Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dondani

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem látsz a másnaposságtól, többek közt légy hálás Bill Buttnak (muha) aka Rosebudnak (nem biztos, hogy tudni szeretném miért pont ez a beceneve...), aki  a '70-es években készítette el előszőr mindnyájunk jól ismert ellenségét, a Long Island Ice Tea nevű memóriatörlőt.…..
dondani 2013.02.23 12:20:30
@wilson77:

a kóla előtt beleöntött sourmix miatt kellemesen savanykás (citrusos) íze van, de pont emiatt becsapós, mert elveszi annak a rengeteg töménynek az ízét. letolsz belőle úgy 3-at és tényleg megindul a memória törlő funkció. szerintem kifejezetten finom, ha az arányok jól elvannak találva és kólából tényleg nem kell több.
budapest Heidi in den Bergen 2012.08.31 14:14:22
Rá kellett jönnöm, hogy öreg vagyok a kocsiban alváshoz. Pontosabban a Twingoban alváshoz. Ezt nem rögtön az elején vallottam be magamnak (újra), de az utolsó két éjszaka már egyértelműen büntetés volt. Egyedül csak az nyugtatott, hogy nem csak nekem, hanem mindkettőnknek. A…..
A nagy futball derbik, kiélezett összecsapások mindig megosztják a drukkerek vegyes összetételű társadalmát, de ugyan azok a vérgőzös angol, olasz vagy francia drukkerek, akik shurikenekkel, boxerral és egyéb életidegen tárgyakkal mélyítik anatómiai ismereteiket egymáson,…..
dondani 2008.06.08 09:24:44
jsl
Ismét köztünk jár a Guru, hogy segítsen a karácsonyi bevásárlásban. Ahogy néztük, nem sikerült olyan marha sok mindenben egyetértenünk Szimivel, de az elmúlt másfél hónap bizonyította, hogy érdemesebb neki hinnünk, mint az opálos üveggömbbe bámuló sporttársaknak. Még…..
A Sepahan – Waitakere United (3-1) összecsapással kezdetét vette a FIFA Club World Cup 2007. A küzdelmekben minden FIFA konföderáció bajnoka vesz részt, illetve a rendező Japán is delegál egy csapatot, az Urawa Red Diamonds formájában, akikben mellesleg az Ázsia bajnokot is…..
Nou San Trafford Futball és a G14 2007.10.17 02:36:00
Merre halad ez a kapcsolat? Minden bizonnyal ez a második legutáltabb kérdés egy igazi férfi számára, rögtön a - Már megint meccset bámulsz? - azonnali agyérgörcsöt okozó felvetés után, így ezúton is felhívjuk minden kedves hölgyolvasónk figyelmét, hogy tartózkodjanak…..
dondani 2007.10.17 14:51:17
Azt még az olasz futball legmegátalkodottabb rajongói is elismerik, hogy a Serie A komoly melegágya a burjánzó köcsögség legváltozatosabb formáinak. Íme hát az elmúlt szezon gonoszai, bénái és rossz arcai.Zeljko Kalac (Milan)Bár elsősorban nem a játéktudás alapján állítottuk…..
Megkapja majd a magáét később ez a lapos, Derby d’Italia nélküli, márciusra eldőlő, dögunalmas Serie A szezon, de mielőtt ez megtörténne, vállalkoznánk egy szezonválogatott összeállításának nem különösebben hálás feladatára. Tessenek parancsolni, íme az NST…..
(A szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.)Amennyiben Te, kedves Liverpool-szurkoló őszintén tudsz drukkolni a csapatodnak, akkor vagy utálod a focit, vagy még nem láttál olyan csapatot, amely képes játszani…..
Nou San Trafford 1000 2007.05.21 10:40:40
Végre sikerült, ráadásul pont tizenegyesből, mint annak idején Pelének. Sajnos most el vagyunk foglalva a hétvége eseményeinek feldolgozásával, de amint lesz egy szabad óránk, elmeséljük, miért is Romario a legnagyobb...
Ahogy azt múlt hétfőn megjósoltuk – és megjósolhatta volna simán bárki más is, hisz oly’ evidens volt – a vasárnapi Real Madrid-Sevillán a hazaiaknak meg kellett mutatniuk, hogy igenis komolyan gondolják ezt az egész izét a spanyol bajnoksággal. Minden tiszteletünk…..
Real Sociedad - Barcelona 1-1 A vendégsarokban a bajnokságban vezető Barcelona, a csapat amely négy forduló óta képtelen szabályos gólt szerezni, a hazaiban pedig a rendkívül szar, ám az életéért küzdő Real Sociedad, amely egy győzelemmel hónapok óta először akár a kiesési…..
Nou San Trafford Az olasz lecke 2007.05.03 02:05:00
Milyen futballtörténelmi amatőr az, aki az ellenfelet állítja be egy BL-elődöntő toronymagas esélyesének, amikor a Milannak hazai pályán csupán egyetlen gólocskával kell nyernie a visszavágón? Sok ilyen volt, ne próbáljon most senki elsunnyogni, a William Hill fogadóiroda…..