a kisebbség szava dönt.... Hanem a többségé. De ne is adjuk meg nekik a lehetőséget, az a biztos..... :D
Doubledeceker 2015.12.13 12:00:18
@Doomhammer:

Nem hanem haveri off-shore cégek keresnek rajta 10 milliárdokat, amit természetesen nekünk kell visszafizetni.

Ebben mi a nemzeti érdek.

Amúgy azt írtam, akkor szavazok a fideszre, ha a maffia rendszerüket felszámolják. Ha szerinten ettől már baloldali párt lesznek, akkor szerinten minden nemzeti és jobboldali párt szükségszerűen maffia is egyben.
Még 2010-ben a kisebb és az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. A plebejus és a puritán jelszavakkal hatalomra kerülő Fidesz-KDNP azonban egyáltalán nem tartotta be az ígéretét, sőt, a 2014-es országgyűlési választást követően…..
Doubledeceker 2015.12.12 09:09:01
@♔bаtyu♔:

Ez rendben is van, nem ezzel van a gond, hanem a minisztériumokban üldögélő, rokonokkal haverokkal, foci csapattársakkal.

Igenis csinál jó dolgokat a Fidesz ez nem kérdés, viszont az urma bátyám rnedszer visszaállítása nem tartozik ezek közé, pedig mostanság ez fejlődik a legjobban.
Simi Rahman egy egyszeri civil nő, aki a kaliforniai Pasadenában praktizál gyermekorvosként. Muszlim volt világ életében. Rahmant megrázta a pár napja történt, San Bernardino-beli lövöldözés, mely során egy Kaliforniában élő fiatal muszlim házaspár lemészárolt 14 embert egy…..
Doubledeceker 2015.12.06 23:35:44
@Papucsban a Teraszon:

"hogy minden választókerületben pontosan egy jelölt álljon a fideszessel szemben, és ezt nem képesek a hatalom érdekében megszervezni (ergo nem is érdemlik azt, mert ez egy drámaszakos középiskolás szintje)."

Ezzel kurvára egyetértek, képtelenek magukat egy kicsit is gatyába rázni, mit is tudnának tenni az országgal. Ma már látom csak azért volt jobb az MSZP alatt ( ha egyáltalán ), mert ahhoz is hülyék voltak, hogy csináljanak valamit. A mostani banda jól szervez, csak a szándékaik érdekesek sokszor.
Doubledeceker 2015.12.06 23:48:35
@lol7:

Ja és amióta betiltották a pedofilát, kevesebb lett a pedofil???? Nem hiszem.

Nincs messe ezt le kell majd játszani, nincs annyi időnk, hogy megvárjuk, hogy normálisak legyenek.