Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svejcifarkas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
Svejcifarkas 2016.10.25 12:01:11
Történelemkönyv, valamikor a 2030-as 2040-es években

2016. Október 23
A Palástjának Antracitfekete Komolyságában is Gyémántként Csillogó, Nagyformátumú Népvezért válogatott vitézek squadronja védte! Hű stadiontestőrei, kik hétvégente diszkothéka-kidobóként rendszabályozzák a liberálitás fertője által zombivá poshasztott ifjúságot, csirke farháton megőszült házmesterveteránjai, járókeretekkel megerősített szekérvárat vonva köréje várták a támadást, fűtötte bennük a hazaszerethet Vesta-lángját az ifjúság őszületlenül tündöklő csillaga, az örökké sportos és rugalmas Tompika lelkesítő szózata s a lebonthatatlan kreatitivású nemzethy dalnok és vátesz, Ákos bariton zengése!
A sötét oldal fenyegetően közeledett! Az előcsatározók, válogatott tollforgatóik, kik a legpókhálósabb romkocsmákban edződtek ördögi nemzeth-vesztő missiójuk végrehajtására, méregbe mártott kommentzáport zúdítottak az állásokra. A keresztyénység legkeletebbi bástyáját a herkulesi termetű, sztentori hangú G. Fodor Gábor vezénylete alatt védte a hazaszerethet népe, ám most ő is megingott, amikor az idegenvérűek egyik alvezíre, az SZDSZ által a túlvilágról is kézivezérelt Mécs Imre egy csapást mért rá egy verslábbal. Oldalán küzdött a puritán életviteléről ismert, Cato-i jellemű államférfi és példás családapa Rogán Antal, ám ő is tucatnyi sebet gyűjtött, többek között Konrád György bakelit szemüvegszára fúródott oldalába, sőt, legnemesebb testrészébe lövedék is fúródott, amely az iszapvérű sorosbérencek „Balatonszárszó”-márkájú ostromtornya ormán küzdő, matuzsálemi amazonja, Heller Ágnes parittyamelltartójából irányult ki.
A parlamentet övező utcákban az idegenlelkűek főserege oly rettenetesen zizegtette Soros-brosúráit, hogy az mennydörgésnek hallatszott! A néprajzi múzeum oldalában vegyi támadás indult a sátáni Juhász Péter vezérlete alatt, ki, egyenesen Karlifóniából az óceán alatt átvezetett tömlőkön, mari-huána füstöt bocsátott hőseinkre, kiknek tágterű pusztai levegőhöz szokott tüdeje nem bírta e szennyet, s sokan aléltan hullottak a térkövezetre!
Napestig örvénylett az öldöklés, csak az vetett véget neki, hogy másnap hétfő vala.
Az Egy napom írásokban azt szeretem a legjobban, hogy általában érezni rajtuk, mennyire szeretik a szerzőik a munkájukat. Nincs ez másként Andi esetében sem, pedig elsőre azt gondolná az ember, hogy egy személyi asszisztensi munkán nem sok szeretni való van, pláne, ha az embernek öt…..
Soha jobbkor, vagyis hát bocsánat, soha rosszabbkor nem jelenhetett volna meg az egri popméteres srácok által alapított Destroy The Plastic Chairs (lelkendeztem már róluk az első dalaik kiadásakor) vadiúj száma, a Hesna: két nappal a brüsszeli terrortámadás előtt került fel a bandcampre. Az egy…..
Svejcifarkas 2016.03.24 07:01:23
Sikerült a múlt héten eljutnom Cataniába, és mi más is lehetett volna első dolgom Szicília második legnagyobb városában, minthogy felkeressem a korábbi legértelmetlenebb európai metrókat bemutató poszt egyik különdíjas szereplőjét, a szinte mindig utasok nélkül rohangáló cataniait. A Porto és Borgo…..
Svejcifarkas 2016.03.17 15:19:24
A mai posztot kéretik nem komolyan venni, hiszen egy paródiáról van szó, melyet Marci küldött, én pedig arra gondoltam, egy tavaszi szombatra jó móka lesz. Az írás a manapság rendkívül népszerű travelbloggereket csipkedi meg kicsit, és persze akinek nem inge… Jó szórakozást!..
Svejcifarkas 2016.03.12 14:52:58
@Határátkelő: ok ok ertem a humort, elobbi megszolalasom idezojelben ertendo,
A poszt ket emberfajtat hivatott kiparodizalni szerintem:
1. Az emberek spiritualis ehsegebol jo erzekkel uzletet csinalo travel bloggert ( Szabi)
2. Fenyoleles Noemi erdekesebb jelenseg, egyfelol nagyon benne van Parti Nagy Lajos "Sardbogardi Jolan -habszodia" utanerzese. ( dilettans nő dilettáns irása, ennek modern megfeleloje oravecz nóra, azzal a kulonbseggel, hogy o komolyan is veszi magát) én luxusönkénteseknek hívom az ilyeneket ahol a vagyonos családi háttér lehetővé teszi az önmegvalósítgató világjárást. -:) de jobb ez a semminél, legalább van életcéljuk.
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..