Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steleto

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Tibi! Évek óta rendszeresen olvasom a Modoros blogot, de még kommentet sem mertem írni soha, nemhogy önálló írásra vetemedjek. Most azonban a Pezsgőfürdő bejegyzéshez írt kommentek hatására megszállt az ihlet, a végterméket csatolva olvashatod. Ha közlésre érdemesnek…..
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
Modorosblog Erdő a tányérban 2009.04.14 09:41:00
Klasszikus modorosságot követeltetek, gasztronómiát akartatok. Hát parancsoljatok, mindenkinek jó étvágyat kívánok hozzá! Egyik kedves, neve elhallgatását kérő olvasónk hívta fel figyelmünket a Metró újságban megjelent Erdő a tányérban: tárkonyos gombakrémleves…..
Modorosblog A Balek 2009.08.23 17:30:00
Nem szeretem azt a szót, hogy "balek", kicsit ódivatú és modoros is... eredetileg a Vesztesen gondolkoztam, de talán mégis ez fejezi ki legjobban a ma tárgyalt emberfajtát, aki az Ingyenélő tökéletes párja (a lúzer műszó nálam tiltólistán van). A Balek sosem tud…..
steleto 2010.03.26 22:06:10
Milyen leleményes a mi olvasótáborunk - ma ismét bebizonyítja, hogy bármilyen területen képes felvenni írásaival a szakblogokkal is a versenyt. A szerző, LMT egy kifejezetten csajos témáról írt nekünk:  A modoros hűtlenkedő férj mottója: "én nagyon szeretem a…..
Modorosblog A tornaóra - 1991 2010.03.10 07:00:00
 A Kádár-rendszerben is vasszigorúnak, vonalasnak számító, de talán ezért is elismert lakótelepi sporttagozatos iskola tornaterme melletti folyosón a vitrinekben számtalan érem, kupa - a falon az Úttörőolimpiáról származó oklevelek sokasága, fekete-fehér képeken pedig…..
Az A. által beküldött csodálatos posztok (Háromnevű ember, Horgász...) közül az utolsóhoz, és szerintem a legzseniálisabbhoz érkeztünk. A.-t csak biztatni tudom, hogy  írjon és küldjön még; szerintem nem csak a magam nevében mondom ezt.  Könnyen megfigyelhető, hogy…..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
A mai utazós írás A magyar turista méltó folytatása, Horikától - az oly' gyakran hiányolt és követelt klasszikus, nyelvi modorosságokkal. 1. A társasutak visszatérő élcelődési formája a buszsofőrök feltételezett ittasságán vagy vezetési képességén való poénkodás. Pl.…..
Modorosblog A laza tanár 2010.02.10 11:00:00
  -Sziasztok, na, üljetek le nyugodtan. Te is menj szépen a helyedre, hiányzik valaki? ..Ószy, ipszilonnal? Oké. A jelentést meg a hasonló militarista csalamádét nálam felejtsétek el. Na, ahogy kitalálhattátok: én leszek az új osztályfőnökötök, mivel a Koch tanárnő…..
 Kedves bloggertársunk, noked-lee ajánlott fel nekünk nemrég egy remekbeszabott posztot, ami szerintem annyira profi, hogy megérdemli, hogy átfáradjunk hozzá a teljes írásért.Ha már szóbakerül a modorosság...2010.01.05. 01:29 ...akkor írnék is egy posztot annak egy…..
Modorosblog Blogajánló: BtheBest 2010.01.26 19:10:00
 Mivel az Index-címlap, aztán Józsi, ma meg a Helyesírás és a Subba is piedesztálra emelte ezt a profi munkát, nem akartam vele külön foglalkozni. Ám miután két kedves olvasónk, pavlovna és Anna is levélben kért a BtheBest azonnali pellengérre állítására, hát legyen…..
Modorosblog Az osztálytalálkozó 2009.06.16 12:50:00
Na ezzel szerencsére egyetlen kedves olvasónk se előzött meg -  továbbra is hihetetlen mennyiségű (és persze minőségű) írást küldtök, Józsival alig bírjuk őket olvasni és leközölni! De most jöjjön valami végre Modoréktól. Nemrégiben szerencsém volt egyik…..