Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó rég volt tárgy a Homáron, mindig csak az a siránkozás megy, úgyhogy íme egy Termék, ami minden leendő anya szívét megdobogtatja. A XXI. századi fiatal nő soha nem hányna reggel a sarokba vagy ronda reklámtasakba, kizárólag ilyen dizájnstanicliba, várom a fiús modellek…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.09.11 13:28:04
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.09.11 13:29:36
@Sörecet: Azt elfelejtetted, hogy az inkriminált kezeddel mobiltelefonálást színlelve el kell andalogni.
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.09.11 13:39:05
"Áthúzlak a vonalon". A szezon legjobb szövegével támadt egy ártatlan tűzoltóra a nyugat.hu cikkének főhőse, az öntudatos béemvés, akinek a felnije drágább, mint a legtöbb autó a környéken. Nem a Homárnak küldték, de bűn lenne nem belinkelni Borsószem Királyfi…..
Krisztiánnak aláírt szerződése van, türelme már egyre kevesebb. Körülötte már jónéhány lakásba bevezette a T-Home az optikai kábelt, csak nála döntenek mindig úgy, hogy műszakilag nem lehetséges. 2008. decemberében a T-Home engedélyt kért, hogy társasházunkba bevezethesse…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.09.03 19:55:18
Úgy látszik nem csatlakoztk elegen a Vodafone MobileWeb Basic akciójához a nyáron, mert elkezdték "ajándékba" szórni "hűséges" előfizetőiknek. Amennyiben naiv ügyfél nem mondja le smsben, seperc fizetheti is új korlátlan hozzáférését: Az alábbi sms jött a…..
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.31 19:37:12
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.15 15:03:04
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.15 15:11:30
@Frucsasz- feltételes arany sünike díjas: Még régebben pedig (nekünk, helybélieknek) egyszerűen csak "a spicc"
volt.Kitűnő sóderos fürdőhely, meg K-hídról dunábaugrálós. Amit persze a törvény teljes szigorral üldözött.
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.15 15:25:36
@maincoon: arról nem is beszélve, hogy ezt a számot nem lehet "harsogni"

@Frucsasz- feltételes arany sünike díjas: Ha 18 voltam amikor születtél, akkor a mamát ugrott a járókába:))))
Ferenc levelének elolvasása után nem hogy fotóért, de mozgóképért könyörgünk: ahogy a Főkefe unott, alulfizetett, keserű és a napi 8 órányi értelmetlennek érzett munkájába megfáradt alkalmazottja mintegy "kurvaanyátok nektek, nem köztisztaság" gondolattal a fejében…..
Zs. története rávilágít arra, hogy a Mackó áruházban mindig figyelni kell az árakat!Kedves Homár!Tegnap elmentünk bevásárolni haverommal a helyi Mackó áruházba, mivel házibulira készültünk. Meg is sikerült venni mindent, azonban csak a kasszánál vettük észre, hogy a 149…..
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.08 14:47:32
@Sörecet: A markőrt sehol sem szeretik. Szigorúbban kell neki fizetni, mint a parkolóőrnek.
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.08 18:20:11
@Sörecet: Megelőztél, de kössssz:)))

Egyezzünk ki a csálingerben oszt jónapot.
Júliustól az útlevélnek tartalmaznia kell a tulajdonos ujjlenyomatát is, Jenőtől is megpróbáltak vételezni egyet az okmányirodában. A scanner azonban nem tudott elfogadható mintát készíteni, sokadszori próbálkozásra sem, pedig Jenő még kenegette is az ujjbegyét előtte. Ha a…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.06 08:00:44
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.06 08:04:11
Szabolcs meglepődött, amikor közel negyvenezer forintnyi plusszal kapta meg a legutóbbi Vodafone-os számláját, és feltette szolgáltatójának az érthető kérdést: mi ez? Ám a Vodafone nem válaszol, sem személyesen sem más úton nem tájékoztatják részletesen a plusz forgalom…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Morbid hülyeség intercooler turbó: amint az a fenti képen látható, az Office Depot pompás ütemérzékkel írta ki a "Nagy csobbanás" című rajzpályázatát, ki más, mint az Aquaworld főtámogatásával. Mindjárt el is kezdjük rajzolni legnagyobb nyári élményünket, egyben…..
Mátyás hozzánk hasonló módon értelmezte a KIKA fenti szórólapján szereplő, egyértelműnek tűnö szöveget, miszerint ingyenes busz "200.000.- Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe". Tehát ha ő 360.000.- Ft értékben vásárolt, akkor neki jár. Pedig nem. Mivel…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.04 19:39:40
Utazó Ezüst egyszerre áldozata és érzékeny szemű megfigyelője a fővároson belüli vonatozásnak. Az Alien vs Predator nyomdokain haladva íme egy pár mikrotörténet, köztük a részegek harcának id. Pieter Bruegel ecsetjére méltó leírása. De a  poroltós meg a lezárt vagonos…..
A valaha volt legborzongatóbban undorító junkfood-gyerekjáték hibrid bukkant fel az interneten. A Hotdog-lak több mint 4,5 kilogramm pácolt hússzeletből és kóser virsliből áll. Csupán 80 dolláért vannak még a csomagban rablóhúsfák és kerítésnek való húsgolyók.…..
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Minden propagandának hitt D.A. fotódokumentumokkal bizonyítja a szörnyűséges terrorszervezet létezését! A szénhidráttal gyilkoló terroristasejtek cukrászdáknak álcázva édesgetik a mit sem sejtő tömegeket a biztos pusztulásba: Leleplező fényképek a Magyarok Nyilairól!…..
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.07.23 07:40:29
@Sörecet: Magam sem tudtam volna frappánsabban megfogalmazni.
Főleg az utolsó mondat! Az igen!
Moldova ezt úgy nevezné: "vörös farok"
rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.07.23 07:59:17
@Sörecet: ...hogy mi milyen jót tudnánk együtt sörözni! A tizedik sör után anyáznánk, a tizenkettedik után verekednénk, majd egymás hátát lapogatva csókolgatnánk egymást:))))
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..