Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Philpo

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokás szerint egy nappal az Oscar előtt adják át az Arany Málnákat, alább láthatod a díjazottakat, csak a nyertes nevét tettem ki, ha a teljes listára vagy kíváncsi, akkor kattints ide. Legrosszabb film: Love GuruLegrosszabb színész: Mike Myers - The Love GuruLegrosszabb…..
A Homár az eddig gyakolattal szemben nem hibernálja magát a következő két hétre, nehogy valakibe beleszoruljon a fájdalom ebben a kritikus időszakban. A sajnálatos karácsonyi akciók sorába csatlakozott a Pizza Hut-féle pizza+bejglirendelés, ahol az alábbi levél szerint nem szólnak,…..
A 90-es években nagy sláger volt statisztát toborozni, az ember befizetett pár rugót, aztán sosem hívták sehova. Azóta ugye a civilizációs fejlődésnek hála már komplett wannabecelebrity-csomagokat árulnak, akár gyerekeknek is. Aki nem akar országos tévében porrá égni, egy…..
Philpo 2007.11.15 01:35:52
Cigiző · cigi.blog.hu/ 2007.11.13. 11:29:51
Egy jó fotós már 60 ezerért megcsinálja a portfóliót.Ez lehúzás.
A gyerek jó üzlet.

Az!
Van 2 veséje, mája, szíve!
Tudod mennyit ér ez?
Meg házat. Ha közlekedni akarnak, ott a BKV - bruhaha - meg a motorozás, bár az utóbbi révén az elviselhetőnél többször kell túlfejlett egóval és alacsony fizetéssel ellátott orvosokkal találkozni. És mesélhetnék a robogószerelők gyilkos trükkjeiről is. Szóval minden…..
Tévénézők bizonyára észlelték már, hogy lesz egy Pókerarc című vetélkedő az RTL-en, aminek semmi köze a kártyához. Póker és arc témakörben viszont már született több zseniális reklám az amerikai Full Tilt Poker jóvoltából, ahogy azt a Posztó blog is megénekelte.…..
Philpo 2007.10.18 21:10:40
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
Hirtelen több olvasó is elküldte, mi is kuncogtunk egy sort, aztán eltűnt az emberiség nagy részét leginkább foglalkoztató szó a híres közösségi oldalról. Eszerint a Gépházban is jó meleg lehet. Vagy ez valami trükkös reklám? A "pina" szó egy idő múlva linkesedett,…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Philpo 2007.06.22 19:24:50
Ki gondolta volna, hogy a salgótarjáni nyugdíjasok virslitacskóját egészben behappoló banánnak látszó anakondát övező pánik után még van hova fokozni az izgalmakat? "G" volt olyan jó és megtalálta céges levelesládájában azt az állítólagos "Rendkívüli…..
Töpörtyűturmix 95 - Elnézést! 2007.06.19 16:05:00
hogy nem friss infokkal szolgáltam az elöző postban, kárpotlásként egy alig kéthetes felvétel Nothanx live a kamaszfesztiválon. mi a pöcs az a kamaszfesztivál? valami pedofil kánaán? pár izgi komment youtubéröl. fanyalgók és rajongók Ritka szarok vagytok,hogy azzal…..
Philpo 2007.06.20 22:56:54
Valami azt súgta, hogy nem fognak mumifikálódott vevőhullát találni a hipermarket zöldségosztályán, és tényleg. Az előbb hívtuk újra Kaszás alezredest a tarjáni rendőrségtől. A kollégák nemrég értek vissza a misszióból, de az állítólagos halálos kígyómarásról senki…..
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
Csodálatos év volt. A tíz legnagyobb bevételt hozó amerikai koncertből 3-on lépett fel a Scorpions, kettőn a Wham, a lézerlemezt pedig vakkal reklámozták. Mindez a stereogum remek posztjából derült ki, amiben a szerző előszedett egy 1985-ös Rolling Stone magazint. Egy remek komment…..
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..
Philpo 2007.06.18 23:25:33
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
Lehet, hogy az emberiség egyre lustább, de vmiért nem akarnak elterjedni az előregyártott fapados koktélok, mint a vébéká. Láttunk mi már falon üveges fröccsöt, de az akkor nem érte el a fogyasztók ingerküszöbét, pedig hasonló csini 0,33-as üvegben igyekeztek teríteni. Medzsik…..
Philpo 2007.06.16 21:35:21
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
Subba Hey sexy! 2007.06.14 15:18:07
Mi eddig mindig szimpátiával figyeltük Viva Kristóf karrierjét, azóta meg pláne, hogy itt tök normálisan megvédte magát.Na de fiktív börtönnaplót írni Paris Hilton nevében? Se nem vicces, se nem jó. Minek ez?..
Philpo 2007.06.15 00:13:01
A hétvégen tényleg megcsinálta a BKV a No, Thanx-es ellenőr akciót, az eseményen megjelent a hasonlóan béna csapat, tudjátok, akik cikizik a No, Thanx rajongókat. Viccesen összesivalkodtak az őrzővédő pitbullként viselkedő kislányokkal, itt a videó...
Philpo 2007.06.12 00:28:25
Subba Hét videója - A magyar emo 2007.06.11 10:27:00
Rendkívül fárasztó, hogy amióta a magyar média megtalálta magának ezt a szerencsétlen emót, vén hülye újságírók próbálják megfejteni e különös jelenséget. Mi ezt az okoskodást természetesen elítéljük, és inkább maguknak az érintetteknek engedjük át a terepet.…..
Philpo 2007.06.11 17:10:36
Subba Három gyors közbevetés 2007.06.05 19:17:00
- Ugye ez minden idők legjobb magyar céges honlapja? Herékkel üdvözölni igazi instant klasszikus!- Szerintünk a transzvesztiták tök jó fejek, és mindig nevetünk is a produkciókon. Azt viszont elvárnánk, hogy jobban odafigyeljenek a külsejükre. Mint az igazi nők!- Ugye mindenki…..
Subba Péniszköpeny 2007.06.05 16:17:00
Ma a PVC imádókkal foglalkozunk. Képzeljétek, hiába, hogy olyan kicsi szubkultúra ez, mégis van Magyarországon is, aki ellátja az igényeiket. A Turbo sexshop kínálata meglepően széles, találtunk latex férfi alsót dildóval, ami nagyon kényelmes lehet, már csak az…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
köszi!..
Philpo 2007.06.01 18:50:29
nem tudom, lehet egyedül maradok azzal a véleményemmel hogy mostanában szerda a legjobb tévénap?a kérdésem melyik a jobb páros?TV2 - Dr. House + HösökRTL klub - Helyszinelők + Dr Csonttapasztalataim szerint a nök a TV2-t kultiválják, a férfiak az RTl-tpersze ezzel nem akarok senkit…..
Philpo 2007.06.01 18:40:46