Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keiichi

3 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra szállingóznak a levelek Kálmán postaládájába. Ezt méltányoljuk, még akkor is, ha a beküldött szóvicc nem azért vicces, amiért beküldték. Tibor képe a tiszta családbarát pedofilpornó.                        …..
Újabb cuki példa a fajok közti barátságra.Forrás: indavideó..
Szóval, kérdeztem kedves ismerősőm, hogy most mit csináljak...hát ezt:                  Mondom legyen :)Ebbe már viszek némi Három-dét is!... ( DDD ) ..
Új alkotás született:)Kicsit ronda, de a mienk. A megoldás:Mario :)..
Üdv!Már egy ideje Minecraftozom. Igaz csak fun szinten. Rengeteg szerveren jártam már, s ezen felbuzdulva úgy döntöttem megosztom saját élményeimet, alkotásaimat. Természetesen a teljesség igénye nélkül, Keiichi módra :)  Igen, Első alkotásom ide a Blogra. Szerintem nem…..
Háromkerekű oldalkocsis biciklit alakított hókotróvá a Milwaukee-ban élő Craig, ami ugyan hatalmas hótömeggel nem tud megbírkózni, de mérsékelt mennyiségnél kifejezetten szórakoztatóvá teszi a hóeltakarítást. A Makezine-nek számolt be a haszonjármű használatáról. …..
A Gorilla Glass üveggel szerelt készülékek számtalanszor bizonyították már ellenállóképességüket, teszteken és a való életben is. Most a japán Asahi Glass egy igazi trónkövetelő üvegtípussal állt elő, ez a Dragontrail. Az új üveg telefonok, tablettek és televíziók nagyon…..
Keiichi 2011.01.25 16:00:03
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Én igen! Főleg mikor ideges vagyok!
De az Omnyia birja :D
      Mivel törlöd ki pelyhes bundájú plüsskutyád fenekét?  Ha kedvenced még kölyök és még egy ágyban is alszol vele, de nem akarsz nap, mint nap bajlódni a fürdéssel, akkor a Pet Head nedves törlőkendőit neked, illetve neki találták ki. Ne izgulj!…..
Keiichi 2011.01.19 22:03:16
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Világbékét!
ja nem...
VILÁGVÉGÉT!
:)

Aki 2 rugót ad ki seggtörlőre, 100 at költ evésre :D
Túlkormányzott macskát minden háztartásba!  Azért örülök ennek a videónak mindennél jobban, mert így végre a Dia is érti, hogy mit szeretek a driftben. Ha már egy macska ilyen tündéri, képzeld el ugyanezt egy hangyásszal. Igaz, szívem?via cadix..
Kegyetlen és vérszomjas macska harcol a nagyra nőtt óriáspókkal, a kutya nem mer közbelépni. Csak erős idegzetűeknek!Forrás: IndaVideoelnézést a félrevezetésért :-)..
Keiichi 2010.12.25 10:57:04
:)
A Hírszerző tudósított arról (legalábbis én náluk olvastam), hogy a Life magazin közreadta a 2010-es év fotóit. Magyarországnak három képpel is sikerült bekerülnie a fotóválogatásba. Az egyik az önmagát a Szabadság hídon felgyújtó férfi, egy másik a…..
A Washingtonban tartott karácsonyi party-n Michelle Obama az elhunyt divattervező, Norman Norell konfekcióruháját viselte. Első alkalom, hogy hivatalos eseményen konfekciócuccban jelenjen meg az amerikai elnök felesége, ám Michelle valóban üdítően nézett ki az egyszerű szabású…..
Keiichi 2010.12.18 20:54:05
A Dreamfarm nyomogatható szökőkútja leginkább a tisztaságmániás, higiénia parás emberek érdeklődését keltheti fel. A gumiból készült Tapi Tap Squeeze Drink Fountain kialakításának köszönhetően kettős funkciót lát el, a csapra applikálva normál üzemmódban is…..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
Jó nő még mindig Carla Bruni, Sarko neje, de az érthetetlen, hogy miért kellett melltartó nélkül elmennie Medvegyevhez tegnap. Sebaj, az ura szemmel láthatóan nagyon büszkén bámulta így is.  ..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Keiichi 2010.02.23 14:10:23
Egy átlagos napon a legtöbb postaláda tartalma nagyjából így fest:közeli hipermarket / elektronikai áruház reklámújságaadott kerület / helység önkormányzatának hírlevelelegkülönfélébb szórólapok: redőnyös, reluxás; bútorszállító; ételfutár; ezermester a házból, aki…..
Pár hónap alatt több mint 1200-an csatlakoztatok a Facebook egyedálló, megismételhetetlen színház (angolosan) fan page-éhez. Köszönjük mindenkinek, aki ott van, a többiek pedig még mindig nem késtek le. Szóval van egy korrekt táborunk, akik közül itt jobb oldalon páran folyamatosan láthatók és…..
  Ausztria? Normafa? Ugyan már! A város lapos oldalán nemcsak az örömlányok, de a téli sportok szerelmesei is kiélhetik magukat...
Új örület látott napvilágot ez nem vitás, és természetesen Japánból jön, mint mostanában az összes ilyen. Unazukin pont azt nyújtja az embereknek amire szükségük van, látványra aranyos és dekoratív és ha kérdezel tőle valamit vagy nemet vagy igent "mond", nem…..
Autófília A mitfahrer 2009.08.29 09:00:00
Gondolom mindenki unalomig ismeri már a 10 drog, amit ne fogyassz vezetés közben című videot. Akinek ez új lenne, az itt meg tudja nézni. Hozzám viszont eljutott egy újabb video, a brigád ugyanaz, a téma hasonló: 10 dolog, amit ne tegyél utasként az autóban.A művet ugyanaz a csapat…..
A Pixelvader újabb képviselője a „lövöldözz és fejlessz” típusú játékoknak. Egy csavar van csak a játékmenetben: nem a gyilkolásra, inkább az ellenséges lövedékek kikerülésére helyezi a hangsúlyt. A grafika egyszerű (talán túlságosan is az), de a sok…..
Keiichi 2009.07.30 21:10:58
Az FA, azaz az angol fociszövetség gondolt egy nagyot, és elkészítette a Nike Guy Ritchie által rendezett, amúgy szintén nagyon profi és ütős reklámfilm paródiáját, hogy megmutassák, nemcsak a profi futballt lehet szeretni. Nálunk az Arany Ászok próbálkozik ezzel a gondolattal,…..
Keiichi 2009.07.26 07:13:35