Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezombi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 4-én, azaz holnap nyílik a New York-i Friedman Benda Galériában Joris Laarman, holland designer önálló kiállítása, melyet egészen április 10-ig tekinthetnek meg az odalátogatók. Hogy miért érdemes a művész munkáit megnézni? Mert Laarman egyedülálló esztétikával és…..
ezombi 2010.04.16 22:56:14
 Cuddy:– … and a disturbingly large proportion of your comments are racist or sexist. (… és a megjegyzéseid nyugtalanítóan nagy hányada rasszista vagy szexista.)House:– That top makes you look like an afghani prostitute. Would be an example of that. (Ebben a…..
8ker Imre csempéz 2009.09.06 16:53:00
 Imre nem unta meg a tevékenységet, sőt! Az elkészült virágágyásokat felturbózta: egy szivacsréteget tett a föld alá, és csövet vezetett keresztül rajta, hogy biztosan meglegyen a folyamatos nedvesség a virágoknak. Hogy lássák, ez tényleg egy gondozott kis kertecske, kerítés-félét rakott a szélére.…..
A majd' négyszáz lakosú Heves megyei kis faluról, Ivádról mindenki hallott már, hála a polgármester, Ivády Gábor egyedi ötleteinek. Mi legutóbb két hete vasárnap írtunk a településről az augusztus 15-re tervezett Batyus Galopp apropóján. Nagy örömünkre ahhoz a posthoz maga…..