Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gedeon bácsi a nők bálványa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A késések és törlések után járó kártérítéseket előszeretettel sunnyogják el a légitársaságok, most végre azt láttuk, hogy a Wizz Air nem próbált hárítani, vagy alkudozni, pöccre fizetett 250 eurót. Persze tök egyértelmű volt a helyzet, aki eljutott odáig, hogy kéri a…..
gedeon bácsi a nők bálványa 2015.12.24 14:28:29
Anno nekünk a www.flight-refund.eu segített amikor a Wizzair próbált meg bohóckodni a kifizetéssel.
Krakkó híres a kocsmáiról, a kocsmák azonban akárcsak nálunk túlnyomórészt érdektelen söröket kínálnak. Csakhogy Krakkóban azért elég sok a kivétel. A ratebeer-en ott vannak azok a helyek, ahol érdekes söröket lehet kapni, én is innen tájékozódtam. Persze nem jutottam…..
Orbán Viktor április 25-én bejelentette, hogy vége az elmúlt húsz évnek. Lezárult a rendszerváltás rendszere. Kész, vége. Ezek után logikus lépés lenne, ha az új rendszer első államelnöke nem az az ember lenne, aki a most áprilisban megbukott rendszer megalapozója, megalkotója,…..
 Ha lenne kedvem humorizálni, azt mondhatnám, új társasjáték bontakozott ki a romák elleni sorozatgyilkosságok kapcsán. Ki lehet a gyilkos? – teszik fel sokan a kérdést. S mivel nálunk majdnem mindenki majdnem mindenhez ért, sokan hivatottnak érzik magukat a válaszra…..
gedeon bácsi a nők bálványa 2009.09.13 21:42:25
Nu, eljött ez a nap is, lehet örülni, vagy szomorkodni, ki ki vérmérséklete szerint, befejeződött az ötödik Lost évad, azaz már csak 16 rész, de 18 órányi anyag van hátra minden idők egyik legaddiktívabb sorozatából, ami ezzel a befejezéssel is ütött egy óriásit, és bár…..
gedeon bácsi a nők bálványa 2009.07.28 10:15:37
gedeon bácsi a nők bálványa 2009.07.28 14:21:41
egy kis humor..
www.youtube.com/watch?v=p-zW3ObUnPA&feature=related
Amikor Lock először talélkozott a Dharma főnökével.. :)
Az AXN azért szedte kettőbe a finálét, mert a nemzetközi forgalmazásba így adta át a Disney-ABC. Ennek köszönhetően egy jelenet, ami eredetileg ebben a 43 percben volt látható, átkerült az eredetileg duplarészes évadzáró második felébe. Bővebben itt írtam erről, kommentekben…..