Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baxigáz

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
baxigáz 2012.01.03 13:13:12
@gombperec hídlakó: A példád nem jó, a tíz lovas kocsit, csak 0,8 ló húzza, mivel statisztikai tény, hogy itthon 800.000. ember végez olyan munkát, ami új értéket hoz létre, vagyis kevesebb, mint egy ló húzza azt a tíz lovas szekeret, a többi statisztál hozzá.Sajnos nálunk a foglalkoztatási szint Albánia alatt van és az EU-ban tudtommal a legrosszabb, ergo a foglalkoztatottság növelése nélkül a bányás béka segge alól sem mászunk ki.
baxigáz 2012.01.03 13:14:54
@Szabados79: Anno így volt, volt olyan, hogy csak annak volt szavazati joga, aki adózott, vagyis nem kibic volt. Most sem ártana ezt megfontolni.
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Szerpentinek királya 2010.04.26 08:37:00
  Talán korainak és elhamarkodottnak tűnhet a kijelentés, miszerint a Mégane RS az idei év legjobb hot-hatch-e, de az biztos, hogy erősen ott van az élmezőnyben. A pancser franciák mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
...az a kaposvári Madár utca. Főhősünk azonban megpróbálkozik vele.Scheerti küldte be, mintegy a téli gumi és a hólánc fontosságát hangsúlyozandó. Láthatóan nem ő az első áldozat, ennek ellenére a hólánc nem került elő. A hátra csúszáskor féken állással pedig mindent…..
baxigáz 2010.01.08 21:55:12
@GYUSZI BACSI: ...szép, szép, de szerintem a KUGA-s ott baszta el, hogy láthatta az árokban lévő autókat, mit gondolt jókedvükben csúsztak be oda....egyszerűen már az első autónál meg kellett volna állni - látva a többit - és gyalog felkocogni, ha lehet.Egyébként meg hátramenetben megcsúszni ritka szar dolog lehet.Amikor pedig elindult már f...mindegy volt, esetleg ha tövig aláfordítja a kormányt talán becsúszott volna oldalra, de sz.tem ez is kétséges.Szerintem, ha felülről jött volna lefelé akkor is lecsúszik, két éve nálunk az útcában - kb. ilyen meredek - felülről csúsztak le az aljába, miután bekanyarodtak, az egyik kerítés állította meg azt a kocsit.
baxigáz 2010.01.08 21:58:05
@GYUSZI BACSI: ...szép, szép, de szerintem a KUGA-s ott baszta el, hogy láthatta az árokban lévő autókat, mit gondolt jókedvükben csúsztak be oda....egyszerűen már az első autónál meg kellett volna állni - látva a többit - és gyalog felkocogni, ha lehet.Egyébként meg hátramenetben megcsúszni ritka szar dolog lehet.Amikor pedig elindult már f...mindegy volt, esetleg ha tövig aláfordítja a kormányt talán becsúszott volna oldalra, de sz.tem ez is kétséges.Szerintem, ha felülről jött volna lefelé akkor is lecsúszik, két éve nálunk az útcában - kb. ilyen meredek - felülről csúsztak le az aljába, miután bekanyarodtak, az egyik kerítés állította meg azt a kocsit.
baxigáz 2010.01.08 22:09:43
@S4mu3l: ...az lehet, hogy nyári gumi volt rajta.91.-ben a Honda crx-emmel dec. akárhanyadikán reggel mentem dolgozni nyári gumival persze - előző nap hoztam el a szervízből a kocsit - és az egyenesen menő útról jobbra lévő útcába akartam bekanyarodni, ezért ráléptem a fékre, namost a kocsi nemhogy nem kanyarodott, hanem ment tovább egyenesen.Még szerencse, hogy éppen nem kanyarodott egy másik kocsi szemből, így nem törtem össze a kocsit....na rögtön húztam téli gumit venni.
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..
baxigáz 2009.10.22 13:29:07
@gus: Egyetértek! "Anno decibel" lizingcégnél dolgoztam és a legelső flották között a Master Foods Hungary-nak adtunk tartós bérbe nagy mennyiségben Opel Vectrát.Egy év után nem hittünk a szemünknek, úgy le voltak pusztítva, néhány kivételtől eltekintve.De van ismerősöm aki Skoda Octáviát vezet 1.6-os motorral, szintén szolgálatit.Egyszer vele mentem közel kétszáz kilométeren.Mit mondjak halálfélelmem volt, mert szakadó esőben úgy "vitorlásztunk" sötétben üveghangon, százkilencvennel, hogy azt hittem sose érünk haza.Hát ezért annyi a fogyasztás, amennyi.
Belsőség Lehülyéztek miatta 2009.07.19 20:32:00
Lassan elérkezünk a fájó ponthoz, amit sajna akkor is megemlítek, ha utána napi szinten éti csigák nyálában kell is fürödnöm: az egyes funkciók, kezelõszervek integrálásáról, központosításáról lenne még mit tanulnia a Renault-nak. Igaz ugyan, hogy vagyunk tán ketten-hárman…..
baxigáz 2009.07.20 14:15:46
@Indy_: Pontosan 3.7, de lúzer azért vagyok, mert megvettük a Honda CR-V helyett. Utána már mókuskerék, hiszen amikor a turbó negyvennél a Váci úton hanyat esett - Váci úti "Retymó"szervízben csak tárták szét a karjukat, hogy bocsi, de péntek van - már nem volt mit tenni, fizetni kellett, mint a huszárkapitány, aztán a hibák csőstül jöttek. Igen lehet, hogy úgy ahogy volt, úgy kellett volna túladni rajta.Most 2.2.-ért eladtam, de még nem fizették ki. Aki megvette tudta, hogy mit vesz, hiszen szervízvezető, ahol szervizelték.....Mindegy soha többé "Retymó"
baxigáz 2009.07.20 14:35:31
@csiky944: Renault Scenic 1.9 dci - diesel - Privilege, 2003. december havi kiadás, a cikkben szereplő előtti verzió.
baxigáz 2009.07.20 14:37:22
@Indy_: Vannak még csodák, örülj neki. Erről nekem az orosz lemezjátszó jut eszembe. Abból is öt sz.r volt és hibás már az áruházban, de a hatodik az viszont elpuasztíthatatlan. Lehet, hogy a Tiéd a hatodik...: - )