Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azbennvót!

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan jellegzetes, magyar ösztönös berögződések, melyeket csakis azok vesznek észre, akik huzamosabb ideje külföldön élnek. Egy ilyen zsigeri Hungarikumról szól ez a rövid szösszenet. Tavaly nyáron, amikor a szokásos évi két hetes magyarországi vakációt követően a Frankfurt-Los Angeles…..
Nem vagyok nyelvész, marketinges vagyok. Szőrszálhasogató sem vagyok, de nem tudok szó nélkül elmenni nyilvánvaló kreténségek mellett. Észreveszed a hibákat?..
Az ember az idők kezdete óta talál módot arra, hogy kifejezze egy csoportba tartozását vagy éppen ellenállását. Piercingek, kirívó öltözködés vagy hajviselet, és valószínűleg ugyanilyen célt szolgáltak a tetoválások is. Arra voltak hivatottak, hogy megmutassák, viselője olyannyira azonosul…..
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Azbennvót! 2016.12.02 17:57:37
@FILTOL: Az megvan hogy Buda Marci most egy "Puskás Akadémia magazin" című műsort vezet az M4 Sporton? Valami elképesztően szolgalelkű és vállalhatatlan termelési riportok a felcsúti birodalom mindennapjairól. Persze el kell tartani valamiből a kis családot, értem én.
Az elmúlt napok legforróbb fővárosi történése szinte biztosan újfent a Városligettel kapcsolatos, most a Közlekedési Múzeumot, illetve annak környékét szállták meg az átépítés ellenzői, természetesen a tiltakozás egyik oka most is a fák majdani sorsa, ami egyelőre teljesen bizonytalan. Úgy…..
Nagy-Pál Tamástól, a Totálsport zenerajongó újságírójától kaptuk a levelet vasárnap, miszerint a Mobb Deep rapduó egyik fele, Prodigy és Alchemist producer közös, Albert Einstein című lemezén szerepel egy dal, amiben Somló Tamás énekel. Pontosabban az LGT-től A…..
Azbennvót! 2013.06.18 21:41:06
@pelu: Ezt még vedd hozzá (egy évvel korábbi mint a Kartel szám) , aztán lehet találgatni hogy ki nyúlt kitől:)
www.youtube.com/watch?v=zEr8ESDekYs
Egyébként senki nem nyúlt, hanem Pierrot (Kartel producer akkor) ugyanazt a sample CD-t vette meg mint a németek meg az amcsik:)
Subba Drágám, megjöttem! 2013.04.11 11:30:00
Ha nem a kocsival volt valami műszaki hiba, akkor a sofőr volt teljesen rottyon...
Azbennvót! 2013.04.11 20:40:37
@A csúcsig maxolom ki: pedig még a "popzenébe" is bekerült ez a kifejezés kb 97-ben:)
www.youtube.com/watch?v=5B1br1uxWZA
Nyilván senki nem fog nekiállni kulcsot reszelgetni, de sosem baj, ha az ember birtokában van az efféle tudománynak. Ki tudja, mikor hozza úgy a sors, hogy egy csaj ezért szeret belénk. "Hát tudod Margit, ez a srác úgy másolja a kulcsot egy reszelővel, meg egy satuval, hogy olyat még…..
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Subba Graff doku délre: Kidult 2011.05.31 12:04:21
Úgy tűnik Kidult nem szereti a nagy divatcégeket, viszont megszállottan szereti akár 3x10 méteres tegekkel szétbaszni a kirakatukat.  KIDULT ITW (uncensored) "ILLEGALIZE GRAFFITI" from eric on Vimeo...
Azbennvót! 2011.06.01 17:40:39
@humble folk without temptation: nem csak a Chanel, az LV, meg a többi sznob márka gyártat kínában, hanem majdnem minden cég a gépipartól a könnyűiparig. De legalább van valami ideológiátok a rombolásra.
Azt viszont elmagyarázhatnád, hogy a kocsibeállómat milyen nemes gondolattól vezérelve fújták telibe a kollégáid.
Azbennvót! 2011.06.01 18:07:32
@humble folk without temptation: A 6 éves gyereknek vannak szülei is, ugye? Egyébként csak a Chanel varrat 6 évesekkel? Mondjuk az Adidas, vagy olcsó noname ruhagyártók nem? Mert ennyi erővel mindent fel kéne gyújtani ahol kínai textílárut árulnak. A baseballütős tanácsod igyekszem megfogadni, neked pedig jó lázadást és gyújtogatást.
Lássuk be, nem kockázatmentes egymásnak ereszteni 2*11 férfiembert, hogy a világ egyik legjelentősebb sporteseményén küzdjenek egy aranyozott kupáért! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy talán a VB az egyetlen labdarúgó esemény, amelyet még a nők is viszonylag nagy arányban néznek,…..
Alig négy napja írtam itt az LMP népszerűségéről, azzal a kérdéssel: miért szavaznak százezrek olyan pártra, ami lehet szimpatikus, de nem tudunk róla semmit? Azóta fordult pár nagyot a világ. Az LMP 2010. április 11-e óta parlamenti párt. Miért?Az LMP önmagát elsősorban zöld…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Azbennvót! 2010.04.08 16:45:32
@lúzer_: Sokat és sokfélét mosunk, és ha már 16 féle program van benne akkor használom is (mondjuk csak négyet-ötöt). És igen, általában én pakolom be a ruhákat is. Az asszony technikai analfabéta, pedig a videóban szereplő hölgyhöz hasonlóan ő is diplomás és beszél angolul. Viszont nem feminista:)
Azbennvót! 2010.04.08 16:57:56
@lúzer_: így van,ebből a szempontból a férfiak magabiztosan hülyék, a nők tétován és tanácstalanul:) Read the fucking manual:)
A szóban forgó moziipari termék nekem is a régi kedvenceim közé tartozik, úgyhogy aki még nem látta, izibe' nézze meg. Hogy milyen címen keresse, azt Corkscrew árulja el nekünk:Csak egy szokásos eset: filmekben tájékozatlan fordító fordít filmeket. Nemrég elkezdtem…..
Azbennvót! 2010.03.25 19:47:59
@Charlie Brown: Van ilyesmi jelentése, bár ez inkább szleng. Goodfella: mobster, member of a gang of criminals, gangster, member of the Mafia. 12 másodperc volt esküszöm:) És így már inkább nagymenő, mint jóember. Rokon értelmű még a wiseguy is.
Gina Carano az egyik legismertebb a női MMA-sok közül, komoly rajongótábora van, és ő volt az első nő, akinek tavaly nyáron (az augusztus 15-i Strikeforce-gálán) elsőként hirdették a küzdelmét főeseményként. Akkor Cristiane "Cyborg" Santos volt az…..
Tegyük fel, hogy van egy mobiltelefon-gyártó cégünk, termékeink versenyképesek, új produktumunk a legdivatosabb okostelefonnal simán felveszi a versenyt, és van úgy felesleges ötmilliónk reklámra. Ha indez a kilencvenes években történik, akkor beültetünk valami bigét egy kád…..
Magyar Asztal Akcióra kiélezve 2010.01.03 14:33:00
Arra gondoltam, hogy itt a 21. század első évtizedének utolsó évének hajnalán megpróbálok némi gondolatébresztőt írni a ránk váró vásárlási akciókkal kapcsolatban. Persze egetrengető okosságokra nem kell számítani, hiszen aki nem vak, az hamar átlát egy-egy vérszegényebb…..
Azbennvót! 2010.01.03 20:20:50
@bolhaplaza.hu: Nem vicc. A beszerzési árat csak 60-90-120 napra fizetik a beszállítónak. Az árváltozások meg naponta jönnek a rendszerben. Kisebb-nagyobb mértékben fel és le.
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Azbennvót! 2009.11.13 17:30:39
@AntiChrist: Egyetértek, ez rendben van nagyjából. De a konkrét esetben a csajnál nem volt semmi rosszindulat. Nem azt mondta hogy egy hülye majomra hasonlít, aki beszélni se tud rendesen, hanem azt mondta hogy egy kedves kis gorilla. Egyébként a tököm tele van ezzel a hiperérzékenységgel. Ha valaki nem érzi sértőnek, akkor ne háborodjunk már fel helyette.
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..
Azbennvót! 2009.08.07 20:56:23
@Yamamoto Isoroku: Nem magamról beszéltem, én nem vagyok üzletember. Illik, nem illik, azt tapasztalom hogy még a moziban sem kapcsolják ki a mobilt sokan. Egyeseknek meg a bluetooth headset belenőtt a fejükbe, állandóan pofáznak:)

Az 50-100 ezres passzív jövedelem meg egyáltalán nem sok (és még ennyi se jön össze minden MLM térítőnek). Ez egy lakáskiadásból, vagy egy 10 milliós megtakarítás sima banki kamatából is összejön. Persze akinek van ennyi.