Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tissotorak

6 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég szkeptikus voltam a Március 15. tér felújításával kapcsolatban, sőt, igazából arra gondoltam, hogy ebben a formában felesleges az egész: a terület most szinte láthatatlan, a dunai oldalról csak a kocsik járnak arra, aki a korzón sétál, az szinte biztosan nem jut el déli…..
Keleti szelek és a Nyugat alkonya, magyar modell és szabadságharc, gyanús rajzokkal díszített szőnyegek az Európai Parlament padlóján, a nemzetpolitika abszolút primátusa, választójog minden magyarnak… hacsak az ember elsorolja, már megjön az étvágya! Vagy mégsem? A…..
Tissotorak 2011.03.14 19:41:56
Elképzelem, hogy fél évvel ezelőtt Orbán elé odaáll valaki, és ezt mondja: "Kedves Viktor, 1. mivel az őszödi beszédedet nem akarod elmondani, 2. a fedezetlen adócsökkentésből és az azértsemszorítunkmeg dumából nem fogsz vissza, 3. az európai adósságválságból…..
Tissotorak 2010.11.24 21:52:17
@ursus artos: Ahhoz inkáb bátorság kell. De a 13. havi nyugdíjért nem dolgoztunk meg, az ajándék volt. A MNYP nem ajándék, azért mindenki kőkeményen megdolgozott!
Magyarország Kormánya kihasználva az elődjében csalódott állampolgárok feldúltságát, egy 1 milliárdos törvényt koncként vetve a népnek, suttyomban igyekszik elkövetni egy 2800 milliárdos lopást, amely minden idők legnagyobb lopása lenne - itt az orrunk előtt.Tervük…..
Tissotorak 2010.11.06 12:10:47
@LeCielBleu:
Te szerencsétlen! Az előző kormányt a fidesz pl 3 éven át nem hagyta kormányozni, így nem tudhattuk meg, mit csináltak volna. Bajnait hagyták szerencsére, amennyire tudott, rendet is tett.
De a vizitdíj és a tandíj alkotmányellenes leszavazásával Magyarországot 10 évvel visszalöktétek, és a MNYP eltörlésével még 15-öt löktök rajta!
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Tissotorak 2010.10.26 10:06:42
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
Tissotorak 2010.10.25 12:42:59
Megérne egy posztot Tarlós tegnapi megszólalása:
Minden Közműcégnek rendőrségi ügye van, kivéve a külf-magyar közös tulajdonban levőknek. Javasolja tehát, hogy ezeket a privatizációs megállapodásokat vizsgálják felül.
Hogy is van ez: a köztulajdon zavaros, a privát tiszta, tehát csináljunk abból is köztulajdont????
index.hu/belfold/2010/10/24/tarlos_meneszti_a_kozszolgaltato_cegek_vezetoit/?rnd=598

a konkrét poszthoz:
kezdtek rádöbbenni, hogy a fidesz és a vezír csak azért torpedózott meg mindent, mert nem az ő ötlete volt. Valójában most pontosan ugyanazt hajtja végre, csak éveket elfecséreltünk. És a birkák tapsolnak neki, ugyanazok, akik nemrég pont ugyanezért még autókat gyújtogattak!
Lassan kezdünk úgy viselkedni, mint egy MLSZ-re szakosodott homár, de mit tegyünk, ha kedvenc sóhivatalunk agyborzolásban a SportExtra legszebb feketekeretes napjaira emlékeztet minket? Legújabb találmányuk a csütörtök hét órás mérkőzéskezdés. Hiába, ha olyan nagyágyúk ülnek…..
Tissotorak 2010.09.16 14:35:36
@Majom Miklós Fan Club: sima zsidó szombat vs Jom Kippur az kb olyan mint hétköznap szerda délután vs Szent Este. Nehéz megérteni.
Vasárnapról péntekre az MLSZ a Loki EK szereplése miatt tette át az MTK meccset, múlt szómbaton, amire az MTK hétfőn reagált, ezt is nehéz megérteni. Tottenham szombaton játszik, nem is lesz kinn sok törzsszurkoló, de még mindíg kevésbé necces, mint a péntek este, ami az ünnep bejövetelét jelenti.
Tissotorak 2010.09.16 14:59:13
@Majom Miklós Fan Club: nem hallottam semmit a szentestéről, csak láttam már olyat, hogy olyankor kiürül a város, az emberek otthon vannak, aztán este elmennek templomba, vagy nem mennek el templomba... Meg láttam már Jom Kippur estét (Kol Nidré)is, ahol kiürül a város, az emberek otthon vannak a családjukkal, aztán elmennek zsinagógába, vagy nem mennek el, de mindenképp az ünnep jegyében töltik. Nem csak Izraelben, London, New York, Párizs, de Budapest zsidók által lakott részeiben is megfigyelhető...
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
Tissotorak 2010.09.15 16:25:28
@csoko20: A Gundelben igen, de a Carmelben nem.
Tissotorak 2010.09.15 18:38:15
@csoko20: a balfaszkodásról: az MLSZ elkészítette a beosztást, a meccs vasárnap lett volna, azaz fel sem merült, hogy az ünneppel ütközik. Szombaton módosították az időpontot, az MTK pedig a következő munkanapon (hétfőn) kérte ennek a megváltoztatását a szurkolókra tekintettel. Ezúton is köszönjük a figyelmességet, a magam részéről ott leszek holnap este!
Tissotorak 2010.09.15 20:34:41
@aszekelyek: Vagy a klub tiszteletben tartja 120 éves hagyományát, részben zsidó gyökereit, és ennek tiszteletére nem játszik jom kippurtól, függetlenül attól, hány vallásos, hány vallástalan és egyáltalán hány zsidó és hány nem zsidó szurkolója van. Székely Gábornak meg ehhez semmi köze, nem értem, hogy került ide...
Június 11-én Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter közös megegyezéssel szüntette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. addigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát. Kamarást nem érte váratlanul a menesztése, pontosan tudta mindenki, hogy meneszteni fogják a…..
Tissotorak 2010.07.08 11:49:54
@TemplarOmega: És amikor az állam "ajándékba kapta" az ingatlant, az hány ft volt a nagyszüleim pénzéből?
Tegnap az MLSZ közgyűlése egyhangúlag választotta meg a bankvezért. Sokan megváltóként várják, és ha néhány változtatást sikerül véghez vinnie, óriási segítsége lehet a magyar focinak. Ígéreteit összehasonlítottuk Kisteleki tetteivel. Nehéz örökség. Nagyjából így…..
Tissotorak 2010.07.08 11:40:08
@Roa: Ja, a VB döntős Hollandia meg a bronz esélyes Németország porig alázott. Németország aztán 4-0 ra verte Argentínát. Akkor mi Argentínával most egy szinten vagyunk?
Ma este, amikor Orbánék előállnak az új programmal, valami igazán nagy dobással kell előrukkolniuk. A hazánkat finanszírozó külföldi hitelezőknek elfogyott a türelme. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Hűha. Ez a pár nap igazán ijesztő volt! Mi történt? Kósa Lajos és…..
Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból Szíjjártó rátett egy…..
Tissotorak 2010.06.06 09:41:33
@suha: A tények nem nagyon zavarnak, az látszik...
Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy…..
Tissotorak 2010.06.04 15:41:57
@rockee: Én emlékezetből nyomom az árfolyamokat, chart nélkül, 2008 nyarán volt 230-240 ft-os euro, augusztus környékén 250, október végén 275-280 (A CHF trend is ugyanez volt) Aki 275 ft-nál (CHF esetén 180-190) szállt be, nem bukott, a Ft hitelhez viszonyítva hatalmasat nyert. 2008 őszén pedig javarészt be lehetett szállni ezen a szinten, a többi csak a te okoskodásod.
A mai nap híre kétségtelenül az, hogy az ország legfölöslegesebb hatalmi szerve, az örökös sóhivatal címet már több éve megszerző, sokak számára csak káromkodásként használt Országos Rádió és Televízió Testület, vagyis az ORTT mindenféle piaci és pénzügyi realitást…..
Tissotorak 2009.10.29 10:37:30
@ladislaus: Az a valós igény, amit az emberek hallgatnak. A petőfi undorító módon él vissza közszolgálati kötelezettségével, ami persze egy baromság, hogy van egyáltalán, DE:
zene munkához című kulturális műsorunkat hallották. Utána Zene tanuláshoz című kulturális műsor, majd zene lefekvéshez c. kulturális műsor...
Aki eddig megvetette a magyar futballt, tegnap este az is nézte. Aki eddig, ha tehette mindig belerúgott, ma az is büszke rá. Hirtelen kismillió rajongó született a semmiből. Ilyenek vagyunk, kár lenne szépíteni. Kesergés helyett inkább értékeljünk. Szerencsére van mit.Akkor most…..
Good girls go to heaven, Egervári goes to Suez. Mind a csehek eddigi eredményeit, mind a tegnapi játékukat nézve szemrebbenés nélkül kijelenthető: hatalmas fegyvertényt hajtottak végre a fiúk, amelyhez őszintén gratulálhatunk. Egy címeres mezes magyar csapat, amelynek van tartása,…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
Tissot órák Tissot Titanium7 2009.09.19 12:42:31
Tissot órák PR50 Nascar edition 2009.09.19 12:39:34
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..
Tissot órák Quadrato chrono 2009.08.01 16:56:00