Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snake Plisken (törölt)

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
A Csikós meg a Winkler együttes erővel szopatnak. Szerintük a járműparkom frissítése, hát nem akarnak megbántani, de kissé döcögősre sikeredett. Az elmúlt félévben teljesen meggyőződtek róla, hogy ilyen tesze-tosza kis bög vagyok (Nem igaz! Lelkesen támogattuk a…..
Snake Plisken (törölt) 2010.03.14 17:57:34
@hakapeszimaki1986: Szia,

A Te esetedben azért szerintem lehetett volna többet kockáztatni. Tulajdonképpen a szerel döntötte el milyen autót akar karban tartani.

A merciket nem tudom, de 800-ból szerintem lehetne, de egy első generációs A4-ből, megveszed 1 alatt és 1.5-ben már benne van a felállítás és átiratás is, csak jól kell választani.
Wokingban nagy a feszültség. A McLaren központban mindenki feszülten, lélegzetvisszafojtva várja az új MP4-12C fogadtatását. A Ferrari 458 Italia és a Gallardo LP560-4 közé szeretnének vele beférkőzni. A technológia és a know-how, a tudás ehhez bizonyosan adott, a kérdés…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Autófília In Memoriam: Seat 2010.02.17 09:00:00
Kék Villám. Megvan? Nyálcsorgatva néztem valamikor a ’80-as évek elején az első kalóz VHS filmek között. Egyszer, kétszer, harmincszor. Az amerikai rendörség szuperhelikoptere, mindent vitt – mint akkoriban a filmbeli amerikai rendőrségi szupercuccok általában. Izzadva…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Snake Plisken (törölt) 2010.02.12 13:41:14
@Disznó Úr: Ezért tart itt az ország... mert meglepett! jaj, ez nekem olyan fura... Engem is meglepett volna, de nincs avilágon olyan ember aki így beszélhet velem. Én kiálok az igazamért, akkor is ha valaki nagyobb és stb... Mindenre van megoldás... Hogy jön ahoz Józsi, hogy ezt csinálja?
Úgy hogy egyszer kipróbálta, meglepődtek, de annyit sem mondtak neki, hogy a te anyádat... Ezért jó, hogy élvezi a felsőbbségét... Azzal pedig ne jöjjön senki, hogy az erkölcsi fensőbbség azé aki ezt hagyja... Akit lehord egy bebaszott hülye az sajnos egy pillantra sem kerekedett fölé erkölcsileg!

A minap cigit kért tőlem egy roma fiatalember, mikor megmutattam neki hol lehet kapni az arcomba fröcsögtette a nyálát, mert nem ezt szokta meg... Na Ő most tapasztalt valami újat!
Ha hagyjuk hogy az ilyen utonálló szarháziak ezt csinálják velünk akkor min csodálkoztok?
Én azt tanultam apámtól, hogyha beszólok azt gondoljam meg, mert lehet hogy pofán vernek... Ezek ezt nem tudják, meg kell mutatni nekik.
2010 január 29. Egy apró, Közép-európai ország autókkal foglalkozó netes magazinjának szerkesztőségében pár pillanatra ismét egymásnak feszült a két gigász: egy 73 köbhüvelykes koreai négyhengeres Chevy és a 146 köbhüvelykes törökországi dízel Ford.Változnak az idők.....
Snake Plisken (törölt) 2010.02.01 11:34:39
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
Snake Plisken (törölt) 2010.01.26 12:32:32
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Snake Plisken (törölt) 2009.12.15 15:51:49
@Anonymus A27: Én pedig neked ajánlom, hogy menj Te oda (Koppenhága, Bécs) és akkor nem írogatsz itt nekünk ilyen okosakat!
Snake Plisken (törölt) 2009.12.15 16:07:55
@dmm: Magyar öntudat vagy sem... Itt ahol élünk az van, hogy 10 szeres áron épül az autópálya, a megépített Megyeri híd nincs kifizetve a kivitelezőnek... és ezt a listát még folytathatnám km-eken át.

Gondolod, hogy valaha is vonhatunk párhuzamot Koppenhágával bármilyen síkon?

Ami nekik ott sikerül az itt csupán egy újjabb lehetőség néhány ember számára, hogy az általam és mások által befizetett adóból újjabb milliárdokat lopjanak.

Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha ezek nem csinálnának semmit, mert a végén kelleni fog majd egy völgyhíd a duna elé a bcikliútra.

Remélem érted, hogy mit akarok mondani.

Biciklizni meg lehet az autóúton...
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
Snake Plisken (törölt) 2009.12.10 16:41:39
@Parasite: :-)
pedig de kemény voltál...
Snake Plisken (törölt) 2009.12.11 11:53:03
@pengusz: Igen. Nyugodtan haladhatsz előttem biciklivel... Az én autóm nem fegyver... kicsit drága ahhoz... De ha meglátom, hogy valaki karcolgat autókat, akkor leparkolok, odasétálok és szó nélkül ütök.
Snake Plisken (törölt) 2009.12.11 12:06:48
@Parasite: Így igaz. Tisztelni KELL a más emeberek tulajdonát! Azért mert rossz helyen áll valaki, nem kell neki kárt okozni, hagyj egy cetlit a szévédőn, bármilyen üzenettel, így legalább tudni fogja a tulaj, hogy mi a bajod, mire kellene odafigyelni.
Alapvetően ez inkább a levelezési rovatunkba passzolna, de van egy konkrét oka, hogy a Belsőségre kerül. Nem szeretem, ha fényeznek, pontosabban szeretem, mert hízeleg a hiúságomnak, de hát kinek nem? Viszont nem teszem ki az ablakba.Viszont a levélből idéznék mégis, a fényezős…..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
Snake Plisken (törölt) 2009.10.28 15:43:59
@staropramen: Én nem gyakran fizetek 20 és 10 ezressel, különösen, hogy most alig felismerhetően hamisítják... de ha egyszer az van nállam, ne nekem kelljen már elmenni felváltatni...
IGENIS ELVÁROM, HOHY A KASSZÁBAN LEGYEN VÁLTÓPÉNZ!!! Ha nem tetszik el lehet menni máshová dolgozni! Ez vele jár a kereskedelemmel! Nehogymár én dolgozzak az eladó helyett is... az egy dolog, hogy nincs szolgáltatás ebben a kurva országban, ha egy mosolyt kapsz véletlenül valahol, komolyan elgondolkozol, hogy mi lehet itt a truváj... de, hogy az eladónak áll feljebb hogy nagy pénzzel akarok fizetni... Jó hogy nem basz le amért ma is bejött dolgozni... én meg majd szüppögve egyetértően elsunnyogok, mi? Ezt szeretnétek?
A Homárhoz forduló Naiv Ügyfelek nagy része ki van borulva az őt ért inzultuson, de ilyen szomorú sztorink még nekünk is ritkán akad. Orsi édesapja hetekkel ezelőtt halt meg. A gyászoló gyermek elküldte a halotti anyakönyvi kivonatot és a mérőóra állását a szolgáltatónak,…..
Belsőség Haben Sie Erdgas? 2009.09.15 10:03:00
Nehezített a feladat. Adott egy autó, amelynek két üzemanyagtartálya van, mégis Budapest határa óta feszült figyelemmel pásztázzuk a kutakat, s az eddig megtett 500 kilométeren 5-ször álltunk meg naftát vételezni. A csapatszállító Opel Zafira ugyanis egy ECO Flex Turbo, azaz…..