Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mastigias

65 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Új prómó a Dexternek 2010.08.18 13:30:00
Jön az ötödik évad hamarosan, központi témája Dexter feje tetejére állított világa lesz, legalábbis a promóból valami ilyesmit lehet leszűrni. A másfélperces kisfilm vizuálisan fasza, de ez az elcsépelt Clint Mansell-nóta az agyamra megy már. ..
A múltkori esetet még én rögzítettem a FIFA 06-ban, most 'mamusz' küldött valamit, amit a FIFA 10-ben látott. Ehhez igazából nincs mit hozzáfűzni, tessék megnézni  ..
Két fronton is dúl a szerelem!Küldte: Capeta ..
Mastigias 2010.03.29 23:50:51
No végre sikerült feltöltenem valahova a FIFÁS videómat, top 10 mázli gól (:
tv.gamestar.hu/video/fifa-10-rudigolok
A kép meg durva :D Megjelenése óta tolom vele (nem a srácokkal, hanem a játékkal), de azért ilyet még én sem pipáltam :D (mármint ilyen dolgot, nem azt, amit fog a sporttárs)
Ezúttal nem exkluzív vetítésre lehet belépőt nyerni, hanem öt ajándékcsomagot, amiben van egy katonai oldaltáska, ún. szimatszatyor, (mert ebbe pont belefért a gázálarc annak idején) abban egy túlélőkészlet (legyen meglepetés a tartalma), egy Elit alakulat könyv Stephen Ambrose…..
Hamarosan visszatér az SGU, és ha hinni lehet a promónak, akkor lesz benne űrcsata, és nem emberszabású idegenekkel való találkozás is, hoppácsak. Csak aztán nehogy összesen annyi érdemleges történés legyen az évad második felében, mint amennyit itt mutogatnak. ..
Mastigias 2010.03.15 02:16:29
@Zsurmi: Köszi, meglássuk
Mastigias 2010.03.15 13:48:01
@Bruti: Te beteg vagy! :D De miért drágább a fluxuskondenzátor?! :D A Csillagkapu-hoz nincs tárcsázó? Ejj-ejj... Engem működő, alig használt kék fénykard érdekelne, szólj, ha van valahol! =)
Íme, befutott az első "külsős" munka! Z-től kaptuk ezt a Battlestar Galactica ajánlót, fogadjátok sok szeretettel! Íme, a mű: Bizonyára sokan voltatok már úgy, hogy el-elcsodálkoztok egyes kereskedelmi csatornák műsorpolitikáján. Van néhány olyan sorozat vagy film,…..
Érdekes egy sorozat ez a Stargate: Universe. A Csillagkapu sorozatok közül ez a harmadik (az eredeti, és az Atlantis után), és egyben legfrissebb. Az emberek egy kis csoportja egy hajóra kerül, amit nem ismernek, és az Ősök készítették. Az első pár részben a létfenntartó…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Mastigias 2010.02.23 21:15:24
@Millenotti: az nem Jack, asszem Red Label (Johnny Walker). Mármint nem ránézésre mondom, hanem haverom mesélte...
2 kérdés: 1. Miért "őriznek" a vámpírok egy kikötött hajó melletti raktárat? Ott vannak a dugi vérkészletek, v mi a retek?
2. A vége felé az iker srácnak miért van egy lépcsőházban íróasztala?! Amúgy frankó volt (:
A jó öreg FIFA 06-om. A játék tele van hibákkal (most már azt mondom, hogy a legkomolyabb hiba, a kapus rettenetes helyezkedése), ezt már megszoktam, de mégis sokat játszom vele, főleg testvérem ellen jó kis partikat lehet rendezni. Így volt ez ma is, amikor a Herthával…..
Mielőtt a trák rabszolga, Spartacus szakszervezettel, pulykapénzzel meg 13. havi fizetéssel vegzálta volna a feljebbvalóit, egy egyszerű vidéki gyerek volt, kidolgozott kockahassal és csini feleséggel, aki még a havas tájakon is talált a családnak gyümölcsöt, mert arrafelé, a Starz…..
A múltkor már beraktam két videót, ahol a program kifejezetten pofátlan The End-eket rak a játékos orra alá, de itt egy következő rész. Egész pontosan, a készítő most néhol kitért a kifejezetten bizarr befejezésekre is. A 2:27-től kezdődő "Drakengard" résztől…..
Egy kedves kommentelőnek, név szerint spaceghost-nak köszönhetően fény derült az Adidas Star Wars-os kollekciójának itthoni megjelenésére: március! És még egy kiegészítő info: a Stormtrooper-es és a Darth Vader-es verzió már most beszerezhető, 29990 pénzért... Drága, nem…..
UPDATE - márciustól a boltokban! Kreatívan a Star Wars, és az Adidas szavakból kreáltam ezt a címet. No de miért? - kérdezhetitek. Nem azért, mivel ilyen hülye vagyok, nem. Sokkal jobb dolog miatt. Ugyanis... Az Adidas STAR WARS-OS KOLLEKCIÓT készített!!! Bezony, ezt is…..
Mastigias 2010.01.21 21:41:05
@spaceghost: Wow, kössz az infót! Akkor márciusig lehet gyűjteni a pénzt, szerintem min. 20 ropper lesz... minimum...
2000 óta találhatjuk meg a neten "Techno Viking"-et, aki már-már Csak Norrisz-i magasságokba emelkedett(egyes vélemények szerint csak ő képes megölni Norriszt). Netes legendává vált, holott semmit sem csinál a videóban, mondjuk a mozgása poén :D Csekkoljátok! (A tovább…..
A Bioshock rajongói oldalon gyakran frissülő híreket találtok a Bioshockról, és folytatásáról. Én is írhattam pár hírt, saxicola-nak, az oldal ötletgazdájának és kivitelezőjének hála, akinek ezúton is köszönöm a lehetőséget! Úgyhogy ha kíváncsiak vagytok nem csak a…..
"Nekem már nem kell bizonyítanom semmit. Éppen eleget letettem az asztalra ahhoz, hogy nyugodtan élhessük az életünket a családommal."Ezt a Napi Ásznak nyilatkozta Győzike (hát ki más) azzal kapcsolatban, hogy visszatérne-e a képernyőre. Nekünk meg a fejünk fölötti…..
Nem feledni, március 15-én, azaz egy nappal az amerikai premier után az HBO bemutatja nekünk a The Pacific című tízrészes minisorozat első epizódját, amiben majd olyan dolgok lesznek a II. világháború csendes-óceáni hadszínteréről, mint miket az alábbi három videóban…..
Ez egyszerűen remek (: Ki másban, ha nem benne bízhatunk? :D Igaz Feri for President! ..
Egy-két rövid hír: BioShock 2 - Február 9-én érkezik a hihetetlenül frankó gamma, a 2007-es év játéka, a BioShock folytatása. Már elő lehet rendelni, és lesz egy Special Edition változat is szép dobozzal, bakelitlemezzel, CD-vel, artbook-kal, és plakátokkal. Jómagam a sima…..
2010-et írunk, lassan vége a vizsgaidőszaknak, és úgy határoztam, újra belemerülök a bloggerkedésbe, mer' mér' ne. Nem szeretnék kiégett blogger lenni, mint Dani barátom :P Szóval megkezdem a hírek írását, a vicces képek közzétételét, és a játékok ajánlását.…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
Mastigias 2010.01.15 23:40:39
Halihó! Ez egy lopott sztori, csak az eleje stimmel! Íme vázolom,mi is történt...
„Vasárnap este a Váci utca felé siettem, ugyanis randim volt... Önfeledtem galoppoztam, miután otthon rendesen kipimpeltem magam, nem tudván, mit hozhat az éjszaka.. Fél úton eszembe jutott, hogy nincs nálam készpénz, gondoltam sebaj’, pont tudok egy OTP-s atm-et a környéken. Pénztárca elő, kártya boldogan be az automatába, de ami ezután történt, az arcomra fagyasztotta a mosolyt… A kártya eltűnt a gépben, még mielőtt megadhattam volna a pin-kódot, majd se kép, se hang… Ezután jött az a valami, amit az okosok ’black-outnak’ hívnak… Hát igen, elkattantam.. Ugyanis nem ez volt az első ilyen esetem, előjöttek gondolataimban az előző ilyen happening képsorai, ami majdnem az életembe került…”

"Tatuin-i hutt gengszterek előtt ment tönkre az IBK kreditkártya"

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…Több hónap megterhelő bespini gázbányászós meló után besokalltam, vettem egy intergalaktikus jegyet, és négy nap múlva már a fülledt tatuin-i éjszaka fogadott… A visszajegyet is megvettem, 3 hónappal későbbre, gondoltam, ha megtehetem, miért ne tölthetnék hosszabb időt ezen a gyönyörű, poros, meleg, kies bolygón… Az első hetekben úgy éltem mint a huttok Nar Shadaa-n: hatalmas homoksiklót béreltem, minden éjszaka buli, pazakkozás a legnívósabb helyeken (hiszen a leg helyen nívó…). Nem sok idő telt el, míg nagyobb társaságra tettem szert, akikkel együtt csapattuk az éjszakában. De hogy jön a tatuini éjszakai életbe az IBK?(Intergalaktikus Bankár Klán) Rögtön elmondom… Egyik hétvégén, úgy döntöttünk újdonsült cimboráimmal, hogy kicsit keményebbre vesszük a figurát, és az éjszakát Mos Eisley legnívósabb, egyben legrettegettebb szórakozóhelyén töltjük, a kocsmában… Gondolom nem kell elmesélnem, hogy az ott mit jelent, legfőképpen a galaxis leghitványabb söpredékének, féktelen szórakozásának játszóterét… Luxusdroidok, pia, twi’lek örömlányok, stb…(és itt a ’stb’ elég tág fogalom). Pár parszeknyi óra után tetőfokára hágott a buli, addigra már bennünk volt néhány üveg korelliai whiskey meg neimoidi világos sör. Tudni kell, hogy a Tatuin-on nem a pultnál fizetsz a szeszedért, hanem mielőtt távoznál, az egész asztalod fogyasztását egybe kell kifizetni… Mire feleszméltem a coruscanti cimboráim már nem voltak ott, csak néhány erősen ittas tatuini tündérke nevetgélt mellettem. Fizetésre került a sor. A számla még a Földön, a hajógyári szigeten is megütötte volna a szintet forintban, pedig Tatuin azért valamivel olcsóbb… Észrevettem, hogy nincs nálam egy chip se, gondoltam sebaj, leugrok az utcára, biztos lesz egy Kredit Automata. Egy komor képű, szétgyúrt tatuini biztonsági őr, - akinek fénykard által okozott sérülések látszottak az alkarján – kísért el a legközelebbi kredit kérelmi automatához. Ami ezután történt, azt nem kívánom senkinek! A Kredit Automata, hibás galaxis-kódra hivatkozva, visszadobta a kredit kérelmező kártyát… AZ IBK-s KÁRTYÁT! Telefonálás haza(E.T. után szabadon), nem kevés telekreditért, nagy nehezen felvette az operátor kislány, majd jó pár parszeknyi perc után megállapította, hogy a tatuini Kredit Automata bevonta a kredit kérelmi kártyámat. Mondom neki, ez érdekes, mivel itt van a kezembe … A legszebb az egészben, hogy a kredit kérelmi kártyát utazásom előtti napon vettem át, aktíváltam, és direkt megkérdeztem a Bankár Klán központjában, hogy fogom e tudni használni a Tatuinon. Természetesen a válasz „igen” volt. Utána otthonról a legkülönfélébb hazugságokat kaptam a Klántól, és végig állították, hogy a Kredit Automata bevonta a kártyát, ami a mai napig megvan.. Na, de vissza a storyhoz: előveszem legjobb intergalaktikus nyelvtudásomat, magyarázom, hogy kicseszett velem a szar intergalaktikus bankom, de úgy láttam ez nem hatja meg őket. Kreditet követeltek, és nem keveset. Ráadásul jogosan. Persze az lett volna a legtisztább, ha épp betér a clubba maga Jabba,a Hutt, maffia-vezér, és magyarázkodás helyett kiegyenlíti a számlámat, de sajnos nem ez történt. Ő akkortájt Nal Huttaa-n nyaralt, és gondolom nem voltak hasonló problémái! Láttam, hogy nem lesz jó vége, az egyik kidobó a zakózsebében lévő „sugárvetőnek látszó tárgyat’ fogta, de szerintem az a tárgy nem csak sugárvetőnek látszott, hanem az is volt… Aki ismer, tudja, hogy nem ijedek meg az árnyékomtól, volt már hasonló kalandokba részem szerte a galaxisban, Kashyyyk-tól kezdve Mustafar-on át Coruscant-ig, de ilyen még velem se történik minden nap. Fenyegettem volna meg őket a legdurvább wookie ismerőseimmel, vagy a szétgyúrt kaminoi barátaimmal Alderaanról?? Esetleg Ben Kenobival??? Nem hiszem, hogy érdekelte volna őket mindez. Erre a problémára úgy látszott még az öreg Palpatine exminiszterelnökünknek, sőt, még Darth Vadernek se lenne ötlete. Láttam magam az esti galaktikus híradóban, ahogy az a twi-lek csaj szétszolizott fejjel, próbál komolynak látszani, és bemondja, hogy „K. István földi lakos fej nélküli holtestét azonosította a rendőrség egy Tatuini szeméttelepen.” Mire az a randa geonosisi fazon szomorúan helyesel, a háttérben pedig a legbénább holonet képem… Ezután Leia Hercegnő hihetetlen átéléssel próbálja feltárni az eset okait a Szövetségi Akták-ban. Mondom magamba, kell ez nekem? Hát nem kellett. Otthagytam nekik a homoksiklómat, majd másnap visszamentem a kredittel, amit egy drága cimborám utalt intergalaktikus holonet-unionon keresztül. Az eset után már okosabb volta, de még két hónapot töltöttem kredit kérelmi kártya nélkül, készpénzzel szaladgálva, ami azért nem kellemes dolog egy harmadik világbeli bolygón…

A vasárnap esti „black-outom” oka tehát ez a MEGTÖRTÉNT eset volt, szerintem érthető, hogy nem intézem el egy legyintéssel a dolgot…

A kártyám majd talán 10 munkanap (de melyik bolygón számolva?!) múlva megkapom, addig „Fél 8 után bármelyik bankár központunkban vehet fel kreditet személyi papírjaival”.

A kérdés persze, hogy miután majdnem otthagytam a fogam a Tatuinon az IBK gondatlansága és megbízhatatlansága miatt, milyen kártérítésre számíthatok. Persze semmire. Hívjam a legdurvább wookie ismerőseimet, a kigyúrt kaminoi spanjaimat, vagy a bespini cimborákat? Ugyan mit érnék el vele? Az egyetlen okos döntés, hogy holnap nyitok egy új számlát egy másik klánban, és örökre megszakítok minden kapcsolatot az IBK-val. És ezt ajánlom mindekinek. Nem melegen, mert nem vagyok meleg, de erősen. ERŐsen ajánlom. Mert az Erő mindenhol ott van. A Birodalom meg kapja be!
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Egy ilyen kutya nekem is kéne. Meg egy Tarantino a szoba sarkába.  ..
Mastigias 2009.12.10 21:46:48
@kedvencdokim: Nagyon szépen köszönöm! :) Tényleg komor :O
Nos, a Beugró egy zseniális műsor, a Whose Line Is It Anyway? mintájára, remek színészekkel: Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, és Rudolf Péter részvételével, a műsorvezetői poszton pedig Novák Péter jeleskedik. A Beugró-t láthattuk már TV2-n, illetve mtv-n is,…..