Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titi120

0 bejegyzést írt és 2472 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai magyar futballvalóságban élve szinte hihetetlen, hogy megtörtént, de az egyik topbajnokság stabil tagjának számító – bár most épp kiesni készülő – gárda szombat óta honfitársunkat köszöntheti mint a klub színeiben legtöbbször pályára lépett játékost. Ő…..
Titi120 2010.03.16 12:03:28
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Bizony, hogy így van ! Én még emlékszek olyan Mezey nyilatkozatra a bvsc-s időkből, amelyben azt ecsetelgette a hazai edzőatyaúristenpápa, hogy ez a Dárdai gyerek egy igazi klasszis kvalitásaival rendelkezik, blablabla.
(akit Egervári irányítóként játszatott annak idején, ha jól emlékszem a korosodó Bognár "piros 13-as" Gyurit szorította egyre inkább a padra)

Ehhez képest a rakkolós középpályás címszó alatt lesz megtalálható a futball történelemkönyveiben. Akkor ezt senki sem gondolta volna.
Titi120 2018.09.28 21:19:37
@fortune hai:
Mer' ki a f@szom az a skiz? És ki vagyok én?!
Titi120 2018.09.28 21:31:14
@fortune hai:
Több Columbot kéne nézni.
Még mindig csak ízlelgetjük, jövő nyáron olyan EB-t rendeznek, ami előtt nem kell gondolkoznunk, kinek is drukkoljunk. Több mint fél évig elemezhetjük, mi lenne az ideális csoport, és hogyan jutunk majd tovább, hogy görög módra elhozzuk az aranyat. A kontinens kissrácai végre…..
- Hello Wien ! - köszönt anno Mátyás király, mikor a fekete sereg élén Bécs városához ért, és ez akkora beszólás volt, hogy amerikában egész üzletág épült rá. De most nem Bécsben vagyunk - mert akkor ez bizony egy Rapid poszt lenne - és Bécsnek nincs is NB1-es csapata, így…..
Három héttel a pótselejtező előtt a válogatottat 18 év után újra a nemzetközi futballtérképre felhelyező Pintér Attila szövetségi kapitánnyal készítettünk interjút.- Gondolta volna tavaly szeptemberben az Észak-Írország elleni vereséget követően, hogy bő egy évvel…..
Fiola Attila szavaival élve „az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet.” A siker ugyan elsősorban egy bizonyos Michel Platini sikere, de ne legyünk kicsinyesek. Ünnepeljük a magyar futball feltámadását, töltsük meg a…..
Munkahelyemen egy hétig ügyeletes vagyok megint, nézem a naptárat, az egyik programra leadási határidő is van, kettőhöz pedig dokumentációt kell(ene) írni. Annyi minden jött össze, hogy nem is tudom melyikhez fogjak, így inkább egyikbe se kezdek bele, nehogy félbe kelljen hagyni.…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..
Mielőtt legyintenénk, hogy "Nekem nyolc!" , ami egyfelől rárezonálna az aktuálsi forduló sorszámára, másfelől hű képet festene az eddigi hétről, nos azelőtt még az elején szögezzük le : ez a derby végre Derby volt. Igen, így, hogy : "Derby" nagybetűvel az elején ( majd négy…..
Vége a szeptemberi EB-selejtezésnek, így legjobbjaink visszatérnek végre a szivük csücskének számító szeretett hazai klubjuk kötelékébe, illetőleg a haldokló nyugatot képviselő külhoni klubjuk kispadjára, hogy a hétvégén ismét elkápráztassák a stadionokba kilátogató…..
Ma sorsolnak az EL-ben, de minket ez aztán egyáltalán nem érdekel. Tényleg sikerült az, amit aztán idén nem gondoltam, hogy a söreim 27%-ból telepumpált kormánycsapatok még egy árva EL-csoportot sem tudtak összehozni, miközben Azerbajdzsán három csapattal is megérte a nemzetközi…..
Mindenkinek van egy álma, szól az örökbecsű sláger. Volt egy álmom nekem is, amiben valamelyik csapatunk olyan csapat ellen nyer párharcot az európai kupaporondon, melynek játékosai kettő egyeneset tudnak rúgni a labdába... Ezzel együtt a rövidre zárt kupaszereplés annyit ért,…..
Európa csendes, újra csendes, kizúgtak csapataink...a nemzetközi küzdelmekből.Bár a Vidinek statisztikailag van még két meccse, de ne fűzzünk hozzá nagy reményt. (Mint az találóan megjegyezte volt valaki :…..
Az elmúlt években is e sorok írójára hárult az a nemes feladat, hogy a bohócliga vitézeinek európai hadjáratának kudarca után fogja kezébe a képzeletbeli tollat. Idén sincs ez…..
Három a magyar igazság, ennyi idő után talán már tisztul a kép, nemzetközi csapataink többsége már a hazai bajnokságra koncentrálhat, lássuk, mire jutnak augusztus legelején. Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre A csabaiak eddig megfelelnek várakozásainknak, utolsó helyről…..
Alig ért véget az első forduló, máris nyakunkon az újabb megmérettetés. Nem csak a meccsek hangulata lesz forró, hanem az időjárás is, és sajnos szeretett MLSZ-ünknek máris át kellett szerveznie a programot, mert Szentpétervárott hirtelen, ámde váratlanul pont este 6-kor akarnak…..
Július közepe, itt az ideje, hogy kezdődjön az őszi szezon, ami csak alig hangzik szürreálisabban mint egy burját nő újratemetése Petőfi dublőreként. Kevesebb csapat, több forduló, magasabb színvonal, pénzügyi stabilitás, fény az alagút végén, akkor vágjunk…..
Hát ez is eljött, az utolsó forduló. Oldalakat tudnánk gépelni arról, hogy milyen szezon volt ez, keserűen és csalódottan. Ami a magyar fociban történik, az kíváló lenyomata az országnak. Egyszer talán vége lesz ennek a rémálomnak. Nem ma lesz ez és nem is holnap, de mi még…..
Ismét az utolsó pillanatban, de legalább némi eredményekkel is, Betta! A 26. fordulót tudtuk kielemezni, ami ritka gagyi pontszámokat hozott, a vakok közt a király maribor és losik volt, ők nyertek kőkemény 45 ponttal holtversenyben. Gratulálunk! Hajtás után tippeljenek…..
Ismét csak hirtelen Betta, nagyon sajnáljuk :( Azért tippeljenek jól! Haladás - NyíregyházaTippunk: 0-0Betta: 3-0Újpest - MTKTippunk: 0-2Betta: 3-0Paks - FerencvárosTippunk: 1-2Betta: 3-0Pécs - DunaújvárosTippunk: 1-1Betta: 0-3 Sara Underwood. A meztelen yóga videóját…..
Hiperkésőn übergyors Betta, tippeljenek! MTK - Felcsút 2-0 betta: 1-2Nyíregyháza - Újpest 1-1 betta 3-0Dunaújváros - Diósgyőr 2-1 betta 3-3Honvéd - Kecskemét 0- betta 0-3Lombard - Pécs 0-2 betta 3-0ETO - Haladás 1-1 betta 0-3Ferencváros - DVSC-Teva 1-0 betta 0-3Paks - Videoton…..
Célegyenesbe fordult a csodálatos magyar Nb1. Érdekes egy szezon volt ez. A nézőszámok meredeken zuhannak, kihalt, üres stadionban csicsereg pár ingyenjegyes kisgyerek a meccseken. Mindannyian ezt akartuk. Közben 3-4 csapat legalább a csőd és megszűnés szélén, akár még egy…..
Újra itt vagyunk, ragyogunk. Fájdalmasan nevetséges nézőszámok mellett csordogálnak a küzdelmek. Minnél nagyobb a kuss, nagyobb a hangulattalanság, annál jobban rákapcsol a sikepropaganda. A stadionokban visszhangzik Debrecentől kezdve Győrig minden, de mindenhol mindig akad egy okos,…..
Üdvözlet mindenkinek! bigacsiga főnök úr elutazott, de ígéri, hogy jövő hétre minden egyes eddig kiértékelés nélküli forduló eredményét elkészíti, így Önök adattengerben úszhatnak majd mához egy hétre. Addig is sűrű elnézést kér, és iszik mindannyiuk…..
Elnézést, semmi csak tippsor meg bikinis csaj! hétvégén már tényleg bepotoljuk az ÖSSZES elmaradt kiértékelést. Beccszó!:) Kecskemét - DebrecenTippünk: 2-1Betta: 0-3Dunaújváros - MTKTippünk:0-2Betta: 3-0Kispest - DVTKTippónk: 0-0Betta: 3-0Paks - PécsTippunk: 2-2Betta:…..
Fékezett habzású Betta az utolsó pillanatban, tippeljenek jól! Felcsút - FTCTippünk: 0-2Betta: 2-0ETO - KTETippünk: 1-1Betta: 0-3Pécs - DVSCTippünk: 2-1Betta: 3-0 DVTK - Paks tippünk: 0-2Betta: 0-3 Candice Swanepoel sima paksi győzelemre tippel.MTK - Pápatippünk: 2-1Betta:…..