Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krumplipisti

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Az FHM legszexibbje(i) 2013.05.05 20:12:36
Mint, ahogy az minden évben lenni szokott, idén is szavazásra bocsájtották a világ legszexibb nőit. (Na jó, nem árban licitáltak a srácok a csajokról!) Az FHM olvasók százas listája szerint, 2013 legszexibbje: Mila Kunis! A 29 éves színésznő tavaly már zsebelte az Esquire magazin…..
krumplipisti 2013.05.06 16:22:26
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
krumplipisti 2012.04.24 22:02:16
kicsit nehezemre esik hogy a jobbiknak igazat adjak, szemely szerint iszonyatosan aggaszt a szelsojobb ternyerese az orszagban. DE! nemreg voltam Torontoban, eltoltottem ott egy keves idot, es bizony lattam cifra dolgokat. konkretan megtortent hogy a buszon utazva arra lettem figyelmes hogy ket cigany miutan felszallt, kifejezetten hangosan elkezdtek magyarul beszegetni arrol hogy hova fognak menni lopni. mondanom sem kell eszembe nem jutott rajuk nezni hogy meg veletlenul se essen le nekik: magyar vagyok. ezen kivul konkretan talalkoztam egyel, aki bevallotta hogy welfare-en el eszeben nincs elmenni dolgozni, amugy pedig betoresekbol tartja fenn magat.

amikor megerkeztem az orszagba, mar a gepbol kilepve vartak a hatarorok mindenkit, hogy a nekik nem tetszo szemelyeket ott helyben vissza tudjak forditani. elottem egy magyar cigany par ment, magyar utlevellel, es egy papirral, ami azt igazolta hogy rokonaik vannak kint. szo nelkul atengedtek oket, mig engem eleg sokaig kerdezgettek hogy megis mit keresek itt. meglattak a magyar utlevelemet, nincsenek kint rokonaim, abban a pillanatban levalasztottak a sorrol. nem volt kellemes erzes... pedig ennel mar nem lehetnek feherebb, es annal jolszitualtabban nem tudtam volna kinezni ott, ahogy.

nem vagyok rasszista, de azok alapjan amit kint lattam, most mar en is azt mondom hogy igen: a nagy tobbseguk nem tud normalis tarsadalomban elni. mindemellett ismerek becsuletest is, aki egyedul tartja el becsuletes munkabol a csaladjat. de ok vannak kevesebben...
Orbán Viktor nem is olyan rég nyilatkozott valamit, ami félelmetesebb, mint elsőre tűnik. Elsősorban azért, mert vannak, akik tényleg ezt a szellemet képviselik. Orbán Viktor egy katolikus lapnak azt nyilatkozta, hogy az uralkodó felfogás szerint a hit, a vallás és a teremtés…..
krumplipisti 2012.04.18 02:25:25
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ha a technikai feltetelekre gondolsz, akkor tevedsz. mar most van annyi nuklearis robbanofej a planetan amivel sterilizalni lehetne egy jo idore a helyet. azon kivul szerintem semmibe nem kerulne fokozni meg egy kicsit a szendioxid kibocsajtasunkat, csak szepen kell kerni.
krumplipisti 2012.04.18 02:59:03
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: valoban nem hatrany hogy hisznek benne, de teny hogy az altalam emlitett okoknal fogva (is) korlatoltsagot okoz. ok nem is jottek ra minden titokra... jo, Einstein mondjuk konkretan azert mert nem maradt eleg ideje, de Newton meg is allt egy ponton, es az ismeretlent lelkiismeretfurdalas nelkul be tudta helyettesiteni a vallassal. a tudomany lenyege ugye hogy folyamatosan kerdeseket tegyen fel, mig a hit ennek szoges ellentete. ha vak hittel elfogadod valaminek az igazsagat, ra sem kerdezve annak letjogosultsagara, akkor nyilvan eselytelen hogy egy masmilyen valaszt kapj, vagy tovabb lepj egy lepcsot feljebb.

ha gondolod akkor prezentalj nekem vizen jarast, barmikor megneznem hogy csinalod.

"Ha nem tudod mi volt előtte, azt se tudod bizonyítani, hogy Isten nem létezik."

de azt se hogy igen, viszont mivel itt a 0. pontig hatraltunk mar, es a folott mar egeszen jol meg tudjuk magyarazni a vilag mukodeset, akkor adja ugye magat a kerdes hogy miert is van szuksegunk erre? (istenre)

"A három ábrahámi vallás egyházával azonosítani minden vallásos embert, és minden vallást elég téves irány."

jogos, szanom-banom. gondoltam kezzelfoghato peldakkal jovok, de valoban altalanositason kaptal. gyanitom amugy hogy ha barmelyik monoteista vallast nezzuk, ugyanugy utalja a buzikat mind, ugyhogy talan nem lottem annyira melle. plusz mivel ezek a vallasok szerintem a legveszelyesebbek, a tobbivel nem kivannek foglalkozni amugy se.

"Túlélt már a bolygó és rajta az élet jóval súlyosabb dolgokat is nálunk. "

ez valoban igy van, itt is kicsit tuloztam nyilvan. a bolygo itt fog maradni meg egy par milliard evig, de az ember mar nem biztos. az meg azert szomoru. az a 20-22 ezer robbanofej viszont ami jelenleg is eles, tudna olyan pusztitast vegezni hogy egy ideig ne lassuk a napot. nyilvan nem azonnali armegeddon, death star a star warsbol meg ilyenek, de elbagatelizalni is kar lenne.

egyebkent a robbanofejes dolgot is csak a vallas tukreben hoztam fel, mert szerintem ha valaki hasznalni fogja egyszer oket, az gyanitom nem racionalis indittatasbol fogja megnyomni a piros gombot, sokkal sanszosabb hogy kozben a masik keze egy "szent" konyvon lesz.
krumplipisti 2012.04.18 04:30:41
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Azt hiszem, hogy ő eléggé hozzájárult a tudományhoz ahhoz, hogy ne rójunk fel neki emiatt semmit a vallásával kapcsolatban. "

csak mintegy targyilagosan allapitottam meg hogy voltak korlatai, en szemely szerint nagyon tisztelem.

"Attól függ a kommunizmust mennyire tekintjük vallásnak.
Itt alapvetően nem a vallásokkal van probléma, hanem a hülyékkel, meg az elmebetegekkel. "

en gond nelkul annak tekintenem, es emiatt nem lesznek almatlan ejszakaim. (nem ugy mint most) ugyanolyan dogmatikus nonszensznek tartom mint mondjuk a katolicizmust vagy az iszlamot. eleg csak a "kedves" vezetok tarsadalmi statuszat megnezni. a bajom nekem igazabol az, hogy az elmebetegek tul gyakran jutnak hatalomhoz, hulye meg altalaban tul sok van. ez a ket dolog egy konnyen emeszheto mesevel kombinalva garantalt verfurdot eredmenyez. sajnalom de a hulyeket pont az ilyen vallasos baromsagokkal lehet a legkonnyebben iranyitani. a legjamborabb kereszteny is lehet nagyon karos hatassal.

amikor Bush megtamadta Afganisztant, azt mondta hogy minket itten megtamadtak, meg fogjuk torolni, es isten a mi oldalunkon all. (nem ezt mondta szo szerint, de a keresztenyseg bele volt szove a mondokaba, kvazi szent haboru lett hirdetve) ez eleg volt ahhoz hogy az usa amugy is igen vallasos nepe felsorakozzon moge, es meg evekig ne kerdezoskodjon arrol miert bombaznak a kozel keleten valojaban. ha nem hasznalhatta volna a vallasi kartyat mit mondott volna? hogy lehet meggyozni racionalis ervekkel embereket hogy onkent haboruba menjenek? lehet van erre precedens a tortenelemben, csak en epp most egyet se tudok felidezni.

plusz ha mar Bush szoba jott, a deli allamokban egy nagy csomo ember CSAK azert szavazott ra, mert azt mondogatta vegtelenitve hogy mennyire hisz istenben. emberek vallasi szempontok alapjan dontottek, es milyen jol is jartunk vele...
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..