Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szandikaa.

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
életünk napjai :') visszatérés. 2009.10.29 12:31:00
üdv mindenkinek!igen valoban már nemirtam évek ota. éshát ennek többféle oka van. az edzések zajlanak d eén nemvagyok ott mindegyiken. az utobbi időben voltk gondjaim. nemis kevés. igy nemértem rá irni. tegnapis meg mais voltam edzeni. attol függetlenűl hogy nemolyan sokat edzettünk…..
életünk napjai :') beteg 2009.10.20 11:19:00
halinyalihétfő óta itthon vagyok, mert megbetegedtem. az orvos egészhétre kiirt, de hnap már menni akarok suliba h láthassam a barátaimat, mert utána jön a szünet és mindenki el fog veszni. de szerencsére petra is beteg és igy nem soká találkozunk:D elmegyünk kajálni a mekibe mert…..
igen ez a nap is eljött. hát hol is kezdjem.. rengeteg szép eredmény született. ha nem haragszotok nemirom le mert olyan sok xd most nagyon fáradt vagyok talán holnap többet tudok mondani. mindenesetre most elkezdődik a szünet :) jövöhéten ifi ob. bratyom indul. majd megyek szurkolni.…..
üdvözletem!bizony márcsak 4 nap és vivikével 16ok leszünk ^^ ( igaz énmár azvagyok de mint tudjátok együtt ünneplünk :) nameg aznap lesz az 1000 m es versenyszámom. pénteken meg 500. szerecsnére nemkell majd olyan korán kellnem mert pénteken 13:03kor vana futam. szombaton 12:36. ez…..
életünk napjai :') hétfőreggel. 2009.07.27 12:08:00
Jóreggelt!igaz dél van de nekem ez általában még reggelnek számit :D na mindegy. el is kezdeném. ismét párost mentünk. egy db 500 m volt amit fullmaxra meg kellet nyomni. hát hogyis fogalmazzak. lehetne jobbis. de mint már mondtam nem megy valami jol ez a páros. de ezvan. majdcsak lesz…..
na hát újra itt. kezdem a tegnappal, mert nem tudtam beszámolni nektek sajnos. délelőtt pihentem mert már hulla voltam a hét fáradalmaitól. délután elmentünk apával pistiékhez vitamint és L-carnitint venni. nehogy már ugy járjak én is, hogy rosszul legyek a vizen:DD*ez paraszt…..
hellobello.Amitől féltem bekövetkezett :\ kavarodás a négyes körül. most ugynézki hogy 8 ember van tehát 2 négyes fog összeülni. egy jobbik és egy rosszabbik. sajnos nem azokkal megyek akikkel tavaj mentem :\ nagyonrossz. igy reménykedtem hogy bekerülök a másik négyesbe. de erre…..
életünk napjai :') DÉLelőtt. 2009.07.22 10:22:00
Jo reggelt!Igen. sikerült felkelnem. és már 10re itthon is voltam :P ezigytökjo. tegnapi edzésről nemirtam. szooval diohéjban annyit.hogy ismételten párosoztunk. és a szőketiszásokkal edzettünk. annyian voltunk mint az oroszok. tiszta kavalkád volt. voltak pillanatok mikor jolment és…..
szandikaa. 2009.07.22 19:52:32
életünk napjai :') reggel. 2009.07.21 13:03:00
Szépnapot!Holnaptól reggel 8kor van edzés. huu de örülök :] de jogos mivel ma 9kor kezdtük és teli volt a pálya. az emlitett lánnyal mentem párost akivel az edzőm indítani akar versenyen. egész jolment ahhoz képest hogy harmadjára ültünk össze. bár nagyon elkeseredtem…..