Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hókuszpókusz

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt mindannyian tudjuk, a warezolás nagyrészt úgy működik, hogy a letöltött program mellé "kapunk" egy kódot is, amit beütve megszabadulunk a folyamatos zaklatástól, hogy vegyük meg, és hogy már csak harminc... huszonkilenc... huszonnyolc nap van hátra. Gondolom nem…..
hókuszpókusz 2010.12.08 16:39:31
@mediocris: igen, postásokra
hókuszpókusz 2010.12.08 16:52:52
@mediocris: Ja, bocs, csak idemásoltam a viccet és abban 140 millió volt, de ők nincsenek annyian, szóval átjavítottam, de csak egy helyen :)
hókuszpókusz 2010.12.08 19:10:14
@mediocris: aha :) De szerintem nagyon passzol a vicc... :)
Ninh Binh kevésbé él a köztudatban, mint a korábban bejárt Halong Bay, pedig a vietnámiak szeretik párhuzamba állítani a két helyet. Míg Halong Bay a tengeren található szigeteiről híres, elvileg ugyanezt…..
Halong bayről már biztosan sokan hallottak, mivel ez egész Vietnám talán legismertebb, leglátogatottabb része, egyben Unesco védelem alatt is áll. Itt vannak azok a "tengerből kinőtt" kisebb-nagyobb sziklák/szigetecskék, amelyek rengeteg képeslapról, poszterről vagy egyéb…..
H2SO4 A timföld átka 2010.10.04 21:45:00
Az alumínium nagyobb barátja az embernek, mint a kutya. Gondoljunk csak a sok könnyű szerkezetre, a pehelykönnyű biciklikre, olyan tuti ötvözetekre, mint a repülőgépeknél használt duralumínium. Fájdalom, az alumínium nem terem meg a szántóföldeken és alumíniumbányákban sem…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Sziasztok!   Én 2006 februárjában kerültem a cég nyíregyházi telephelyére mint villanyszerelő. Területileg Nyíregyházán laktam a feleségemmel és akkor 1 éves kislányommal. Eltelt 4 év,2010 et írunk és a jó öreg Szabolcs hozta a formáját,a feleségem nehezen kapott…..
Hiller István oktatási és kulturális miniszter ellátogatott Orkándezsőre és Orkántamásira is, hogy részt vegyen a kulturális tárca által is támogatott szép néphagyományon, a szemét-kopogáson. Maga a miniszter is bekopogott egy kis hulladékért a 6 éve városi rangot kapott…..
Megaszánalmas. Késik a vezér, ezért késik a vonat is. Előfordulhat ilyen eset. Nincs ilyenkor egy másik vezér, aki elvinné a vonatot? Nem kell ide sztrájk, hogy felboruljon a menetrend és nem kell semmi különleges helyzet. Elég az emberi butaság. De az utasok viselkedése se semmi.…..
Panka belefutott egy felsővezeték szakadásba a Nyugatiban. Az utasokat nem tájékoztatták, a MÁV-Direkt is csak a bizonytalan ideig szünetel dumát mondta, ahogyan később a Nyugati hangosa is. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a büdös sünseggéért nem lehet időben…..
hókuszpókusz 2009.10.03 21:07:33
@Manyizga: A tegnapi posztnál sem azzal volt gond, hogy jöttek az ellenőrök és ellenőrízték a jegyeket, hanem azon, hogy jogtalanul bevonták a bérletet és dupla annyi bírság volt. Ha nekünk be kell tartani az ÁSZF-t, akkor tőlük is elvárható. Persze tudom meg van szorulva a cég, de ne rajtunk hajtsa be. Olvasd el az ÁSZF-t.
A kalauz olvasónktól bevonta a bérletét, mert nem volt rajta diákigazolványszám.  Kaptak utasleadásilapot, ukázt, hogy fizessenek 12 ezer forintot stb. Olvasónk el is indult az egyik főpályaudarról küldözgették a másikra, míg egy "kedves" az írott szót nehezen…..
hókuszpókusz 2009.10.02 13:03:09
@Terézágyú: No, még egyszer leírom, hogy a büntetés mértékével nem értettünk egyet nem a jogosságával. Netán rokona ön a kedves hölgynek?

@maryy: Köszi, átnézem majd még ha lesz sok időm. Eddig ezt a részt nem találtam ott meg.
hókuszpókusz 2009.10.02 23:25:12
@Tibike15: Csalás és trükközés nem történt. Netán rokon a "hölgy"?
Balázs hívta fel figyelmem erre a parancskönyvi részletre, amelyben az EGT tagállamok állampolgárai évente négyszer 90 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe. Félelmetes.Ákibárd cáfolj meg, de ha jól tudom mi nem igazán kapunk ilyen kedvezményt külföldön. Vagy igen? A magyar…..
hókuszpókusz 2009.10.01 09:56:19
hókuszpókusz 2009.10.01 09:57:44
hókuszpókusz 2009.10.01 10:02:58
A MÁV honlapján a gyakori kérdések között ez szerepel:

(
www.mav-start.hu/ugyfelszolgalat/gyik.php)
A nemzetközi diákigazolvány igénybe vehető-e belföldi utazás céljára?

Nem vehető igénybe belföldi utazás céljára.

Ez azért mókás :)