Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabos-net

9 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem az Aktívot a TV2-n, mikor is a táncoslábú Papp Gergely büszkén bejelenti, hogy a hétvégi Megasztár alatt a szavazatokból 50 Ft-ot az vörösiszap-katasztrófa károsultjainak ajánlanak fel.Ez bicskanyitogató egy felhívás volt. Hogy miért? Mert baromi jó piár a TV2-nek. A sok…..
A marketing online A Marketing Expo 2010.08.31 17:24:00
   A Marketing Expo   A Marketing Expo a legjelentősebb kisvállalati rendezvény lett az elmúlt években (2008- ban a Kongresszusi Központot töltöttük meg, 2009-ben a Sportmax-ot, 2010-ben a Lurdy Házat)... ... ha nem élsz remete életet, akkor Neked is itt…..
     Kinek szól a Marketing Tippek magazin? - kisvállalkozóknak és azoknak, akiket foglalkoztat a saját vállalkozás gondolata. A Marketing Tippek magazin segít nekik egy saját, sikeres vállalkozás felépítésében. Egy sikeres vállalkozás tulajdonosa szeretnél lenni?…..
Nem gondoltam volna, hogy indulhat ilyen szarul egy nap... (Több éves sztori, de én ma szembesültem a tényekkel.)Egy félnótás, semmirekellő "art" mozis banda pornót forgatott a Hősök terén. Nem rendhagyó eset, hisz pornóban a világ elitjéhez tartozunk, de gondolom…..
Amikor először futottam át Cork77 levelét, azt gondoltam, hogy a kanyarban van kitáblázva a két irányban különböző sebességkorlátozás, ami még magyarázható lenne azzal, hogy a belső íven élesebb a kanyar, mint ahogy ez a Lágymányosi híd budai oldalán is van, de nem. Itt a…..
atomgomba sivatagi só 2010.05.07 08:49:00
fabos-net 2010.05.07 10:04:27
    Online marketing segít pénzt keresni? Hogy, hogyan? Egyszerűen, ismerni kell az online marketing eszközeit. Vegyünk egy nagyon egyszerű tanuló példát az online marketing megismerésére. Készítsünk figyelem felkeltő weboldalt. Tartsuk szem előtt a következőket. A…..
A marketing online Online marketing 2010.04.29 21:02:00
   Az online marketing   Ha Ön a piacon szeretne pénzt keresni? Akkor ismernie kell az online marketing eszközeit is  hagyományos marketing mellett. A marketing guru Seth Godin szerint az online marketing nem egyszerűen az offline (hagyományos)  marketing…..
A marketing online Direkt marketing 2010.04.29 19:41:00
    Direkt marketing Direkt marketing a bolt nélküli kiskereskedelem illetve az értékesítés-ösztönzés formája. Valamely reklámeszközt felhasználva kapcsolatfelvételre és a megcélzott személyekkel történő kommunikációra törekszik. A  direkt…..
Sándorral jól kiszúrtak a MOL éttermében, amikor nem akarták elfogadni a MOL oldaláról kinyomtatott a MOL által adott 30 % kedvezményre jogosító kupont. Vajon hányan ültek le csak azért ebédleni, mert joggal hitték, a végén majd 30 % kedvezményt kapnak? A mai napon a www.mol.hu…..
A bankkártya használat leggyakoribb módjai  avagy mire figyeljünk bankkártya használatkor? - vásárlás üzletekben, - készpénzfelvétel bankjegykiadó automatákból(azaz ATM-ekből), - bankszámlaegyenleg lekérdezése, - egyéb (például befizetés bankszámlára ATM-en…..
A bakkártya fajtái  Nézzük meg, kényelmünk érdekében igényünknek megfelelően, milyen kártya fajták közül választhatunk. Folyószámlájához tartozó bankkártya,  betéti kártya (debit card) Ez a kártya bankszámlához kapcsolódik. A kártya birtokosa a bankszámláján…..
Dombornyomású és elektronikus bankkártya. Nézzük meg, melyiket mire használhatjuk?    Dombornyomású kártyának van elektronikus változata is (a MasterCardnak a Cirrus-Maestro, a VISA Classicnak a VISA Electron. Az elektronikus kártya és a dombornyomású kártya között mint…..
A marketing online A marketing 2010.03.27 20:22:00
    Ha Ön a piacon szeretne pénzt keresni, ismernie kell ezeket a kifejezéseket: marketing, online marketing, internet marketing,  a marketing, online marketing, marketing 4p, marketing 7p, direkt marketing, marketing-mix.   A marketing A marketing egy olyan vállalati…..
A budapesti médiacégek folyosóin néhány hete már hallani, hogy a Ringier és az Axel Springer valamilyen szövetkezés/egyesülés révén egyetlen turbógermán óriásban vonná össze régiós érdekeltségeit – azaz Magyarországon például a Blikket, a Nemzeti Sportot,…..
fabos-net 2010.03.24 22:09:45
Úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy összehasonlítsuk Bokros Lajost és Hercule Poirot-t! Ugyan nem egyértelmű a kettejük között lévő párhuzam, de titokban érezzük, hogy ha nem is ugyanarról a személyről van szó (mint Barack Obama és Lewis Hamilton esetében), de legalábbis egy…..
fabos-net 2010.03.24 21:57:39
Felnőtt egy generáció, amelynek tagjai idén először lesznek meghatározó szereplői és egyben aktív résztvevői a választásoknak. Ők azok, akik már alapvetően nem az átkosban szocializálódtak, nincsenek komoly személyes tapasztalataik arról, milyen is egy nem demokratikus…..
 Közért. Már az elnevezéstől hányingerem van, pedig olyan divatos retróhangulata van, mint a menzának, vagy a kultúrháznak. Pedig a velünk élő retró azt jelenti, hogy nincs sok választásunk: lehet választani rossz és rosszabb között.   A garázsbolt például nem…..
Klinghammer István a paradigmaváltásról   Mécs Anna Megjelent: Tétékás Nyúz, 2010. március 17.   Itt az ideje megszűntetni a hallgatókat kézbesítő csomagküldő-szolgálatot – vélekedik Klinghammer István. Az ELTE hat éven át regnáló rektora a finanszírozás…..
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
 Az 1848-as forradalomról és az azt követő szabadságharcról olyan sokat tanultunk és olvastunk, hogy ahhoz nehéz bármi újat hozzá tenni. Mégis fontosnak tartom, hogy a magyarok kedvenc nemzeti ünnepéről itt is megemlékezzem. De ne lapozzatok még tovább: nem a szokásos módon…..
Na akkor nekikezdek. Nem ígérek napi rendszerességű blogolást, bár az alapanyag - a köznapi mocsok, embertelenség minden napra nyújtana lehetőséget. Nem akarok rendszerességgel belemerülni, mert annak nagyon hamar toxikus tünetei lennének. Egy ideje már tévét sem nézek, reggelente…..
Share | Az utóbbi pár évben lassan tendencia lett, hogy újult erőre kaptak a kis pincészetek, borászatok... jól is van ez így, a magyar bor erős nemzetközi szinten is, a túlkínálat okozta versenyhelyzet meg úgyis kitermeli azokat, akik valóban minőségi termékkel…..
Nálunk ma van nőnap, rendben? Keddenként álmodunk ugyanis, és ez alól az sem adhat felmentést, hogy egyes katolikus egyházfők nem voltak képesek olyan naptárat reformálni maguknak, amelyben március nyolcadika rendszeresen nőnapra esik. Így tehát, nőnap alkalmából érkeznek…..
SERTEPERTE Nevében él a sör 2010.03.09 07:22:00
Tapasztalt sörivók, de lassan már a laikusok is tudják, hogy a liszensz sörök bizony csak nevükben emlékeztetnek az eredetire. Valamikor a nyolcvanas években még volt arra példa, hogy a dánok a gyatra minőség miatt leállították a magyarországi Tuborg gyártást. de emlékezhetnék a Gösser hazai…..