Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsózi

71 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dark side Falvédő 2009.11.05 20:52:47
Újabb romajogvédős blama, az indexre jellemző csúsztatós tálalásban. Ebben talán közrejátszik az is, hogy a cikkszerző képtelen volt felfogni az eredeti hír tartalmát, vagy mire felfogta, addigra már megírta a cikk nagyját, és lusta volt újrakezdeni. Lássuk: A debreceni…..
Dark side ez van 2009.10.13 10:10:32
 Férje fiúszeretője találta meg a Boyzone énekesének kihűlt holttestét   A pár egy retkes melegbárban szedte fel a fiatal bolgár srácot, akivel aztán a férj másnap délig elő se került a hálóból. Akkor meg már késő…..
Dark side Dugódíj 2009.10.06 13:17:53
A behajtási rendszer kialakításának feltétele a jelenleg zajló vagy előkészítés alatt álló közösségi közlekedési beruházások (4-es metró I. ütem, 1-3-as villamos fejlesztése, egyéb villamos projektek) befejezése illetve a zónahatáron kívül kialakítandó P+R parkolók…..
Dark side 600 millió 2009.10.05 14:57:01
A sukorói 70 hektáros területet 1,1 milliárd forintra, míg a cserébe bevont két másik ingatlant együtt csaknem 800 millió forintra értékelte az a független értékbecslő, akit az MNV fél évvel korábban közbeszerzési eljárással választott ki. Az ingatlancsere…..
Dark side Sötétződ 2009.08.19 15:24:00
Interjú a Der Standard-ban a német ződpárt vezérével. Bemelegítő kérdés durva fordításban:derStandard.at: A programjukban az áll, hogy Önök, a zöldek az alkotmányban akarják rögzíteni a klíma megóvását. Ugyanakkor Ön a kampánya során sok ezer kilométert autókázik…..
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
K: Laborc úr, úgy gondolja, hogy nem kellett volna - Szilvásy Györgyhöz hasonlóan - mentelmi jog nélkül politikai megrendeléseket teljesíteni?V: Úgy.K: Köszönöm. Másik:K: Laborc úr, nem szakadt le a pofája, amikor ezt a közleményt kiadta: "olyan anomáliákat érzékelt…..
Dark side Rózsa Mihály 2009.07.20 12:30:00
Már minősítés nélkül.1989. július 19.A BM III/III Csoportfőnökség információja alapján múlt héten jelentettünk a Magyar Radikális Párt f. hó 14-ére, a Kerepesi temetőbe tervezett provokatív jellegű akciójáról, illetve az akciót propagáló röplapjukról, melyet…..
Dark side Kilépek az SZDSZ-ből 2009.07.16 13:54:00
Hétfőn hivatalosan kiléptem az SZDSZ-ből. Nem tetszik ugyanis a hülye nevű új pártelnök pofája. Ez a nyegle kis pöcs olyan dolgokért kért elnézést a nevemben, amiket nem én tettem, ráadásul ránézésre is antiszemita az a kis orbánbérenc goebbelsivadék. Remélem, mihamarabb…..
Alapból kockázatos olyan úton közlekedni, ahonnan nem várt akadály, pl. baleset esetén nincs hová menekülni. Ilyen az M0 is, de ott legalább ha nincs nagy gáz, ki lehet kerülni az összekoccant autókat. A Ferihegyi Repülőtérre Vezető út esetében már nagyobbak a problémák,…..
Dzsózi 2009.07.10 11:29:51
A benzinkút után van egy lehajtó, ami nyilván oldaná az 50-et. Azonban tehetséges hatóságaink ezen "kereszteződés" közepén megismételték az 50-et, amit a lehajtó után nem oldottak fel (nem fért volna el egy 5. tábla a meglevő 4 mellé az oszlopra [egyébként ugye 3 tábla lehet egy oszlopon])

Én azt gondolom, hogy azt a "szakembert", aki azt a kereszteződést feltáblázta, azonnal ki kellene rúgni onnan, ahol van, és elküldeni egy ismétlő KRESZ-tanfolyamra. Egyébként mi a nyavalyáért nem lehet egyértelművé tenni ezeket a dolgokat akkor is, ha az illető szerint egyértelműen kikövetkeztethető? Szerinem rohadtul nem egyértelmű, nyugodtan kitehetnék a 90-es táblát a lehajtó utáni magasságkorlátozóra (már ha szerintük 90-nel lehet menni.) És nagyon sok más helyen is segítene, ha egy "redundáns" táblával egyértelművé tennék a helyzetet, de ez a kereszteződés egy állatorvosi ló.

Másik: a vasút feletti felüljáró egyik irányban 50, a másik irányban 60. (Tök feleslegesen egyébként.) Ezt így hogy?

A harmadik: miért nincs kötelező legkisebb sebesség, mondjuk egy 70-es, az elején mindkét irányból? Aki fél a két korlát között, mehet másfelé, ugyanoda jut.

Szóval az ostoba táblázó bürokraták húzzanak utcaseprőnek.


Negyedik: jqa azoknak a BKV-sofőröknek, akik 60 helyett óra szerint (lejtőn) 45-tel tolják befelé.

tizenx kilométernél nem mindegy, hogy 40, 60 vagy 90 a sebesség.
... a halálos balesetek száma az objektív felelősség bevezetésének hatására. Legalábbis ezt hazudják nap mint nap a tévében, plakátokon, mindenhol.Nézzük meg ezzel szemben a valóságot.Mai hír a totalcaron: Magyarországon valamivel kisebb ütemű a balesetek számának…..
Dark side phisherman's phriend 2009.05.26 14:51:00
Kedves kliensünkA securitate okokbol kifolyolag zártuk le az ön kontját. Ez arra szolgál,hogy segitsék és védjék az ön kontját.Újra kell restaurálja az ön kontjának az adatait arra,hogy újra használhatóvá váljon az ön kontja,és bebizonzitja,hogy nem volt informatikai rablásnak…..
Dark side Van egy különös hobbim 2009.04.15 11:05:38
Van egy különös hobbim: szeretek a BKV-val utazni – ezzel a felütéssel kezdte beszédét a gazdasági bizottság előtt a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterjelölt, Hónig Péter [...]Részletkérdésekbe nem bocsátkozott a bársonyszék várományosa. Kérte is a…..
Az új kormányban az eddigi kancelláriaminiszter lesz a társadalompolitikai koordinációért felelős tárca nélküli miniszter.Igen, már régóta érezte mindenki, hogy nagy szükség lenne erre a posztra. Óriási hiányt fog betölteni Kiss Péter. A kisebb állam nagyobb…..
Dark side Jól keresők 2009.04.03 13:42:00
A szerény látogatottságú fikablog statisztikái között megnézhető az elmúlt 30 napban leggyakrabban keresett dolgok listája. Egészen elképesztő, hogy laikusok olyan formában kérdeznek a keresőtől, mintha a szomszédjukkal beszélgetnének, de ez legyen az ő bajuk. Ennél sokkal…..
Dark side Villamosmotorizáció 2009.04.02 20:45:00
"Szedlmajer szerint a villamosok átlagsebessége az elmúlt évtizedekben folyamatosan csökkent Budapesten a pályák állapota és a növekvő motorizáció miatt. Most körülbelül 15 km/óra az átlagos sebesség (a megállókban állásokat is beszámítva). Ezzel a sebességgel nem…..
Épp a napokban gondolkodtam, hogy megérne egy szösszenetet Szabó Máté ombudsman tevékenysége. Ő az első, aki értelemmel tudta kitölteni azt a keretet, amit a pozíciója lehetővé tett. Bevallom, az elején kakukkfiókának gondoltam, de pozitívan csalódtam. Kis dolgokban is, nagy…..
Dark side Életünk napjai 2009.04.01 14:57:40
Sikerült megoldást találni arra, hogy ne Jean-Marie Le Pen mondja a megnyitó beszédet a júniusi választások után megalakuló Európai Parlament (EP) első ülésén, közölte Joseph Daul, az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője szerdán Brüsszelben.…..
Tisztelt Miniszterelnök úr! Az ORSZÁG érdekei kívánják,hogy ne az Orbán Viktor által vezetett támadópolitikájú pénzpazarló párt kormányozzon.Amennyiben ön,és az MSZP megkívánja nyerni a 2010es választásokat,most nem önnek,hanem a pártnak kell lemondania,más esély nincs.…..
Dark side Zö big szteppbekk 2009.03.24 18:33:00
Gyurcsány "hátralépett".Nem megbukott, levitézlett, lelécelt, berezelt, eltakarodott, eloldalgott, elhúzott, lemondott, elkotródott, kudarcott vallott, hiteltelenné vált."Hátralépett."Értem? Üdvözöllek a lakájmédia birodalmában...
Azt mondja a Napi Online, hogy a pénzügyminisztérium azt tervezi hogy 300 és 700 ezer forint közötti összeggel támogassák az új autók vásárlását, ha valaki 10 évnél régebbi kocsiját cseréli le. A hírt nem kommentálta a minisztérium, vagyis valószínűleg igaz. Ha nem, akkor…..
Dzsózi 2009.03.18 16:20:13
@mmagi: összefoglalnám röviden a mondanivalódat, ha nem haragszol.

"1. Hiába próbálsz sarokba szorítani, úgyis csak fillérekről van szó.

2. Az itthoni regadós dolgot nem tudom kimagyarázni, de... mondjuk külföldön! Azokarohadékok?

3. Amúgyis hülyeség az egész.

4. Tíccsákbe! Tíccsákki!"

Elnézést.
Dzsózi 2009.03.18 16:24:01
@OftF:
Amit én ebből a bejegyzésből értettem, az az alábbi.

Rövid távon: tíccsákki!
Hosszú távon: majdcsak lesz valahogy.

Ez nem valami komoly. Persze mindenki azzal kampányol, amivel akar, csak ne legyen kötelező beszopni az ilyen hasbaakasztást.

Dzsózi 2009.03.18 20:32:28
@josika: Nem értheted te ezt. Azt akarták mondani, hogy "Több pénzt a zemberekenk", és ez nagyon helyénvaló követelés ezen a fórumon. Minden józan állampolgár csak ezt követelheti a mostani nehéz időkben.
Egészen szokványos reggelre ébredtem péntek reggel is. A sötétítőn nem szűrődött át a napsütés ragyogása, s a zubogó eső sem nyomta el a kinti neszeket. Ám éreztem, hogy valami új van a levegőben. Valami szokatlan, valami, amit rég éreztem utoljára. A Föld műholdas képét…..
"Higgyék el, nem vagyunk Magyarország" – írja a mértékadó újság...
Dark side Antiszemita 2009.02.24 17:35:09
Napi információs jelentés, 1989:Palesztin forrásból származó információ szerint az izraeli Központi Biztonsági és Hírszerző Iroda (MOSSAD) Izraellel kollaboráló palesztinokból 3-4 fős terrorista csoportokat verbuvált és megkezdte felkészítésüket szocialista országokban…..
Dark side Juszt in time 2009.02.24 17:27:00
Napi információs jelentés, 1989:A különböző alternatív szervezetek egyes képviselői eltérően értékelik azt a tv-riportot, amelyet Juszt László készített SZILÁGYI SÁNDOR-ral az MTV épületének március 15-ére tervezett jelképes elfoglalásáról. Kifogás tárgyát…..