Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenguru

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak legalább 90-es IQ-val rendelkező, pszichológiailag stabil, vagy magas Honfoglaló pontszámú állampolgárok kommentelhetnek július 1-től. „A trollok, a buták és a pszichopaták kizárása a célunk a világhálóról.” – mondta el Szijjártó Péter az internetes…..
fenguru 2011.03.24 10:18:58
@Bokortalan Lajtalan: Jajj, kösz Bokortalan, tökrégóta kerestem ezt a dalszöveget!!! Már érdemes volt felvonszolnom magamat a netre. :-)
Andreától:Kicsit régen írtam Nektek....... mert időközben el kellett kezdenem dolgozni,és a kis Petike bölcsis nagyfiú lett... :)Marcipán február 5-én elmúlt 2 éves :) igazi nagyfiúvá cseperedett...Petike és Marcipán kapcsolata ahogy növekednek... úgy lesz egyre…..
Carlosról már volt egy ilyen bejegyzés, most íme Nándi, a fenegyerek. Minden az arcára van írva :)..
fenguru 2010.11.23 16:51:01
...pontosabban annak nyugati részén. Szombaton egy rövidebb, szoktató jellegű, vasárnap egy hosszabb, kb. 15 km-es túra jutott hétvégi programként az ebeknek. Gyönyörűen sütött a Nap! Szombaton nem volt nálam fényképezőgép, így csak elmesélni tudom az első vadmegállást. Jó,…..
Sajnos azt nem lehet pontosan tudni, hogy Nándi mászott-e be a nagykutya lábai alá, vagy Carlos feküdt rá a picire.....
Megpróbáltam az algás fogtisztító lapokból szusit csinálni, de képtelenség, mert csak nyálasan tekercselhetők, de úgy meg már mindegy…Ez az algás, Carlos nagyon kedveli, sokkal jobban, mint az azonos márkájú, de algamentes és ráadásul fura színű (ott balra az…..
Carlos, Nándi, Pálcika A harmadik 2010.09.17 20:44:00
A harmadik oltást is megkapta Nándi kutya. Egyelőre még kutyaszállító alkalmatosságot használunk az eb mozgatásához, ami elég vicces, viszont garantáltan nem fázik benne a jószág, sőt talán inkább egy kicsit melege is van. Van fejkilógatós opció a szatyron, és van…..
Ezek mind Nándi egyéb becenevei. Talán egyik név sem szorul különösebb magyarázatra, akinek volt kiskutyája, az tudja, hogy egy cápa fogsora leselkedik áldozatra várva az ártatlannak tűnő vizslapofa mögött. A kisvakarcs gyorsaságáról pedig szolgáljanak bizonyítékként a…..
Hogy mit szólt Carlos Nándihoz? Egyelőre meglehetősen távolságtartó a jövevénnyel, valószínűleg azért, mert Nándi első közeledése alattomos hátulról történő támadás volt, nyilván a fogaival, amik tűhegyesek. Azt hiszem, Carlos elfelejtette, vagy az is lehet, hogy igazából…..
Carlos, Nándi, Pálcika Újra itt! 2010.07.03 21:43:00
Most csak hirtelen, gyorsan - hogy tudjátok, hogy minden rendben - teszek fel egy képet. Ilyet akár minden nap csinálhatnék, nincs az a pocsolya, amit Carlos kihagyna, ha meg ekkora vízről van szó...Ebben a bányagödörben valahogy az ebihalak mellett kinőttek a rendes halak is, sőt az…..
...erős ferdítéssel!  Sandman-t az amerikai folklórban álomhozóként emlegetik, erről persze most szó sincs és valójában a bejegyzés Pipacs és Molly gazdáinak szól, de ezt ők úgy is értik :) ..
Na, ha már így belejöttem, akkor azt még elmesélem, hogy a minap, egy pofátlan gyík beszólt Carlosnak. Aztán Carlos visszaugatott, mire a gyíknak tátva maradt a szája:Carlos állja a gyíkot:Aztán a gyík végre befogta a pofáját:..
Merthogy laknak az út másik oldalán is nyulak, nem is kevés! Méretük óriási, olyannyira, hogy legutóbb őznek néztem egyet. Persze gyerek őznek, de akkor is :) Akkora vita kerekedett egyébként a dologból, hogy kénytelen voltam kisétálni a búzamezőre, hogy bizonyosságot nyerjek.…..
Carlos, Nándi, Pálcika Nyulas off 2010.05.05 10:37:00
De lehet, hogy megváltoztatom a blog címét "Carlos és a nyúlra", vagy ha lesz már neve a nyúlnak, akkor úgy. Na, hát értitek.Ezek most nyulas képek, nem frissek, de azért kell látnotok őket, hogy legyen összehasonlítási alapotok. Mert a nyúl hízik, gyarapodik, növekszik…..
Mármint a nyúl. Carlosnak azt mondtuk, hogy kiskutya, ezért nem bántja. Persze a biztonság kedvéért nem hagyjuk őket egy légtérben felügyelet nélkül.A nyúlról a következőket kell tudni: egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy ő zsákmányállat, szemtelenül átvágtat…..
Carlos, Nándi, Pálcika C gyökér 2010.04.02 12:10:00
Fura dolgokat talál néha az ember a számítógépén, én például ezt a két képet. Az első szegény Bandi kutya, a második Carlos koma, aki a biztonság kedvéért mostanában elszalad a porszívó elöl.           Ja igen... az nem látszik…..
fenguru 2010.04.12 09:31:50
@v_era: Én egy tenyérre húzható gumitüsis fésűt használtam, így ötvözve a simogatást a szőrtelenítéssel (persze nem kopasztásról, hanem a vedlési szőrről van szó). A jószág imádta, a porszívóval inkább sztereóban tutult.
Carlos szerint unalmas a madártéma, írjak másról. Kértem, hogy akkor produkálja magát, ennyire futotta:..
...aki - mint ahogyan azt korábban már megjósoltam - hosszútávon az egyetlen lény, aki a nap bármelyik pillanatában hajlandó fotómodellkedést vállalni.A hétvégén az egyszínű fotózással kísérleteztem, háááát... a kritikát kérem tartsátok magatokban, most azt a pár képet…..
gombapresszó Információ 2009.11.15 11:52:00
Nem tudom, hogy az Auchan áruház dekorációért felelős szakembere tudatosan választotta-e ezt a modern megközelítést, miszerint a kisdedet mint korán érő ügyfélszolgálatost ábrázolja, de az új értelmezés mindenesetre jót tett az egyébként tökéletesen környezetidegen…..
Bármilyen fura, van néhány étel, ami nem kell az én imádott kutyámnak: hasábburgonya, banán, törökmogyoró. Minden más jöhet! ..