Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krajcs

0 bejegyzést írt és 1771 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1986. II. Erzsébet kínai látogatása alatt a cserépkatonákat is megtekintette...
Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket,…..
Krajcs 2015.10.17 10:07:15
@Stefi Schneider: Gyermekvédő vagyol'-e? :D
Ez a film már nagyon régóta ott csücsült a "megnézendő horrorfilmek" listámon, és most már nagyon bánom, hogy nem néztem meg hamarabb. Mostanában nem sok valamire való vámpíros film készül, és ettől se vártam semmi különlegeset. Annyira, de annyira kellemeset csalódtam. A…..
Az osztrák tölgy, amint farönkkel a vállán sétál, miközben a kamera premier plánban mutatja a nagyon látványos bicepszét. Arnie cuki filmbéli kislányával aranyos őzikét etet. "Tárgyaljunk! Nem!" Bizony, a 80-as években ez volt a menő, ezért szerettük a Schwarzenegger-filmeket,…..
Nem meglepő, hogy a világ egyik legbefolyásosabb politikusát, Vlagyimir Putyin épségét a legmodernebb védelmi felszerelésekkel és biztonsági intézkedésekkel igyekeznek óvni. Az orosz elnök magyarországi látogatásának apropóján körbenéztünk, hogy az elnöki verdák kapcsán…..
Fotóválogatás a Szellemvárosok Magyarországon által kiírt fotópályázatra érkezett képekből. Mint akkor, most is remek képek érkeztek, amikből természetesen készítettünk egy válogatást. A nyitóképen Stéger Barbara "Mézeskalács házikó" című képe látható. Attól,…..
Krajcs 2015.01.05 13:18:51
@zsmagdi: A libegő alsó állomása előtt kb 200 méterrel található a megszüntetett villamosvonal végállomásaként.
Újabb ékes példa Hollywood végtelen kreativitására. Eddig is volt már pár szitu, ahol kiszúrtam ezt a pózt, de a jelek szerint sokkal többször fordul elő, mint gondoltam, és nem is minden filmben szúrtam ki. A Scott Pilgrim vs. the World pl. átcsúszott a rostán, de Scarlett…..
Annó volt jópár torna órám a fősuli tesitanszékén, ahol a tornaszerek mindennapos koptatása után természetesen húzódkodtunk is – na nem egyszerűen hajlított vasrúdon, ami a legtöbb edzőterem alapeszköze - hanem afféle mászófalra specializálódott ujjbemélyedéses,  kő…..
Filmbook A Disney reneszánsz után 2014.09.14 10:00:00
És hogy miért lett vége? Mert a filmek elkezdtek megbukni. Közben létrejött a Dreamworks, amelynek animációs részlegét az időközben a Disneytől kiugrott Jeffrey Katzenberg vezette. A Pixar ugyan nem tekinthető anyagilag konkurenciának, de teljesen más alkotócsapat készítette az ő…..
Az 1993-as The Day of The Tentacle a kalandjátékok egyik legstílusosabb, legzseniálisabb darabja. Ez persze nem véletlen: a készítők között ugyanis nem csak megtalálható a gaming iparág két legelmebetegebb zsenije, hanem egyenesen ők vezették a projektet: Tim Schafer és Dave…..
Krajcs 2014.09.15 00:47:41
@Tatala: Szerintem több volt 3 lemeznél ;P

Imádtam. Több év volt végigjátszanom :D

Angoltudás gyarapodása itt is megvan.
Ezt azért el kell ismerni. Az autók, a csaj, a hely és a képvilág is rendben van. Transzfogarasi út, lefűzve. Nice job, ZPerformanceWheels! Főszerepben: Ramona Rusu, Gabi Imre, E30V8 x 2. ..
Krajcs 2014.09.04 23:05:57
Mai szemmel nézve már nem teljesen egyértelmű, hogy ’89-ben A kis hableány miért lett olyan hatalmas siker, és hogy indíthatta el ez a film a Disney stúdió animációs részlegének legsikeresebb évtizedét. Hiszen első ránézésre nem több egy hagyományosan rajzolt, klasszikus…..
A 90-es években jóval kisebb mennyiségben láttak napvilágot a képregény adaptációk, mint manapság, ami talán azért volt érthető, mert amik ki is jöttek, azok se képviseltek valami magas színvonalat. Burton Batmanje a kivétel, de Schumacher Batman filmjei, a Marvel képregényfilmek…..
Én leszek az utolsó, akinek hiányzik majd az, hogy horogkeresztet rajzoljanak bármire is, de azért az mindig vicces, mikor az igazolható helyekről is hiányzik. Mármint a történelmileg igazolható helyekről, nem pártnagygyűlésekről, vagy ilyesmi. Szóval például szerintem attól nem…..
Krajcs 2014.05.17 10:05:38
@Is: Azt persze vágod, hogy a vallás kapcsán emlegetett szvasztika pont az ellentétes irányba "forog", mint a cikkben tárgyalt, tehát messze nem ugyanaz a jelkép. Más kérdés, hogy az átlag magyar paraszt 95%-a ezt a különbséget nem tudná azonosítani.
Krajcs 2014.05.18 16:23:44
@Sanosuke: of korz
7. Teknőc mint ingatlanos. Ott az összes képen és nem photoshop Olvasónk szerint így készült: “Mikor lakásunkat elkezdtük hirdetni, elhatároztuk, hogy viszünk bele valami poénosat. Az első kép készültekor belelógott a kedvenc plüss tekink a képbe és innen jött az…..
Krajcs 2014.05.17 11:55:52
@Guadalupei Szűz: A mozissal egyedül az a gond, hogy a környező falakat sötét színre kellett volna festeni, így nagyon vakít a fal vetítés közben, és azt nem kéne.
A 3D Realms sietett a segítségemre, mert az eredetileg kinézett játékcsajom egyelőre vacillál és nem áll kötélnek, na de majd a jövő héten, vagy utána. Szóval a 3D realms nevével én utoljára a Duke Nukem Forever körüli balhé idején hallottam, meg voltam győződve róla, hogy…..
Krajcs 2014.05.17 10:35:58
@Rainse: Nekem leginkább az jött le a videó alapján, hogy kb még semmilyen "játék" nincs a bejelentés mögött.
A Hunger Games filmek hatalmas sikere után épp itt az ideje, hogy arról a podukcióról is említést tegyünk, amelyből a franchise táplálkozott és merített (vagy ahogy szőrösebb szívűek mondják: lenyúlta az ötletet úgy ahogy van). Megnyugtathatok mindenkit, nem arról fogok…..
Most szombaton lesz a harmadik Totalcar Parkoló Parádé. Hogy ez mi ez? Egy teljesen laza rendezvény, aminek csak a kezdete és a vége fix, nincsenek kőbe vésett programok. Autó- és motorszerető emberek összegyűlnek, beszélgetnek, stírölik a másik gépét, sztoriznak,…..
Krajcs 2014.05.07 16:58:50
Egy hónap sem telt el azóta, hogy egy 20 éves amerikai fiatal a halálba szteroidozta magát, mit sem törődve az intő jelekkel és orvosai figyelmeztetéseivel. Ma sajnos, szintén egy halálesetről kell beszámolnunk, amely ezúttal is egy fiatal, eszetlen egyetemista sportoló szteroid…..
Bármiről legyen is szó az életben, általánosan igaz, hogy a dolgok nem ingyenesek. Ha úgy tetszik, mindenen van egy árcédula, ha meg akarod kapni, az ennyi és ennyi időbe, pénzbe, energiába kerül. Ahhoz, hogy nagyobb és erősebb legyél, időt, energiát, és pénzt kell áldoznod.…..
Már azt hittük, rég befellegzett készülékek normál használatától enyhén szólva elrugaszkodott, totálisan agyalágyult törésteszteknek. De most egy olyan váratlan fordulattal végződő, egy Samsung Galaxy S5, egy kalapács és egy oktalan teszter főszereplésével készült videó…..
Krajcs 2014.04.10 09:44:29