Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimesis

241 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerekesszékes-hinta Mocorgó - bábos gyerektorna szaunamesterkedés esküvőnk előkészüketei Szövetségünk támogatás Sauna Boulevard  Elit Klub 1 éves tanító tanulás Touche szövegírás rendezvényfelelős masszázs Naturaga + Charon Intézet Szívesség közösség +…..
Az élet pillanatba fagyott szépségek sorozata. Hogy ezt belássuk, elég csak arra gondolnunk, nagy tiszteletnek örvend az, ha valakinek sikerül egy ilyen pillanatot fotón vagy festményen megörökítenie. A problémánk abból fakad, hogy bár a pillanatban elidőzve a szépséget…..
Az élet pillanatba fagyott szépségek sorozata. Hogy ezt belássuk, elég csak arra gondolnunk, nagy tiszteletnek örvend az, ha valakinek sikerül egy ilyen pillanatot fotón vagy festményen megörökítenie. A problémánk abból fakad, hogy bár a pillanatban elidőzve a szépséget…..
Történetek könyve Sűrűmese 2012.04.10 20:27:57
Most kicsit hagyom magam, hogy gondolatok zuhanjanak ujjaimon keresztül megörökülni. De vajon az örökkévalóhoz mérhető-e az elektronika vagy a papír? Megmaradhat-e jobban így, egy pillanatban, agyam húsa által felfogva, mint amúgy? A végtelen dimenziókban nyugtalan remegve. Ez a…..
  Most kicsit hagyom magam, hogy gondolatok zuhanjanak ujjaimon keresztül megörökülni. De vajon az örökkévalóhoz mérhető-e az elektronika vagy a papír? Megmaradhat-e jobban így, egy pillanatban, agyam húsa által felfogva, mint amúgy? A végtelen dimenziókban nyugtalan remegve.…..
Történetek könyve A végzetfa 2011.12.13 10:50:00
A vándor fáradtnak érezte magát. Hatalmas éhség volt benne.  Fejében kusza képek marakodtak napok óta. A rátörő látomásokban erővel akarta megoldani a helyzeteket, máskor meg hatalmas sülteket, drágaköves kincseket, vagy éppen sárgahomokot tömött szájába. Hogy egy vagy…..
Történetek könyve szakadék 2011.12.03 14:13:48
hát legyenmagam kiáltom továbbsorsomostorommint várat, veszem beaz élet piruláttorkomon gurulátszámba szökkenszószátyárszárnyára kelekrepülve ízig-vérigHoldighol magam sem hallomáskálok magam ellenlazán ölöm lázamfokom csak fokonnem vagyok rokonasem ismerősede leszek énekes…..
 Tisztelet az egyetlen pillanatnak, melyben összesűrűsödve jelenik meg minden megélhető gondolat, érzés és tett; melyben az anyagként definiált fogalom összes felfogható változata elérhető! Kérem ezt a legmagasabb sűrűségponttal rendelkező tudatfókuszt, mely elől…..
Történetek könyve önző 2011.11.26 21:20:00
tűzben égekde lángomtéged égetmint nyári szellőszeretnemoly könnyű téged ..
Történetek könyve izzás 2011.10.05 09:43:00
tűlángon égveteremtek s te szenvededhőm ..
Történetek könyve hitetlen 2011.09.13 18:31:00
egy kicsit most minden máshit nélküli nyugodt zuhanás...unalmas álom...máskor pohárhoz nyúlnék,de most csak várom,hová sodor az életélvezemmost egy kicsit minden máshit nélküli édes zuhanás..
  A természet szépségének a megértéséhez előbb tisztáznunk kell e szónak szinonímáit: temperamentum, alaptermészet, vérmérséklet, beállítottság, habitusanyatermészet, vadon, környezet Jól értelmezhetően elkülöníthető két dolog, melyet megjelöl :az…..
Történetek könyve Az asszony 2011.06.26 10:38:57
     A foltos zakó alatt, kifakult póló. Arca borostás, tekintete bizonytalan. Elindul az ajtó felé, hogy még idejében jelezze leszállási szándékát. Imbolyog, de marka erősen szorítja a zöld kapaszkodót. A busz megáll, az ajtó kinyílik. Esik. A zakó gallérját…..
Történetek könyve magány felé 2011.06.26 10:14:55
 Zúzd össze utolsó leggonoszabb maszkom! Végezd ki! Ne kegyelmezz neki! Öld meg! Pusztítsd el! elvesztem hagyj bolyongjam! lassan gombolyítsd fonalad hagyd, hogy teljesen elvesszek, másképp soha nem találok ki innét félek, de egy ostoba, lábat lógató öreg, szőrös manó…..
Az emberfeletti ember nem individuumként jön létre, nem önmagában álló lény. Ezért a jelenlegi egocentrikus irányvonal nem kedvez megszületésének. Az emberfeletti ember, a homo sapiens super, a maga köré gyűjtött emberek támogatásával, összefogásával nyeri erejét. Az őt…..
A felsőbbrendű faj mítosza nem új keletű, újra és újra felbukkan az emberemlékezetben, mintha nem akarná, hogy elfeledjük. A felsőbbrendű faj meghatározását nem a genetikában kell keresni, így minden karlengető és szellemi fasiszta téved. Sőt. Egyenesen biztos vagyok benne,…..
 geek-mese Úgy alakult egyszer, hogy Kaylis233 összefutott -o8fly8o-al a kemenYlegenY chatroomban. Nem tudták egymásról, de mindketten először akarták kipróbálni a virtuális erőszakot. Ebben a szobában kötelező volt egymást osztani. Állítólag bűnözők hozták létre,…..
Új Élet projekt Új Élet 2011.06.09 18:40:00
 Sok mindent kell változtatnom. Egyik barátom szerint az a baj velem, hogy a világmegváltást a saját környezetemben akarom kezdeni. Már évek óta próbálkozom, mégsem jutok semmire.A tervek, amiket vázoltam, nem újak, és nem kifejezetten az angyalság miatt születtek meg.…..
Új Élet projekt bekezdés 2011.06.07 17:52:00
 E blognak a terveket, és magamat kellene bemutatnia.Azon gondolkozom, melyikkel kezdjem.Ha terveket választom, talán túl szárazra és unalmasra sikerülhet ahhoz, hogy itt maradj olvasónak... persze, nem úgy értem, hogy a tervek túl unalmasak lennének, csak kérdéses, mennyire tud…..
Új Élet projekt tervek 2011.06.04 11:46:00
Az itt bemutatott tervek már egy ideje forognak fejemben, így bármelyikről sokat tudnék mesélni. De első bejegyzésem célja csupán csak egy rövid vázlat:I. Fogyatékos gyermekeket nevelők rendszereAmikor egy fogyatékos gyermek születik a család terhei megnőnek. Helyzetüket…..
Az ember mindig önmaga javát akarja. A karma sem más, mint egy elképzelt egymás után fűzött egyéni élet sorozat, melynek egymásután bekövetkező minőségeit tetteitekben akarjátok felismerni. Ezért jobb és jobb tettekre törekedtek. Azt pedig, hogy mi „jó”, egy…..
A film egy szívszorító dráma egy homoszexuális férfiról, aki beleszeret a meleg proktológusba, akihez aranyere miatt ment...
Történetek könyve Filmötletek 2011.05.31 20:21:36
Vagy tehetségtelen, vagy lusta vagyok, hogy egy-egy filmötlet kidolgozzak. Ettől függetlenül időről-időre rám ront egy cím, egy rövid tartalom. Képzeletbeli filmjeim ajánlói...
Történetek könyve szörnyember 2011.05.31 20:15:00
mindenki menjen kivigyetek magatokkal egy-egy varázstárgyat Szerelmem már éppen hogy csak kifér a kijáraton magamra maradok, szolgaként egy fura magas férfiszörnynekvékony, csontjai kiállnak, kézfeje hatalmas és erősszeret átölelni, úgy alszikkibújok karjaiból, a…..
Történetek könyve Álmok 2011.05.31 17:27:00
Elmém pihenésképpen a múltat és jövőt, félelmeket és vágyakat összekeverve kedveskedik - vagy gyötör - éjszakánként. Azon szerencsések közé tartozom, akik sokszor képesek részletesen visszaidézni álmaikat. E címke alatt ezeket fogom megörökíteni...