Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DHS77

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét mutatok egy jól sikerült photoshop-nak köszönhető képrejtvényt. Hol a hiba? ..
DHS77 2010.02.23 09:55:21
Fogalmam sincs, hogy ez a bébi portrés hústermék miféle ízvilágot képviselhet, és ezen az Eurostyle kolbász felirat sem segít. Mi a frász az az Eurostyle kolbász? Lehet h kisbabából készül, mint a babaszappan? Vagy mint a diákcsemege is igazi diákból, túristaszalámi…..
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
Az már több a soknál, amit a BKV  és a MÁV, ezek finanszírozhatatlan szervezetek illetve szakszervezeteik képzelnek magukról! Komolyan fontolgatom, hogy beperelem őket és mindenkinek ezt javaslom, aki hasonló cipőbe jár, mit jómagam.   Az alkalmazottaim a sztrájk miatt nem…..
DHS77 2010.01.14 14:22:45
+b
DHS77 2010.01.14 15:23:55
@Mária: áááhhhááááá :DDD

Na ez a hozzászólás mindent megmagyaráz. (az öszödi beszédtől kezdve... :DDDD)
Akkor én nem is terhelnélek tovább, mert látom h nem szokásod gondolkodni. (csak nem egy bkv alkalmazotthoz van szerencsém?)

Igenis felháborodok azon ha nem a bűnösöket büntetik.
Felháborító h ismét az ártatlanoknak, az ez ügyben vétlen ÜGYFELEKNEK kell rosszul járniuk, mert most már a "kedves" bkv alkalmazottak IS az adófizetőkre szarnak.

Hogyhogy nem a pénztárakban ülők és az ellenőrök sztrájkolnak?

És az ügyfelek mehetnének nyugodtan pénzt keresni, hogy megélhessenek az adójukból azok is, akik csak a bkv-nál találtak munkát.
DHS77 2010.01.14 15:30:14
@Robinzon Kurzor: @az igazi Sipi:
szerintem hiába "olvassa el" Mária más és más megfogalmazásban a dolgot, úgy sem fog csusszani hogy hol a hiba. :))))
 BKV-pótló Mozgalmat indít a 4K!, azaz a Negyedik Köztársaság. A lényeg, hogy az iránymegjelöléssel közlekedő autósok vegyék fel a buszmegállókban várakozó embertársaikat: A BKV-pótló Mozgalom 3 szabálya az autósoknak: 1. Írd fel egy A4-es lapra melyik városrészbe…..
DHS77 2010.01.14 10:50:31
@Dr. Zerge: Te egy vagy azok közül, akik miatt az _értelmes_ emberek nem érvényesülhetnek a hazájukban.

Ha a gyereked hazajönne az iskolából egy klassz alapötlettel, hogy tervezni / felfedezni akar, kitépnéd a kezéből az álmait, h ez egy szar, és ne próbálkozzon mert NEM TÖKÉLETES! baszki.......

Feltételezhetően annak a csoportnak is tagja vagy, aki hangosan bosszankodik hogy a magyar feltalálók többsége KIZÁRÓLAG más országban tud érvényesülni.....

És NEM. Nem azt akarom mondani h egy hatalmas felfedezést / találmányt rugdosnál vissza a kitalálójába. Mert ez nem az.

Azt akarom mondani h konzervatív vagy, félsz az újtól, a nem megszokott dolgoktól.
Nem akarsz fejlődést.
Ugyanis az egy FOLYAMAT.

Neked vagy egy kényelmesre tökéletesített megoldás kell (hogy Neked ne kelljen gondolkozni / tenni érte) vagy hagyjanak békén a múltban, amiben mindennapjaidat töltöd.
DHS77 2010.01.14 10:58:09
@Dr. Zerge:
Pont ezért van még lehetőség előzetes egyeztetésre!
Hogy mikor indulsz, már tudd h van aki vár 11:00kor pl a Bosnyák térről indul, és a Bazilika felé tart.

És akkor még csak a dugóban araszoló autókról sem kell silabizálni feliratokat.

colabs.hu/bkvpotlo
DHS77 2010.01.14 11:24:19
@civilkontrol: :)
Jó érzés h sok ilyen ember van!

Remélem gyorsan fogynak azok, akik csak a kifogásokat keresik, majd megtorpannak és sokkot kapnak minden apró felmerülő kérdés miatt.
Mert ez a hozzáállásuk az élet más területeire is kiterjed sajnos.
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..