Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phaidrosz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ellágyult Hasselhoff 2006.06.27 11:20:00
A nyolcvanas évek egyik koronázatlan királya, a beszélő kocsit félkézzel kormányzó, majd a tengerparton piros úszónadrágban flangáló David Hasselhoff ismét hallatott magáról. Az itthon Megasztárként ismert énekes tehetségkutató, az American Idol döntőjét a…..
comment:com Metálsztár 2006.06.29 10:47:00
Bodó Tamás dobos barátom mondta egyszer, hogy a dobolás három alapfeltétele a bőrnadrág, a Converse tornacipő és a dobverő pörgetése, a többi majd jön magától. Ha az ember sikeresen túljut a körzeti Kalapács József hasonmásversenyen, és biztos abban, hogy a hangja van olyan,…..
comment:com Igazi seggfejek 2006.06.29 14:01:00
Mondjuk ki: a Sláger Rádió reggeli műsora, a Bumeráng, tulajdonképpen azért a leghallgatottabb, mert a legbunkóbb reggeli műsor is egyben, mindannyian szeretjük azzal a bizsergető érzéssel kezdeni a napot, hogy amíg mi még csak a Maci-kávénkig és a vajas-mézes kenyerünkig…..
Végre megnyugodhatunk. Szívdobogásunk lelassul, gyomorfekélyünk magától elmúlik, elménk pedig derűs lesz, most már biztos: Dukai Regina nem akar felhagyni az evéssel, életbenmaradási esélyei így jelentősen nőnek. Sőt valószínűleg rászokott, mindennap tolja. De nem is azon…..
Nem azért, de vasárnap este olyan jó filmek lesznek, hogy akár szélvihar is lehetne, meg jégverés, akkor legalább mindenki otthon maradna és tévézne. Kezdjük sorban: Nagy Hal az HBO-n (18:55), kicsit szentimentális mese Ewan McGregorral, meg kétfejű, észak-koreai táncosnőkkel,…..
Phaidrosz 2006.07.07 10:57:08
Tulajdonképpen mindenről lehet reality műsort készíteni, még a kazánkovácsok vagy az üvegfúvók mindennapjairól is (lehet érdekesebb lenne, mint mondjuk a Győzike-show), miért ne legyen egy olyan, amiben le kell fogyni? 2004-ben debütált az NBC-n a The Biggest Loser nevű, fent…..
A Viasat júliustól sugározza a sorozat legfrissebb, 17. szezonját napi rendszerességgel, aminek nagyon is lehet (és kell) örülni, mert az előző 16 színvonala nem hogy nem csökkent, hanem talán egy kicsit emelkedett is. Bart, Lisa, Homer és a többiek 1989 decemberében jelentek meg…..
Liptai Claudia kicsit belefáradt, és inkább egy celebbébivel támogatná a showbizniszt, egyébként is nyár van, ilyenkor Havas Henrik legnagyobb gondja, hogy foltot hagy napozás közben a nyakában lógó aranykereszt, arról nem is beszélve, hogy olyan rossz inget húzni, miközben a…..
comment:com Bolsevik taktika 2006.07.06 16:56:00
Ma a legjobb rész következik a Magyar népmesék sorozatban, A csillagszemű juhász (Duna Tv, 18:40). A legtöbb lány az oviban hozzá akart feleségül menni vagy legfeljebb Kacor királyhoz. De ez már régen volt, azóta kiderült, hogy a csillagszemű juhászt Deutsch-Für Tamás, a Kacor…..
Nem sokkal ezelőtt jelentették be a hivatalos jelöltek listáját, és bizony van meglepetés, nem is kevés. A tavalyi év sikersorozatai (Lost, Született Feleségek) nem kerültek be a legjobbak közé a sorozat kategóriában, (mondjuk várható volt valahol, mert a második évad egyiknek…..
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..