Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacsinszki

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Kacsinszki 2009.12.25 23:41:02
NNa! sziasztok, sikerült mindent elolvasnom
Hihetetlenek vagytok! Elkülönítésről beszéltek, miközben a cikk arról szól, hogy a a bicikli sáv helyett csinálják vissza a parkolókat!
Döntsék már el az autósok, hogy most parkolót akarnak, vagy azt, hogy ne a kocsik között szlalomozzunk, vagy dögöljünk meg?? Döntsék már el H.mit akarnak!

Olvastam azt, az ajtórányitás megelőzhető, mivel látom, ha van valaki a kocsiban. Kérdem én! Honnan a fenéből tudjam, hogy az az ember aki a kocsiban ül, az éppen ki akar szálni, vagy éppen indulni akar??? Egyébként sem látsztik mindíg, hogy ül e valaki a kocsiban,. általában az ablakon visszatükröződő várost látom, és semmi mást! Méghogy nem veszéles egy ajtónyitás? Lehet hogy egy másik autoban ülőre nem, De a Bátyám ismerőse pont így vesztette életét!

Kocsival gyorsabb lenne, ha nem lennének köztük bringások? Frászt! Dugók, a kocsik mennyiségéből adódóan, lesznek, és ez nem a bringások hibálya, hanem azoké a barmoké, akik egymagukban képesek ülni az autójukban.

Mi, azon a meglepő, hogy míg az autósok a pirosnál várakoznak, addig a bicajos elhalad az ÁLLÓ kocsisor mellett? Tudod mennyivel nehezebb elindulni bringával, mint kocsival,? egyébként meg ha nem a kocsisor mellett mennék el, hanem megálnék az út közepén, akkor meg "az út közepén bénázó Luvnya" vagyok!

(ezeket általánnosságban, az itt felmerült kommentekre irtam! Akinek nem inge, ne vegye magára!)

Kellemes ünnepeket: Kacsinszki
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Kacsinszki 2009.07.20 04:46:24
Na... Sikerult vegigolvasnom >D
Lapi liderc. ki a francnak kepzeled magad, hogy olyanokat irogass, hogy az osszes biciklistat le kene loni???Nem gondolod, hogy evvel az alapveto emberi jogait serted meg azoknak, akik ezt olvassak? A biciklistagnak joguk mind a varosban, mind a mashol kerekparozzanak. Mi ad neked okot arra, hogy szidd a biciklistakat? Az aszfalt a bicikliseke, motoroske, autosoke, es kamionosoke. Szerintem, az olyan agressziv vadbarmoktol kene megszabaditani a varast, mint amilyen te vagy, mert ok okozzak a legtobb balesetet. A KRESZ, betart'sa pedig szazszorta veszelyesebb, mint ha nem tartjak be. Ez mind igaz az autosokra is, es a biciklisekre is. Igen a biciklista koylekedhet a jardan10km/h-s sebesseggel, kotelezo a biciklisavon mennie, ha van festve a jardara, de akkor miert kelljen a gyalogosokra figyelnie? Mert a gyalogosok is sertenek KRESZ/t 'm. Tomegevel kell kerulni a gzalogosokat a BICIKLISAVON, es meg nekik all feljebb, ha rajukcsongetnek.
Piros. Mi a feneert varakozzak, ha eppenseggel, semmi nem akadajoz meg, es lathatoan sehol, semmi, ami balesetet okozhatna.
Egyebkent igazad van. Inkavbb biciklizek faluban, mint hogy az autosok altal telepofekelt varosban menjek.
ja. Kiszamoltad mar mennyi lenne a sulyado?:DDDD
tobbiek
Minden fel eppenseggel CSAK a sajat erdekeit tartja szem elott. Ettol szar Magyarorszag koylekedese Mindenki megy mint az allat, senkire odafigyelve. NAGYONNAGY TISZTELET A KIVETELEKNEK..
Most csak ennyi jutott eszembe...