Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eclect

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Tömegközlekedési morál 2014.03.06 09:59:00
És én meg eddig azon voltam leakadva, hogy mennyire nyomi, ahogy nálunk bedepressziózva méregetik egymást a metrón akiknek nincs olvasógépe. Külföldön ez is más  ..
Oravecz akárki elmehet a sunyiba, itt egy jobb, és egy még jobb oldal a szeri-szerelemről és egyéb bolondságokról. ..
Subba Dickmatized 2014.01.18 11:00:00
Jaj, mert mindig a fickókat bántják, júúj, így-úgy nézik a csajokat, fúj, segét-melét mindenét, hogy megbasznák mind, júúj. Na akkor legyen itt egy kis filmecske dickmatized, népiesen mondva, a fasz által bevarázsolódott csajokról. Egy műbrokival kiegészített csávó…..
Eclect 2014.01.18 19:13:29
A tuning mindenhol tuning. Legyen szó a világ bármely pontjáról, autószerető, tisztelő emberek a világ minden szegletében élnek. Így van ez Mexikóban is, ahol a tuning kicsit máshogy értelmezett, mint jelenleg itthon, de a Fast and Furious sorozat is a szomszédos állam termése. Nem…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Subba Jaj, de kínos! 2014.01.07 09:30:00
Nagy béna Michael Bay úgy beparázott a szájbarágó gép pillanatnyi elmezavarától, hogy két mondatot nem tudott értelmesen elmondani magától a Samsung ívelt (miafasz) tévéjének bemutatóján. Le is rohant inkább a szinpadról jól. ..
Eclect 2014.01.07 13:54:55
Jajj,de csúnya! Skymera 2013.12.31 14:43:28
De lehetne akár Priline is. Amikor a kistesó a nagy által elért tiszteletet akarja kivívni (vagy leginkább a tulajdonosa), akkor történik ez. Avagy: hogyan csináljunk Primerából Skyline-t. Hogyan nyílhat a hátsó ajtó? A hátsó rész nem túl esztétikus. Egyébként egy belga…..
Ahogyan ígértem, itt egy összeállítás hazánk útjairól, amelyet elsősorban Nektek, olvasóknak köszönhetek. Rengeteg borzadállyal leptek meg napról napra, olyanokkal is, amelyek még nem voltak. A nagy nyári-őszi poszt szünet oka prózai: egyetemi tanulmányaim végéhez értem…..
Eclect 2013.12.27 00:11:09
@Liquid_: és a vessző is egy szóval odébb van, mint kellene.
Subba Dopeman karácsonya 2013.12.25 22:28:38
a jótékonyság  jegyében telt: Legalább nem italra költi..
Ilyen csúnya, borús időben nincs is jobb, mint egy dal, ami állítólag a nyárról szól ..
Eclect 2013.12.15 10:39:57
@ifj. Vezetéknyi Zászló: Pontosan. Mondjuk műszakilag azonos az W210-es E-osztállyal (aminek tényleg rossz a híre), de a CLK-k valamivel drágábban mennek, mert ritkábbak. A fényszórója sincs bemattulva, kívülről nagyjából rendben van. Az azért sokat mond, hogy egy vágókép erejéig sem szerepel a videón belülről.
Ha nem a BKV tesztelt valami újfajta metrófelújítási eljárást titokban Köki és a Határ út között, akkor kizárásos alapon a régi szovjet metrószerelvények megmentéséért radikálisan harcoló budapesti posztmodern punkok korrózióvédelmi flash mobja állhat a vasárnap…..
Eclect 2013.12.09 12:18:46
Eclect 2013.12.09 14:42:22
@Black Hole: Örülök, hogy más is látja, milyen sátáni gyalázat folyik Nagyboldogasszonyunk őskeresztyén anyaföldje mélyén(!). Nem véletlenül írtam, hogy a mélyén, ez az előszele a világhíres dússágú pest-budai termőföld megfertőzésének.
TComment Ahol megnyílt a föld 2013.10.09 06:15:00
Ez már a második Tannistestem volt, és bár a 2012-es is felülmúlta minden várakozásomat, most, egy évvel később már köpni, nyelni se tudtam. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eclect 2013.10.09 22:29:33
Tesla Supercharger-hálózat:
www.teslamotors.com/supercharger

Az alján ott a térkép, tervezett időpont szerint kereshetők az európai töltőállomások.
Mire jó a hatóságoknak, hogy van ez a regisztrációs matrica nevű dolog? Hát jó sok pénzt lehet vele beszedni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eclect 2013.10.08 16:37:16
@PluginPrius: Nem értem pontosan a piros-zöld kombót. Ha a környezetvédelmi matricából kaptál pirosat, akkor ne hagyd. Amikor én vettem használtautót, akkor a nepper vitte műszakira és fekete matricát kapott. Nemrég volt megint műszakin, ott javíttattam a körny.véd besorolást. Ezzel elmentem az okmányirodába és ingyen, fél óra alatt javították a forgalmiban a környezetvédelmi osztályt és a korábbi fekete helyett megkaptam a kék matricát. ÉS persze javíttattam a többi hanyag adatot is: sebváltó típusa, teljesítmény, csak hogy minden rendben legyen. Menj utána Te is. A Prius II-re erős a piros matrica.
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eclect 2013.09.16 12:31:58
@e39Bummere39: hát a Pappas is megér egy misét. Eleve bunkón állnak hozzád, ha gyári alkatrészt akarsz vásárolni 5 évesnél idősebb autóba. Olyan ismerős is volt, akiről nem feltételezték, hogy új Mercit képes venni és elhajtották a 'csába (megvette máshol). Egyszer hallottam, ahogy a szerelőm telefonon konzultált a Pappas emberével és a "szakember" konkrétan megpróbálta elhitetni, hogy a W140-esemből a legnagyobb motor az 5.0L V8 és az én 600-as V12-esem egy "nem létező típus, valahonnan összetákolt szar". De azért inkább vigyem be hozzájuk és megpróbálják majd megcsinálni. Mindezt úgy, hogy a szerelőm ott győzködte, hogy de van és itt áll előtte az autó. Válasz: de akkor sem létezik! OK, ez csak egy ember volt onnan és nem is kell 20 évre visszamenőleg részletes típusismerettel rendelkezni, de azért egyből nemlétezőnek kikiáltani valamit, amiről nem hallott (azért ezt a típust illene) és vélhetően erre felépíteni egy alapos fejést, elég durvának érzem. Nem növeli a márkaszervíz iránti bizalmat. Persze nem is viszem hozzájuk, más, hozzáértő és megbízható szervízbe hordom, ha olyan van. Olajcsere, kisebb javítások, stb. meg megoldom magam.
A régi nem használható többé, mondják, de azért még kiadnak belőle néhány ezret. A hatóság félrevezeti az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eclect 2013.04.15 12:04:30
@MaCS_70: Lehet, hogy nincs benne a rendeletben, de tőlem az okmányirodában kérték, a februári változásokra hivatkozva. Kétszer is voltam átíratni, más-más ügyintézőnél, és mindkétszer rá kellett írnom az adószámot a szerződésre.
Tanár úr, kérem, én készültem és csak egy törzskönyvért jöttem. És fizetni. Baj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Subba Cukiság: Szomjas koala 2013.03.16 10:17:05
..
Eclect 2013.03.16 22:09:08
@facepalm: látom, a koala is állatkínzásnak vette. hagyta h simogassák meg minden :)
Már egy jó ideje kerülgetem az alábbi orosz gépjárműt a gépemen. Egyszerűen nem volt bátorságom eddig kirakni, annyira szörnyű. A Lada Kalina alapjában véve egy egyszerű, célratörő, semmi extrát nem rejtő gépjármű, amely A-ból B-be való közlekedésre alkalmas, semmi…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
A németek még mindig beteg népek. Pláne, ha elgurul a gyóccer. A fenti példa ékes bizonyíték erre. ..
Jöhet az olvasói válogatás. Lesz itt minden, csak győzzük szusszal. Sajnos sok olyan van, amiben csak linket küldtetek, és sajnos a hirdetés időközben törlésre került. Ezért ezúton is kérném, hogy lehetőleg csatoljátok is a képeket a link mellé. Ami pedig nem kerül…..