Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makata

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Róka utcai "harcostársam",Salamon úr levelei már szerepeltek pár bejegyzéssel lentebb. Mivel az akkor írt, és Sík László Lajosnak és Tasnádi Péternek küldött elektronikus és postai leveleire HÓNAPOK óta hiába várja a választ, úgy döntött, hogy a DN nyilvánosságát is…..
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
Íme, itt a friss email-termés. Vastag betűvel az én kommentjeim, a többi mind az egyház által írt szöveg.   1. Ron, a természettudományok doktora, a született asztrofizikus stb. Feladó: PR osztály Dátum: 2008. 07. 07. Tárgy: Ha tudnád, hogy mik ezek ezek a titkok...  …..
Ir/d/atlan kozosnevezo 2008.06.25 17:11:00
Jussunk közös nevezőre szomszédainkkal,lakóközösségünkkel és embertársainkkal a békesség érdekébe. A közelmultban a lakóközösségekben iratlan szabály volt a település minden tagjának a környezetük ápolása. Ezt helyi passzusba foglalták,hogy MINDENKINEK közmunkát kell…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Bár a Zugügyvéd blog nem munkajogi tanácsadásra jött létre, az alábbi történet megér egy közzétételt. Több mint 200 kifizetetlen túlóra sajnos már-már mindennapos jelenség. A Zugügyvéd tippje szerint  a német multi laza munkajog-kezelése nem biztos, hogy az…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
A gyümölcsöző gyűlölködéshez fontos, hogy pontosan kijelöljük az ellenséget. Mi a geciputtony, kisebb majmokat szeretnénk letaszítani az érdemtelenül bitorolt trónról, az emberszabásúakkal például nehogy semmi bajunk, de direkte csodáljuk őket, kivéve amikor úgynevezett…..
A mai napon új eszközzel gazdagodott a Vipmail levélszemét-szűrűje. Mostantól te is jelentheted, ha kéretlen emailt kaptál. Erre két lehetőséged van: A spamlevél megnyitása után kattints a címzett és feladó fölött található "spam" gombra!A bejövő levelek-oldalon a…..
Honecker bosszúja. Ez volt édesapám szavajárása mindig, amikor a saját bejáratú Zsiguli 1200-asunkkal az M7-es érdi emelkedőjén beértünk egy Trabant Limuosine-t. Siettünk persze mert meleg volt és várt már minket a Balatonföldvári SZOT-üdülő.  (Könycseppek letöröl...…..
 „Alkohol: az olyan szerves vegyületek nagy csoportja, amely szénhidrogénekből és egy vagy több hidroxil (-OH) gyökből áll. Az etilalkohol (C2H5OH, etanol) az alkoholok csoportjának egyik tagja és a szeszes italok legfontosabb pszichoaktív összetevője. Az 'alkohol', tágabb…..
Ez igen, ez olyan, mint Pirx kapitány majdnempornó-változata, ez az igazi nemzeti reklámpolitika! A TvNet új online ADSL-hirdetési oldalán élő, mi az, hogy élő, meztelen, szilikonmellű, trimmelt pinaszőrű létramenüt vet be. A lenyügöző, überbluebox technikával készült…..
A Zugügyvéd szóhoz sem jut. A népszavazás tragikomédia új fejezete szerint amíg Pokorni Zoltán a három, korábban jóváhagyott, lejárt határidejű fideszes népszavazási kérdés személyes átadásával bajlódott, egy magánszemély emailen, pontban a lejárt határidő utáni…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..