Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ördögfi

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
Ördögfi 2012.07.24 18:08:28
@KecskeDotyi: Meg se forduljon ilyen a fejedben! Én csak egy jóérzésű vagyok, aki utálja az ilyen szombat esti Picsákat! Sajnos magam is szenvedő alanya vagyok az ilyen senkiknek, akik így próbálják megmutatni, hogy léteznek a posványukban.
Ördögfi 2012.07.25 09:20:31
@futás csicskák!: Mit képzelsz magadról! Mi az hogy magyar csicskák?? Ki a f@szomonak képzelitek magatokat Ti rühes tetvek?? Ha a magyarok nem lennének a saját szarotokat ennétek, mert dolgozni azt nem szerettek! Én egyik mocskos fajtársadnak nem alázkodok meg, ott rohadjatok meg ahol vagytok! Embereket ölni azt tudtok, de amikor kiküldenének a harcmezőre mint a patkányok úgy bebújnátok a föld alá! És még azt mondják, hogy azért mert cigány?? Ez milyen hozzászólás volt?? A mocskok oldaláról nincs rasszizmus, csak a MAGYAROK-tól??? Hogy szakadt volna az ilyen emberi szemétnek a feje az anyjába amikor megszületett!!! ÉN IGEN IS MAGYAR VAGYOK ÉS BÜSZKE RÁ!!!!
Ördögfi 2012.07.25 12:49:42
@hollario: Amíg nem ismersz ne ítélkezz cigópártoló!
Norbert madridi barátján keresztül értesült arról, hogy a Főtaxinál minden taxis szabadon határozza meg, hogy milyen árfolyamon vált. Egy diszpécser szerint van, aki 200 forintért számolja az eurót. Szegény taxisok! A következő taxisblokád sikerére azért nem vennénk…..
Balek ügyfél az Astránál kötött biztosítást, ami már eleve nem volt problémamentes. Aztán belejöttek kötelező nélkül, és hiába várja a pénzt. Elkövettem egy oriási hibát, hogy az Astra Biztosítót választottam autóvásárláskor. Kezdődött azzal, hogy a biztosítási…..
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
Írásomnak nem az a célja, hogy a Lux céget lejárassam, egyszerűen a velem megtörtént esetet és annak megoldását írom le.  Annak idején azért döntöttünk a Lux víztisztító mellett, mert a víz természetes összetételét csak módosítja, nem pedig újraépíti a ByPass szelep…..
Zenésztársai többek között egy Harleyval díszített tortával köszöntötték a ma hatvanéves Robert John Arthur Halfordot, azaz a még mindig fitt Metálistent. Mi csak egy videóválogatással: ..
Nki&b története praktikus figyelmeztetés mindenkinek, aki hónapokkal előre megrendelte a fapados jegyét, és még egy kicsit is hisz a hazug magyar cégeknek. A sztori lényege, hogy az utasokkal való fair bánásmódjáról ismert vállalat bejelentette, április elsejétől…..
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
Gergely még júliusban írt nekünk az őt elüldöző pincérről. A poszt után nem sokkal ígéretet kaptunk az eset kivizsgálására, most pedig megérkezett az üzemeltető válasza: a vendégekkel tahó alkalmazottat kirúgták. Tájékoztatom, hogy a Pécs - Kassa között közlekedő…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
Ördögfi 2009.09.07 09:07:41
@sonance: Hoppácska!!!!!! :-o
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..