Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bringóslaci

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noémike nyara 2009 + 1 Képek 2010.08.22 15:46:00
kiválasztottam a képek krémjét:1. kép: Noémike sétál a városban, feje felett a várral abban a reményben, hogy hamarosan közelebbről is megláthatja. Még nem tudja, de a vacsoráját abban a fish&chips üzletben veszi majd meg, ami mellett hamarosan…..
Noémike nyara 2009 + 1 kérdés 2010.08.19 00:00:00
Valakinek van bármi ötlete arról, hogy mit írjak? mert nekem nincs, de szeretnék!!! :)..
(augusztus 12, csak szünetelt a blog, ezért ma:) Azt hiszem, ha lehet ilyet mondani, a mai napom tökéletes volt! Megosztom veletek, hogy többen tudjuk dicsőíteni Isten nagyságát!!! Az egész ott kezdődött, hogy day offom volt, így alapból háromnegyed 11-ig aludtam. Majd reggeli és…..
Noémike nyara 2009 + 1 ez az 2010.08.05 00:36:00
emlékeztek még arra tavalyról, hogy Dani hogyan érkezett meg Londonba? Szegény most is sikeresen produkálta magát. Íme az SMS, amit kaptam anyától: "Daninak nem sikerült elérni a buszt.. Megjibásodott a vonat, ami elvitte volna Düsseldorfba a buszhoz." A rossz szerintem az az…..
Noémike nyara 2009 + 1 bucsu 2009.08.28 19:59:00
Minden bizonnyal ez az utolso bejegyzesem. Marmint ide, a blogomba. Ma este megsutottek az en kis tortamat is, es elbucsuztattak. Eleg rossz. Marmint nem vagyok tisztaban azzal, hogy ket nap hijan het het utan haza kell mennem. Ha minden igaz, holnap ilyenkor otthon leszek es nem tudom mit fogok…..
Hogy repulo az ido. Pont egy het mulva jonnek anyaek, es mar varolistan vannak=felkerultek arra a listara, hogy mikor jonnek a VIP vendegek, raadasul nem is akarhol fognak aludni, hanem a fofofofonok vendegszobajaban. (Ugyhogy igyekezzetek ne szegyent hozni a fejemre ha lehet ;))  Ma amugy…..
Szoval akkor most leirom, mi tortent, de nem irhattam le korabban, mert bizonyos gyengebb idegzetu szemelyek szivinfarktus kozeli helyzetbe kerultek volna, de mivel ismerem annyira, hogy neha tulreagal dolgokat, nem kockaztattam meg. :) Dani 14:54-kor a kovetkezo SMSt irta nekem: "Kepzeld…..
Ma vasarnap van. Nagy dilemma volt eldonteni, hogy mi legyen a templommal. Most menjek el annak ellenere, hogy nem ertek belole tul sok mindent? Ugy gondolom, hogy a lelkem jobban tud taplalkozni ha magamban el vonulok, es Bibliat olvasok, illetve igehirdetest hallgatok. Aztan felkeltettek…..
Szoval volt ma ket oras brake-em, mert nem volt annyi munka hogy kelljen hozza ennyi ember. Ez a ket ora pont arra volt eleg, hogy aludjak egy keveset, valamint osszeszedjem a gondolataimat. Olyan dolgok kavarognak az agyamban, amit eszem agaban sincs ide leirni, mert szinte sajat magam elott is…..
Ha az eddigi 8 napot meg kellene kulonboztetnem, mindegyiket jonak mondanam. Kiveve a mait. Na jo annyira nem volt rossz, de nem volt tul jo. Nem igazan tortent semmi kifejezetten rossz, csak kicsit rosszabb volt, mint azt remeltem. Pedig nem is indult rosszul. Ja de. Mert ugy volt, mar vagy szombat…..