Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virius

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most nehéz ellenzéki radikálisnak lenni, amikor bő fél éven belül a Fidesz kétszer is megrakta a szocikat, mint a pótos ifát, amikor Pintér Sándort szájkosár nélkül vetik be a REND érdekében, amikor a kétharmados jobboldal különadókkal szopatja méghogy a tetű bankokat,…..
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
virius 2009.12.03 08:55:25
@eszkimó asszony: Csak hát ott az a fránya mikrobiológia, amivel Ti, liberális, New Age-es, freemason beállítottságúak nem tudtok mit kezdeni.
A cigányoknak, négereknek, tetszik-nem tetszik, alacsonyabb az átlag IQ-szintjük, mint a fehéreknek, kisebb az agyi térfogatuk, ezért kapandóbbak a deviáns, bűnöző életmódra. Az igazi bűnösök persze nem ők - alacsony IQ-juk miatt éppenhogy fel nem tudják fogni, miért káros az egészséges társadalomra az, amit tesznek, az igazi bűnösök az őket a páholyokból felbujtók. Még egyszer: Susan George: Luganoi tanulmány!!!
virius 2009.12.08 14:28:08
@kacsa.: 2)-re: igazságod vagyon...
Valahogy úgy vagyok a füstösökkel, mint a patkányokkal: minél igénytelenebb egy (állat)fajta, annál kártékonyabb, ugyanakkor annál szaporább és életképesebb is. :(
Egy atomtámadást a patkányok például túlélnének, meg a galagonyák is.
Gázsikájék is fogadkoznak, hogy pár évtizeden belül "kiszaporodják" a magyarokat a Kárpát-medencéből és mint tudjuk, a történelemet hosszabb távon mindig az anyméhek döntik el.
virius 2009.12.10 11:39:37
@kacsa.: Nem mondtál újat, ott van Susan George: Lugánói tanulmány c. könyve, ott arról van szó, hogy a "titkos megbízói kör" (értsd: tizenkét [szabad]kőműves összetanakodék) csökkenteni szeretné a Föld túl gyorsan szaporodó lakosságát, ez mondjuk egybevág Malthus elméletével is, miszerint a háborúk, népirtások, járványok, elemi csapások mind a szükséges rosszként könyvelendők el, mert a Föld népessége gyorsabban gyarapszik (kivéve persze a fehér civilizációt), mint amennyit a Föld képes lenne élelemmel ellátni.
De hát már messzire kanyarodtunk, igaz, a mélyreható okokat vhogy fel kell tárni.
Olvasónk tanácstalanul állt a rákoskeresztúri városközpont buszmegállójában. Miközben útbaigazítást kért, egy buszvezető meglökte, majd azt mondta: "Húzzál már félre a p*csába te is az útból". Olvasónk a buszon kérdőre vonta a buszvezetőt, aki tovább…..
Emléktáblát avattak elhunyt kollégájuk tiszteletére a Milleneumi Földalatti Vasút dolgozói és a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének tagjai 2009. október 19-én a BKV Zrt. Mexikói úti járműtelepén.  A táblával munkatársai és barátai Pál Sándornak állítottak…..
virius 2009.10.22 11:44:58
@petya.bacsi: Pontosan, az első verzió a helyes, mert a latin mille (ezer) és annus (év) szavak összetétele, ilyenkor a számnév utáni utótag első betúje a-ról e-re változik, pl. centenárium, biennálé, triennálé, avagy "exegi monumentum aere perennius", nade nem akarok latinórát tartani, mindenesetre ha már latin, akkor: Requiescat in pace.
Ma délután megint láttam egy BKV buszt Érd központjában. Ismételten feltettem magamnak a kérdést: Miért nem jár BKV Érdre, amikor Diósdra, Budaörsre, Budakeszire, Solymárra, Csömörre, Gödöllőre, Gyálra stb. jár busz vagy HÉV? A 33-as busz végállomása a nagytétényi…..
virius 2009.10.20 16:17:06
@v2peti: Hogyne, éppen most jelentették be, hogy sokadszor 10 hónapot csúszik az átadás. Akárhányat mutat a naptár, mindig 3,5 év múlva lesz az átadás - olyan ez, akár a szamár orra elé lógatott répa. Akármennyit fut, nem jut hozzá közelebb.
virius 2009.10.20 18:24:10
@BKV figyelő: Ja, ez idő szerint 2013 elejére, mint előbb említém, tökmindegy, hányat írunk, mindig 3,5 év múlva adják majd át... :S
Mikor volt már az, amikor a kávé mint olyan a bűnös élvezetek és az ördögtől való szerek netovábbjaként szerepelt az egyház gondolatvilágában. A kávé a XIX. században az élet részévé vált, de erről - és benne a rendkívül izgalmas nagykörúti kávéházi világgal -…..
Jezsuita bloggerek Jezsuita Café 2009.09.14 07:40:00
  Hamarosan kezdődik egy nagyszabású programsorozatunk, amelyre már jó fél éve gyúrunk. A Jezsuita Café című jubileumi hét keretében két kávéházat fogunk működtetni, egy fiatalosat a Cefé Loyolát és egy közéletibbet a Jezsuita Udvart. Vendégeink lesznek Kozmann György kenus olimpikon, Ákos és sokan…..
A Szerencsi Kistérség 18 polgármestere közös kiáltványban bírálta a régiókat valóban teljesen tönkretevő szociális és gyermekjóléti támogatások abszurd rendszerét. -A szociális segély legmagasabb összege és a minimálbér közötti különbség a munka kerülésére…..
virius 2009.09.07 14:53:22
@Citromfű: Sok Hofher atya kellene egyszerre...
Nos, nem túlzok. És nem is csak így gondolom. Így is érzem. Ez az érzés legalább négy éve bennem van. És napról napra egyre erősebb... Katolikus körökben (de talán keresztyén körökben úgyszintén) évek óta nagy divat szidni a szocikat, a komcsikat, ha nem is az egész…..
virius 2009.09.07 14:44:26
@cserenkov: Abban ma már egyetérthetünk, hogy nem lesz előre hozott választás, egyrészt, mert kevés rá az idő (48 hónapos ciklusban max 3 hónapra előre hozni a voksolást nonszensz, mert sokba van), másrészt mert egyik pártnak sem érdeke az előre hozott választás, paradox módon az EP-választáson meglepetéssezerű sikert elért Jobbiknak sem, lásd e témában Zárug Péter Farkas elemzését a Magyar Demokratában (Végtelennek tűnő ciklus). Előttünk még október 23-a, ki tudja, milyen hosszú és hideg lesz a tél, no meg ott van még március 15-e is, de a Húsvét jövőre is eljön és éppen a húsvéti időben lesz esedékes a választás és a remélt Feltámadás...
Olvasónk a múltheti dohányzós levél hozzászólásain felbuzdulva elhatározta, hogy nem az ügyfélszolgálaton keresztül intézi hasonló ügyeit, megpróbálja személyesen, de azt kapta amire számított. Kulturált kérésre tegező, flegma választ kapott. A többi alant: Tisztelt…..
Olvasónk szerint amilyen lassan ment a nemzetközi jegyek kiadása a Keletiben, legalább 3 órát kellett volna várakozniuk, hogy megkapják a jegyüket. Fél óra alatt 3 utas kapott csak jegyet: Kedves MÁV-figyelő! 2009. augusztus 11.-én este nemzetközi jegyet szerettünk volna…..
Győri-e a Szlovákiában, Csehországban vagy más helyen előállított keksz vagy piskóta? Lehet mondani, hogy a Győri csak a márkát jelöli, de akkor is bosszantó és szégyen, hogy az ismert márkanév alatt külföldről behozott szarokat forgalmaz a Kraft.Kismackó, Pilóta…..
Olvasónk nem érti, hogy a Budapestre jövő vonata miért kerüli meg a fél várost, mielőtt beáll a Keleti vagy a Nyugati pályaudvarra. Szerintem kifejezetten pozitív, hogy a vonat nem a rövidebb útvonalon megy (pedig van, hogy megtehetné), hanem egy kis kört tesz, így a Budapest…..