Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbea89

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök jó, messziről úgy néznek ki mint valami különleges sövénysorok, pedig dehogy: Karoly koruti irodankbol kiralyi kilatasunk van az egesz epitkezesre, ezekben a pillanatokban pakoljak ki a fakat az alexandra elott Udv KT Pár napja még csak tankcsapdákon keresztül bukdácsoltam…..
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
tbea89 2010.06.28 21:31:55
@Piszkos Freud a ...: "Nem hiszem, hogy sok hely lenne a világon, ahol minden év ugyanazon a napján ekkora tüzijáték lenne"
És hogy a külföldiek máshol ilyet nem látnak?

Meglepő számomra, hogy a Szilveszter/Újév ünnepére rendezett tűzijáték senkinek nem jut eszébe ilyenkor. Az kb. pont ugyanilyen, és nehogy már ne legyen elég évente egyszer egy ilyen "élmény". Nem vonom kétségbe, hogy sokaknak tetszik a tűzijáték, de vannak fontosabb dolgok pl. környezetszennyezés megállítása, illetve vannak más, tartalmasabb szórakozási lehetőségek is.
 Akik otthon vannak a nemzetközi pop-rock világában,azok bizonyára jól ismerik Kelly-t. A 28 éves amerikai énekesnő 2002-ben debütált,mikor megnyerte az American Idol (a magyar Megasztár amerikai megfelelője) 2002-es, első évadját. Eredetileg mint popénekes adta ki első…..
Honnan lehet tudni, hogy a közeljövőben fontos focimeccsre van kilátás?     A tétmérkőzés előtt egy héttel a férfi lehengerlő attakba kezd: időben érkezik haza, kevesebbet ül a számítógép előtt, többet beszélget kedvesével, esetleg még virágot is vesz neki.…..