Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntiCp

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megőrülök ezektől! Szándékosan nem akartam eddig írni róluk, főleg így konkrétan megnevezni, de már mindent megpróbáltam, és nem lehet tőlük megszabadulni. Ez a leggusztustalanabban nyomuló cég, akikről valaha is hallottam.A "jó viszony" már több évre nyúlik…..
A fogyasztói öntudat nemcsak praktikus, de élvezetes és szemnyitogató is lehet. Jani haverja például átélhette, milyen érzés másokat zaklatni telefonon, ugyanis dühében az őt piszkáló Capital Partners vezetőit tárcsázta, sikerrel. Figyeljük együtt, sikeres lesz-e a harc, és…..
AntiCp 2009.07.20 16:24:05
@ciluvagyok: Van ennél egyszerűbb is egy hívást mindenképp megér. Felhívod Nagy Elvírát(30)528-79-79 neki normális hangon(mivel nem a tapló max középiskolai végzettségű(nyakam rá h max 2-es éretségivel rendelkező) "BRÓKERREL" beszélsz. A hölgyeménynek jelzed hogy nagyon jó néven vennéd ha a 250 pesti, és kb ugyanennyi debreceni Gyászhuszár nem hívna, megadod neki azokat a számokat amiket nem kéne a trógereknek többet hívni, és a többit ő intézi cirka 2-3 hét átfutással