Regisztráció Blogot indítok
Adatok
floborm

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Nem kellünk senkinek 2015.09.07 16:56:55
Most, hogy a déli határunkon rohamtempóban létesítetett vasfüggöny, műszaki határzár, pengés drótkerítés, ilyesmi lenne hivatott visszatartani a hozzánk beözönlő bevándorlókat, menekülteket, migránsokat, ki hogy nevezi őket, azóta szemmel láthatóan megsokszorozódott a…..
floborm 2015.09.09 15:42:48
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: jó lenne ezzel nyugtatni magadat, mi?:D
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
floborm 2015.06.27 16:00:36
@flort: röhejes vagy
Tegnap megszavazták, pályázunk a 2024-es nyári olimpiára. Mikor Tarlós végszavát olvastam... "vannak pillantok, amikor egy nemzetnek meg kell mutatni, hogy képes összefogni. Hozzátette: korábban ő is szkeptikus volt, de az Agenda 2020 program megteremtette az olimpiarendezés…..
Érdekes játék összeszedni, hogy kik a legtehetségesebb hazai politikusok. A listára olyan arcok is kerültek, akik egyben veszettül gátlástalanok is, akiknek egy pillanatra sem mernénk hátat fordítani, ha van tőr a közelben. Persze az alapkérdés az, hogy mi is a tehetség? Egy…..
 (a kép forrása: Magyar Szekuláris Egyesület) Az Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete szerint a magyar állam jogsértést követett el egyes magyar egyházakkal szemben. A jogsértést két éve már az Alkotmánybíróság is megállapította. A TASZ kilenc érintett egyház képviseletét látta el. Az EJEB…..
floborm 2015.05.29 14:30:40
@Kisebbség: természetesen vonatkozik.

csupán egy jó kisebbség definíció szükséges hozzá.
floborm 2015.05.29 14:32:49
@hegyiszabolcs: "Világos - azonos jogállás, érdemektől függő támogatás. Racionális, konzervatív álláspont. De vajon miért is jár a történelmi egyházaknak az a plusz? A hitéleti tevékenységükért - vagy a karitatív/közcélú tevékenységükért?"

Micsoda fura egy blog ez, mintha a postolók nem ismernék a témát amiről írnak.

A történelmi egyházak (érted, történelmi) azért kapnak pluszt, mert szinte mindenüket elvették a második világháború után. tudod, kárpótlás jellegű.

a következő mi lesz? Hogy megkérdezed h a zsidók miért kapnak kárpótlást? Elég fasisztoid ember vagy, mit ne mondjak.
A 2016-ra vonatkozó adóváltozásokból is kiolvasható, hogy a Fidesz változatlanul kitart adópolitikája mellett, beleértve az egykulcsos személyi jövedelemadó további csökkentését és a családi adókedvezmény további kiterjesztését. Ez összességében azt is jelenti, hogy a…..
Avagy miért Magyarország az egyik legnyomasztóbb és legreménytelenebb segglyuk Európában. Közeleg a Pünkösd és a Csíksomlyói búcsú, blogunk a perifériáról jelentkezik egy alig egy éves, de témába vágó erdélyimagyarozós faszkardozással, mely egy bizonyos Konok Péter és…..
Proszektúra A súlytalan DEKA 2015.01.17 14:48:49
A szervezők bejelentése szerint jövő vasárnap tartják a Demokratikus Kerekasztal (vagyis DEKA) plenáris alakuló ülését. Közvélemény kutatók, politikai kutató intézetek, szociálliberális sajtóorgánumok, közszereplők, gondolkodók és baloldali pártok delegációi a…..
floborm 2015.01.19 10:17:31
@Jolka40: "Fikázzunk! Mindent! Mindenkit! Nincs is jobb, mint a ami most van! Éljen a fidesz!"

nyehehe, most tényleg ezzel próbálsz szimpátiát kelteni azon arcok iránt akik pont a magadfajta lelkes hülyékből élnek meg évtizedek óta? :DD
floborm 2015.05.14 17:09:33
@sityu: nem, egyáltalán nem idejétmúlt. Persze ha te minden nap beengeded ugyanazt a tolvajt a lakásodba mert megígérni h aznap nem lop, akkor már értem a kérdésed. És részvétem.
floborm 2015.05.14 17:12:22
@/ms: érdemi ellenév: nézz rá a naptárra és nézd meg h mire jutottak. Nagy büdös semmire, és ez rajtad kivül sztem senkit nem lep meg.

A kormányt nem ilyen arcok fogják jó irányba pofozni. Szerencsétlen Ferge is szuperul megél abból h a szegénységről dumál és ír, x és y szervezeteket vezet szintén a szegénység elleni harc szellemében, de még az elvbarátait sem tudta rávenni soha semmi érdemleges intézkedésre. És ezzel megelőlegeztem neki azt, h tudományos munkásságán kívül _valóba_ érti is a helyzetet.
Kevés annyira rosszul végzett, és célját el nem érő tevékenység van a szakmánkban, mint a cégeknél működő motivációs rendszerek és azok periodikusan kikínlódott végterméke, a kiosztott bónusz. Mindenki próbálkozik valami mindenki másnál jobban működő rendszerrel, a…..
floborm 2015.04.20 00:42:41
Kirúgták az MTVA-tól Hoffmann Györgyöt. A rendező nem értett egyet az M1 új struktúrájával, a döntés állítólag nincs összefüggésben a március 15-ei napon történt M1-összeomlással.  5 éve van fideszes II/III.és a posztkomcsi atv-n szereplő prominens posztkomcsi kálmán olga magas beosztású férje…..
floborm 2015.04.15 14:27:25
@♔bаtyu♔: ennyire nem bonyolult. Kálmán egy lelkes ballib médiaarc, a férje meg ebben az őrült nagy diktatúrában hogy hogy nem rendező az M1-en.

pedig mennyi de mennyi műsor szól az ATV-n arról h még el sem szabad mondani h ha valaki nem fideszes mert azonnal kirúgják/megverik/megölik/elégetik, erre kiderül h ennek a libsi vallásnak az egyik püspöknője hát pont felesége egy a nagy-nagy diktatúrában pancsikoló bácsinak.
 Mint tudjuk, vasárnap választás lesz a tapolcai-ajkai választókerületben. A hisztéria napról-napra fokozódik. A pártok mindent bedobtak, kampányolt Vona, Gyurcsány és Orbán is. A miniszterelnökünk Tapolcán, Fletó lárifáris, népies ihletésű szövegelését megirigyelve…..
floborm 2015.04.12 21:33:24
            Fareed Zakaria (az "illiberális demokrácia" kifejezés atyja) írt egy cikket a Washington Post-ba, "Why America's obsession with STEM education is dangerous" címmel. A STEM a Science, Technology, Engineering and Mathematics rövidítése.           Számos válaszlevél…..
floborm 2015.04.07 17:28:58
@Kuviklacz: "Valaki már szóvá tette, hogy az egyetemi végzettségű bölcsészek körében 2% a munkanélküliek aránya, a lakatosok között 10%."

Ja, csak azok a "nem állástalan" bölcsészek nem egyetemi, főiskolai vagy középiskolás környezetben oktatnak vagy kutatnak, hanem

- HR-esek
- könyvesbolti eladók
- titkárnők stb.

Ennek mi értelme azon túl, h bologna környékén elkezdődött egy őrület a felsőoktatásban és máig tart?
Állást kapott a kis Huba a bankban. Ahogy mondják, kvalitásai és korábbi pályafutása messzemenően alkalmassá teszik a feladatra. Aha, és véletlenül pont most, amikor apu, a versenyszférát csak hírből ismerő guru, a Szabadság tér farkasa, az unortodoxia önmagát naponta…..
floborm 2015.04.02 23:45:42
@Hakapeszi Miki: akkor neked bizony a kurva anyádat, a Charlie Hebdo munkatársai pontosan azért adták az életüket h ő ezt elmondhassa.

Egy náci féreg vagy, akinek semmit nem jelent a szólásszabadság.

Te szerencsétlen fasz.
Szinte pont egy évvel ezelőtt balhézott össze az MSZP a Népszavával, mert az anyagi gondokkal küzdő lap lehozott egy féloldalas, tehát közel 800 ezer forintba kerülő Közgép-hirdetést. A szocik közleményt adtak ki, miszerint "Az MSZP elhatárolódik attól, hogy a Népszava teret…..
floborm 2015.04.01 14:17:44
Mindig rá tudok csodálkozni az emberi ostobaságra. A saját hülyeségeimre (van ilyen bőven) éppen úgy, mint a másokéra. Jelen esetben az általam többször magasztalt MNO című (változatlanul) izé cikkeit olvasgatva jött el ismét a csodálkozásnak az ő ideje.  A nagyszerű…..
floborm 2015.03.26 14:36:28
@imperial: teljesen egyetértek. örülök azonban h több gerinces liberális, igazi és következetes DEMOKRATA kiállt Árpád ellen.

sajnos Árpád is olyan mint a homofóbok: valójában buzik, itt Árpád valójában mélyen rasszista, és itt végre kibukott mindenki előtt.

remélem hogy az orvostudomány hamarosan mind a homofóbiát, mind az árpi-féle rasszizmust és nácizmust is gyógyitani tudja majd.
    Néhány helyen már olvasható volt, hogy a kétévente kiosztott, igen rangos Yrjö Jahnson-díjat az idén Kőszegi Botond közgazdász, a CEU docense kapta.      Valószínűleg meg fogja kapni érte a méltó büntetését, elvégre Magyarországon vagyunk. Néhány hónapja írtam…..
floborm 2015.03.17 00:28:20
A baloldal 2002 és 2010 között, Orbán Viktor hathatós külső segítségével ugyan, de felszámolta magát. Ez mára közhely, cikkek százai elemezték a múltat az elmúlt időszakban. 2010 és 2014 között, bár kétségbeesett kísérletek sora történt arra, hogy megújuljon, hogy…..
Deutsch Tamás @dajcstomi · 1h1 hour ago Goodfriend hirtelen távozott, Melia váratlanul lemondott, Gerkenst azonnali hatállyal leváltották. Óvatosságot javasolok a túloldalon. Dajcstomi ................................ Eichmannt felkotottek, Berijat agyonlottek, Jeffrey Dahmer…..
floborm 2015.03.11 16:10:43
@Secnir: he? te értetted ezt az oldalazást? vagy te valami régi charta szökevény vagy or wtf?
Schmidt Mária szerint még egy emlékmű elférne a Szabadság téren. „Schmidt következtetése, hogy a náci megszállás áldozatai után a kommunizmus áldozatai is emlékművet érdemelnek a szobrokban ma sem szűkölködő Szabadság téren.”…..
Bayer Zsolt azt írta a szombati Magyar Hírlapban, Józan eszünk c. vezércikkében, hogy „G. Fodor Gábor a polgári Magyarország termékké nyilvánításával nálam is kihúzta a gyufát. Balogh Zoltán helyre is tette, amikor kihangsúlyozta bevezetésképpen: Ez itt a Magyar POLGÁRI…..
Proszektúra A libás a hibás? 2015.02.27 13:09:14
Miután a Buda-Cash botrány kipattant, alig kellett pár napot várni, hogy Rogán sajtótájékoztatóján máris megtudjuk, a százmilliárdosra becsült csalás? sikkasztás? hátterében a szocialisták állnak, Bajnaival az élen. Naná, ki mások is állhatnának. Az ő bűnük, jelentette…..
Új hogyvoltunkban nemcsak a műsor, de a mi interpretációnk is újdonság: a Három hónap múlva esküvő című reality-t ketten hogyvoltozzuk, férfi szemszögből Chat Géza kolléga, női szemszögből pedig én közvetítem majd az epizódokat, lesznek bőven különbségek, azt hiszem. A…..
floborm 2015.02.27 13:23:27
@ÉH3sZ: úgy érted h muszlim? olyan h "mohamedán", nincs.
Előző bejegyzésemben arról írtam, hogy a Jobbik és Rétvári Bence által is kommunista gyilkosnak nevezett Ságvári Endrével kapcsolatban a Magyar Tudományos Akadémia miként foglalt állást: „Ságvári Endre neve a kommunista áldozatvállalás jelképe lett, így közterület…..