Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plazacica

1 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autószerelőkről csak-csak szoktak írni a Homárnak, autószerelők maguk kicsit ritkábban. Örömmel köszöntjük tehát levélíróink között Lászlót, aki ehhez képest nem jókedvű. Először összetörte a kocsiját, aztán meg kellett vennie bele a jobb első lámpát, de amikor a…..
A webshopban tévesen 16 Ft-ért árul nyakörv sztorijára itt a tulajdonos válasza, aminek az indítása mindent megért: "Két barátnő (facebook) akart nálunk vásárolni külön-külön."  A történetet egy kicsit kiegészítenénk pár dologgal. Két barátnő (facebook)…..
Őszintén szólva a lenti levél témáján túl a stílusa és a terjedelme győzött meg minket végleg arról, hogy közzétegyük. Röviden: az ügyfél talál egy nagyon olcsó nyakörvet egy webshopban, de a megrendelés végén derül ki róla, hogy a 13 Ft-os ár hibás, a valódi érték…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Iccemann hűtője elromlott, és miután panaszkodik kicsit a bunkó szerelőre, aki fel van háborodva, ha mégsem rendeljük meg a munkáját, megdícséri a konkurenciát. Végül a kommentelőktől kér segítséget, ha már hűrő nélkül maradt. Mi legtovább Lehel hűtőt láttunk működni,…..
  Tavaly júniusban szórakoztunk és szörnyülködtünk a híren, hogy a Penny Market árauházaiban kitört a balhé a fillérekért árult, ám valójában nem kapható, idézőjel közé kívánkozó sajt miatt. Még videónk is volt a remek harcról, ezt most megtekinthetjük újra.A…..
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
plazacica 2010.01.21 15:44:24
Talán valahol a jószándék vezérte a Libri eladóját, amikor nem engedte kártyával fizetni a vásárlót. Talán többször is előfordult már vele, hogy a POS (point of sale) megszívatta és kétszer húzott le egy összeget, de erre a jó megoldás biztos nem a vásárló…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..
plazacica 2009.11.16 10:28:25
@Babette: 2 rokihelyes táblával már nekem is volt szerencsém, és nem volt jelezve sehol, meddig tart az a 2.. (Baross u. kórház előtt) - 109.500 HUF lett a vége
plazacica 2009.11.16 15:19:42
@Babette: kérdeztem ügyvédet is, és azt mondta, hogy nem érdemes kekeckedni, mert a kresz az kresz, és az igencsak büntetéspárti... lehet próbálkozni méltányosságból, utólag bemutatott rokikártyával, ha van a családban, és megmondani, hogy ő volt szállítva, de annyira rohantatok, hogy elfelejtettétek kitenni... bár már ez sem hatja meg az ügyfélszolgálatot, automatikusan dobják vissza az elutasítást. szóval ha ott volt a rokijel, akkor pengetni kell...
A Magyar Nemzeti Bank már állítólag egy hete figyelmeztette az összes lottózót, békávépénztárat, és egyéb állami érdekeltségű intézményeket, hogy uv-fénnyel és szabad szemmel a valódiaktól megkülönböztethetlen hamis húszezresek árasztották el az országot, írja a Helyi…..
plazacica 2009.10.12 12:53:42
plazacica 2009.10.12 13:23:01
Drága Homár-olvasók,ezt a blogot időtlen időkkel ezelőtt azért indítottuk, hogy aki fogyasztani akar, ételt, italt, árut vagy bármilyen szolgáltatást, az önfeledten, szenvedés nélkül tehesse azt. Történelmileg aztán úgy alakult, hogy leginkább azok küldenek levelet a…..
A MOM parkolójának üzemeltetői eddig sem jófejségükről voltak híresek, de most mintha a föléjük épült bevásárlóköpont elpusztítása árán próbálnák átvészelni a válságot. FAIL: Eddig rendszeresen jártam a MOM Parkba sportolni, vásárolni. A bevásárlóközpont…..
A Fogarasi úti OBI képkeretező szolgálata már botladozott nálunk egyszer, akkor a megrendelt keret fatípusával volt a probléma. BuMi72 már a megrendelésnél problémákba ütközött, ugyanis hiába kereste a keretezőt, az sosem volt a helyén. Az OBI Vevőszolgálata szerint persze ott…..
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
A halak látványos halálához nem szokott egyharmad Homár mindig messziről elkerüli a hipermarketek ezen részlegét, mert nem szereti látni sem, ahogy lökdösődnek és tátognak némán a kis szájukkal, a halálukra várva. (Hal-álukra, haha.) Orsi viszont éppen ott volt, amikor a…..
Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét. Egyedülálló…..