Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrasand

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro A fogyasztói társadalom kellős közepéről nemrégiben sokkoló hír érkezett: nem fogynak úgy az e-könyvolvasó eszközök, mint azt várták/tervezték/szeretnék. Karácsony előtt a legtöbben arra voksoltak, hogy ez a karácsony már biztosan az e-könyvolvasóké lesz. A szomorú…..
548 óra New York Negyedik nap 2011.11.16 21:06:00
Hasítunk. Elérkeztünk a negyedik naphoz. Sajnos az első esőáztatta New York-i napunkra ébredtünk. Hol esett, hol nem, de gondoltuk, nézzük a jó oldalát, így legalább nem lesz melegünk. Kitartó olvasóinknak talán már le sem kell írnom, mivel indítottuk a napot: lengyelbolt,…..
UPDATE: Oké, utánanéztünk, fake az egész, bocs, van ilyen, beszoptuk, oszt jóvan. Attól még röhögni lehet rajta. Mentségünkre legyen mondva, hogy a Hollywood Reporter is megszívta, szeretünk velük egy platformon lenni.Britney Spears szarban és húgyban bizonyítja, hogy belevaló…..
Évadzáró epizódhoz érkeztünk, a gonosz Derevkó összeállt Arvinbátyámmal, építettek egy baszom nagy vörös labdát Rambaldi cuccokból, ami egy orosz város felett lebegve a népre a frászt hozza. Ja, és KémMuter él, mert KémFater csak a klónját nyírta ki. És Lena Olin egy…..
Az angol címnél maradunk, mert kényelmesebb, meg lusta is vagyok kikeresni a magyar verziót. Mivel egy héttel le vagyunk maradva, ezért a legfrissebb Alias hogyvolt majd holnap jön ki, addig is itt az évadnyitó folytatása - ez sem volt rossz, ne tessék megijedni, sőt. Argentínában…..
Az előző részben oly sok minden nem történt, csapjunk rögvest a lecsóba! Teddel nyitunk, a Radioaktív Emberrel, aki a sivatagban bujdokol, egy kafa kis házban, laptoppal az asztalon, ami ugyan nem csatlakozik a netre, de mégis csetel valakivel. Újabb hírót lengetnek be nekünk, csaj,…..
Paris „I’m totally normal” Hilton 23 napra börtönbe vonul (45 lett volna, de a felét elengedték jó magaviseletért). Ezt a celebek botrányaira érzékeny flashjáték-szubkultúra sem hagyta ki: máris itt a játék, amelyben a raboskodó örökösnőt kell kiszabadítanunk…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..
Ez az a rész, amiben hat hónapot ugrunk vissza a múltba, tehát nem tudjuk meg, hogy Niki/Jessica lelőtte-e hites urát, és hogy mi lett Peterrel a pomponlány-mentés után, de megismerjük Sylar elvtárs múltját, és majd' minden főhősünk megjelenik egy kicsit - szóval lehet örülni…..