Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehérbőrű

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért csaptam le rá, mert a maga érdektelenségében jó autónak tűnt. Az érdektelenség stimmel is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Fehérbőrű 2012.05.13 20:18:59
@Macibb: Nem véletlenül használták. Nagyon kényelmes ( ülni benne is és ki- be szállni is ), valamint már említettem, hogy borzasztó takarékos az 1.3-as.
Mondjuk az olyan csökött agyú félszerzetek, mint ez a kultúrizé, el sem tudják képzelni, hogy egy idősebb, testesebb, ne adj isten: sérült embernek ezekből az egyterűekből kiszállni lényegesen könnyebb, mint egy Volvoból. De biztos hülye volt, aki kitalálta az egyterű kategóriát. Ezt az eladások is egyértelműen igazolják. Alig adtak el pár millió példányt világszerte a mindenféle egyterűekből...
Fehérbőrű 2012.12.10 21:11:15
@kultúrpesszimista:

De jó, hogy visszanéztem. Kultúrálatlan majomka. Szemtől szemben anyázni. Na az volna kemény, de nem hinném, hogy menne neked és nem is tanácsolnám. Itt a neten arctalanul? Pont olyan komolytalan jelentéktelen kis semmi, mint te magad. Éretlen kis hülye gyerek vagy. Menjél szépen és kérd el anyucitól a Volvo kulcsát, hátha brümmöghetsz egy kicsit ma is a kertben.
Majd ha már szőrös lesz a kukid, akkor talán lehet véleményed autókról, addig csak kiröhögteted magad.
A minap láttam egy posztot a 7Tune nevű remek JDM blogon, amiben összegyűjtötték Japán minden versenypályáját. 39 van nekik. Ha területarányosan nézzük, Magyarországnak 10 darab járna. Ha a lakosok számához viszonyítunk, ami logikusabb, elvégre a rög nem ül volán mögé, akkor…..