Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daemonwhisper

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1890-es évek. Nasszer Aldin perzsa sah (Naser al-Din Shah) két háremhölgye, Teherán..
daemonwhisper 2018.05.08 02:03:26
@Grand Prix 1800: Gondolom, a rabbi volt a legnagyobb kommunista, mert neki pl. lefűrészelték a fejét ezek a szabadságharcos derék emberek.
A kaunasi pogrom német vezetéssel történt, nem kommunistákra vadásztak, hanem konkrétan zsidókra.
Pont lesz.rták, hogy ki kommunista és ki nem.
www.antiwarsongs.org/img/upl/Map_Stahlecker27s_Report_1941-1943.jpg
- Ez a sörvirsli-megbánás világnapja. - 1999. május 5-én nyílt meg Szlovákia máig egyetlen Michelin-csillagos étterme, a Bíbor hasmenés. - 165 éve szabadalmaztatta Fréderic Jean-Baptiste román feltaláló a hibásan működő pottyantós vécét. A nap mondása: "Egy…..
daemonwhisper 2013.05.05 09:42:25
@ököljog: ja, és Sutyerák napja se ma van, hanem június 31-én.. gyökér hírcsárda!!!
A most bemutatott metszet 1857-ben egy párizsi képes újságban jelent meg. A rajzoló a Rózsadomb tetejéről figyelte meg a várost. Ez idő tájt 187 ezren éltek Pest-Budán. Javaslom, töltsétek le az alábbi, a szokásosnál nagyobb felbontásban feltöltött rajzot.…..
daemonwhisper 2013.02.09 11:45:40
daemonwhisper 2013.02.10 03:05:47
@geegee: Köszönöm szépen :))
(A nagy Krapulax: neked is :))
Az ünnep közeledtével csak jó híreket találtunk az MTI-n, ezekből szemezgettünk. Szeretet, béke, fennkölt hangulat uralja az országot. "Pedig már majdnem összejött egy squash-bérletre, de úgy vacogott a foga, hogy nem hallottuk tőle a pánsíposokat" - kezdte beszámolóját…..
daemonwhisper 2012.12.22 11:32:43
kerdem Diplomásadó? 2012.12.21 13:53:43
Eddig azon ment a parázás, hogy a kormány külső forrásokat akar bevonni a felsőoktatás finanszírozásába. A tüntetőkkel eddig együtt menetelő rektorok most viszont felvetették: legyen diplomásadó. Várjuk a független civilek ellenreakcóit. A Napi Gazdaság mai cikke szerint a…..
Subba A nap képe 2012.12.17 15:26:55
VIA ..
Az LMP tegnap a Parlamentben az előzetes választási regisztrációt lehetővé tevő alaptörvény-módosítás elfogadása után kék cédulák ezreit dobálta a kormánypárti padsorokra. A teljesség kedvéért hozzá kell tenni, hogy a cetli nem kék volt, hanem türkiz. Zöldes-kék. Ez is…..
Holnap este ismét találkozni fogok a 3 Michelin-csillagos zsenivel, Anne-Sophie Pic-kel, és elvileg újra lehetőségem lesz beszélgetni is vele. (A múltkori beszélgetés és a vacsora bővebben itt olvasható)Ennek kapcsán szeretném megadni a lehetőséget az olvasóimnak is, hogy…..
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
daemonwhisper 2012.11.18 22:01:53
@hazug fidesznyik: ja, neem, nem. Bebaszna :D
De látod, amíg a Fidesz oldaláról, most üdvözlik a döntést, a másik oldalról fideszbérenceznek ezerrel. Mindenhonnan megy a hergelés.
@kpetya: Az LMP egy fiatal párt, az önmeghatározása néha még mindig labilis (bár azért közel sem annyira, mint ahogy mindkét oldalról láttatják), nem egy nagyhatalom. A Briteket nem kommunistázta senki azért, mert összeálltak Sztálinnal. Az LMP annak idején az MSZP-kormány ellenzékeként jött létre, a mai napig vannak olyan törvények, amik akkor készültek, és az LMP programjával/alapelveivel teljesen szemben áll. Amikor előzetes megbeszéléseket tartottak Bajnaiékkal, volt kb. 3 olyan kérdés, amiben állásfoglalást vártak tőlük, mindre az volt a válasz, hogy még kialakulóban van.
Biankó csekk..
daemonwhisper 2012.11.18 22:06:57
@hazug fidesznyik: na látod, amíg ez megy, hogy az LMP drogos bringásokból meg hippikből áll, és különben is szadesz2, addig bizony öntudatoskodni kell, sajnos.
Egy kis pártnak vagy ez az útja, sok csalódással, parlamentből kimaradással, vagy az, hogy a biztos helyet választják a bödön mellett, amiről aztán kiderül, hogy igazából olyan rossz hely, hogy alig férsz hozzá a kajához.
Lesz egy újabb FKGP, KDNP, sorolhatnám. A személyes előrejutás szempontjából tényleg jó, mindkét oldalnak hasznos, az LMP meg elsorvad.
daemonwhisper 2012.11.18 22:21:22
@kamill77: Orbánt sehogy sem segítik ezzel..
A szavazóink azon része, akiknek totálisan mindegy, csak a Fidesz menjen, azok így is az E14-re fognak szavazni, új szavazókat nem tudna bevonzani az LMP. Így talán lehet egy pár semleges szavazót meggyőzni, és akár helyi szinten, választóköri visszalépésekkel, közös indulókkal, akár a felsőbb szintű együttműködésekkor jól jöhetne az a plusz az E14-nek is.

Ez a "Schiffer Orbán védőügyvédje" meg körülbelül olyan színvonalas dolog, mint hogy "Bajnai miatt több libatenyésztő lett öngyilkos, családok százai mentek tönkre".
Valahogy ebből a mocskolódásból, a két oldal által ügyesen fenntartott mókuskerékből kellene kiszabadulni végre.
Úgy látszik, hogy a hetedik kerületi önkormányzat elirigyelte az ozorai eredményeket és támadást indított a belvárosban szórakozó überdeviáns hippik ellen is. A hatásvadász cím és bevezető után a(z általam ismert) tények következnek. Az esetről, ami csütörtökön…..
daemonwhisper 2012.08.25 21:17:22
@nemzetikonyves: ne eltebölcsészezz, mert ez maximum rólad árulja el azt, hogy:
a) Nem vettek fel egyetemre, és savanyú a szőlő. (Ki is írnád legszívesebben ahová csak lehet, hogy neked az élet volt az iskola.
b) Műszaki szakbarbár vagy, és már az egyetemen utáltad a bölcsészeket, mert 2 lány volt az egész évfolyamon.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
daemonwhisper 2012.08.02 20:20:54
Ismételten felhívjuk a kedves reklámszakemberek figyelmét, hogy a négynapos ünnepek elején a lakások kilincsére kihelyezett reklámhordozókkal magukra haragíthatják a lakosságot: Korábban már írtam egy ilyen kapcsán. Most elutaztam a négynapos hétvégére, mint bizonyára…..
daemonwhisper 2012.05.03 10:44:54
@mel gibson: teljesen igazad van...
A TV2 kirúgta, Vágó István egy rendezvényen jobboldali politikai szellem beszivárgását vázolta fel, most meg pereskednek. A sokak által kvízmesterként aposztrofált, ugyanakkor erősen szkeptikus, a homeopátiától kifejezetten irtózó Vágótól a "kereskedelmi csatorna hárommillió…..
daemonwhisper 2012.04.19 00:27:29
@pat bateman: igen, elég jó volt :DDDDDDDDDDDD
Miután hónapokig ment a találgatás, hogy mi lesz a Guns N' Rosesszal a Rock And Roll Hall Of Fame-be való beiktatásuk kapcsán (összeállnak, nem állnak stb.) néhány napja írtunk róla, hogy Axl Rose hivatalosan is bejelentette, szarik az egész rockhírességek csarnokára, pláne…..
daemonwhisper 2012.04.16 23:57:30
@károly szántana: McCafferty 65 éves.. kemény lett volna :)
A napokban újra frissült a fortepan.hu. Átnéztem a friss képeket, és van egy pár, ami elgondolkodtatott. Vajon hol készülhettek az alábbi képek? Jelzem: az sem biztos, hogy Budapesten, illetve Magyarországon készültek. Tippeket kommentbe kérnék! 24012: Szeged, árvíz utáni…..
  Néhány nappal ezelőtt nyílt levéllel fordultam a Velencei Bizottság vezetőihez, amiben felhívtam a figyelmet arra, hogy a tavaly decemberben elfogadott magyar választási törvény számos ponton ellenkezik a Bizottság 2002-ben kiadott ajánlásával. A választási rendszerrel…..
A brüsszeli Atomium tövében rendezett szabadtéri, hamisított-ikon kiállításon alakult ki a verekedés az éppen arra sétáló unortodox közgazdászok és a helyszínen tartózkodó pópák között. „Hogy ki kezdte, azt még mindig nem lehet tudni” - mondta Ricky Vermaalen…..
A szerelmesek napján nincs szebb ajándék, mint egy dallal kedveskedni a hölgyeknek. Összeszedtük az internet színe-javát.   Sok pár úgy érzi, muszáj ünnepelniük a Valentin-napot, ám kapcsolatuk minősége már nem a régi. Nekik ajánljuk a Nefogazz zenekar Megtaposlak…..
Hajcsatok Mi a neved? Világbéke! 2011.12.26 00:32:00
Nem mindennapi névvel lépett pályára az NBA-alapszakasz szombati nyitómeccsén egy amerikai kosaras.Ron Artest 1999 óta játszik a világ legjobb kosárlabda-bajnokságában. 2002-ig a Chicago Bullst erősítette, majd az Indiana Pacerst, ahol a 2004-ben az év védőjátékosa lett és…..
daemonwhisper 2012.02.08 21:58:56
@Phaszphej: de talán a leginkább idevágó eset egy régi NBA-játékos Lloyd B. Free-é, aki World B. Free-re változtatta a nevét :))
Az RTL Klub szerint ő volt Kossuth Lajos. Jó, szakáll, meg bajusz, a fejforma is hasonló, távolról, kacsintva, bebaszva talán el lehet cseszni, de műsorban legalább húsz másodpercig beszélnek Kossuth Lajosról, miközben lelkesen mutogatják ezt a Széchenyi-képet. Itt a…..
daemonwhisper 2012.02.02 16:22:12
@nasa_hun: Az ötvenes években egyáltalán nem volt pejoratív fogalom a paraszt. Pont a munkás-paraszt hatalom látszatát akarták kelteni úton-útfélen.

A "zsidók által ünnepelt" kritériumot pejoratívnak mondani. Na, az viszont tényleg legalább akkora tahóság.
Ki tud felsorolni legalább öt magyar személyautó-gyártót a háború előttről? A MÁG, az ő Magomobiljaival és Magosixeivel, ugye, megvan talán mindenkinek, a Csonkát ismerjük, hiszen az a történelem része, aztán az aradi MARTA-gyár is készített kocsikat, meg nagyon kis…..
daemonwhisper 2012.01.29 16:11:40
Rákosit szembesítettük korábbi kijelentésével, és arra kértük, mondja el, szerinte milyen módon lehet megbuktatni a kormányfőt. A csütörtökön utcára kerülő Szabad Népben Rákosi Mátyást, Dmitrij Sepilov bizalmasát - aki bevallása szerint a szovjet külügyminiszter Nagy…..
daemonwhisper 2012.01.12 19:48:50
Kezd a Karácsony elmúlni, a szétszaggatott csomagolópapírok betöltik a kukát. Itt az idő elkezdeni készülődni a szilveszterre! A városban egyik buliból a másikba flangáláshoz még nem késő beszerezni a 7 liter pezsi befogadására alkalmas Martin Margiela pezsgőtartót, potom 350…..
daemonwhisper 2011.12.26 22:21:12
@anon: bár a szövegből, és a vödrön látható mércéből az következne, hogy a pezsgőt bele kell önteni (nyilván nem..)
amúgy valószínűleg nem 7 liter pezsgő fér bele, hanem 7 liter jég... bár ahhoz meg nem tudom, hogy minek mérce...
..
daemonwhisper 2011.12.05 11:16:27
A Parlament e heti napirendje, legalább olyan feszített, mint a múlt heti. Ha valóban komolyan vesszük az Országgyűlést, akkor ezen a héten is lehet éjszakai műszakokra számítani. Múlt héten sem brahiból vitázott az ellenzék órákat egy-egy törvényjavaslatról, hanem mert olyan…..