Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futurewave

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  avagy nem zörög a vásárló, ha a Kiadó nem nyúzza..     Kényes, igen kényes, és nagyon sokakat érintő téma következik, ami már sokszor, sok Netes és valódi fórumon is szóbakerült. És most az a képtelen helyzet is előállt, hogy kivételesen egyet kell…..
A Cég blogja Megfogta a pillanatot 2009.06.23 17:33:00
Ez a neorave buli és az after elég rendesen sikerült.www.youtube.com/watchsajna csak egy képp van...
Futurewave 2010.01.01 21:03:17
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
 Ebben a bejegyzésben kivételesen nem a germelykomenista rave.hu ősbolsevista seggcsókosainak ármányos cselszövéseiről lesz szó, aki netán kizárólag erre kíváncsi az nyugodtan lapozzon tovább. Itt most TU papa nem mint öregraver, hanem mint a hangtechnikusi és zenész szakma…..
Futurewave 2009.10.21 12:55:30
@Time Unlimited:
Tudod miért nincs midi out-ja?? :D tök egyszerü: MÉG VÉLETLENÜL se a külsö cuccod használd, hanem a rezsó belső szinyóit :D ... ejj propellerék nem véletlenül nem tették oda :)
Szemmel láthatóan egyre több csöndes, ámde szorgalmas olvasója van a Ravemaffiának, gondolom nem véletlenül.. És ez jó, nagyon is jó mert az igazság itt van, a gazság meg odaát.. :-))) Térjünk a lényegre: Laki Strike barátunk azon parázik, hogy esetleg ő is felkerül ide Kaki…..