Regisztráció Blogot indítok
Adatok
que le

1 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
que le 2016.01.26 23:19:44
@108 nick 107 mar toroltek basszatok meg:

Amíg nem történelmi filmről beszélünk, én nem tudom mi a baj egy fekete főszereplővel, azon kívül, hogy más a bőre színe (az meg ugye nem mindegy?!).
A Blikk úgy tudja, hogy az Éden hotel óta csak nagyon ritkán látható Berki Krisztián és a saját magából pénzért bármikor, bárkinek szívesen hülyét csináló Gáspár Győző nem került be a Super TV2-n hamarosan folytatódó Édes élet második évadába, aminek most biztos…..
que le 2015.09.26 15:37:20
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Chad L. Coleman elég ideges lett, amikor a metrón meghallotta, ahogy két utastársa arról beszél, vajon honnan ismerhetik, és egyikük a  Nem ismerem ezt a niggert mondatot ejtette el közben. Az AMC zombis sorozatában Tyreese karakterét alakító színész erre kicsit kiborult: ..
que le 2015.05.05 20:34:35
@egyszoban: De azt tudod, hogy itt pont nem erről van szó? Szerintem mindenki tudja, hogy a feketék szegényebbek és a bűnözők jó nagy része is közülük kerül ki. Ezek elég lényegtelen számok főleg, hogy:

A rendőri túlkapásokról van szó. Arról, hogy feketékkel szemben sokkal durvábban viselkednek azok, akiknek elvileg a rendet kell szolgálniuk. Nekik nem szabad nézniük a bőrszínt, mégis ezt teszik sokszor. Méghozzá elég durva esetek vannak...

Ez az infografika főképp azért is félrevezető, mert összemossa a rasszista indíttatású támadásokat minden mással. Szívesen néznék például egy olyat, hogy a rendőrség milyen arányban járt el jogszerűtlenül a fehérekkel és milyen arányban a feketékkel szemben (persze arány, nem szám hiszen tudjuk, hogy több a fekete bűnöző).
Augusztus végén még csak a Samsung Galaxy készülékekre volt elérhető a Nokia Here térképszolgáltatása, ma már a többi androidos eszköz gazdája is letöltheti az alkalmazás béta verzióját. (A telepítéshez legalább 4.0-ás Android verzió szükséges!)   Az Androidpolice…..
A Wizz Air vezérigazgatója szerint nem a piros-fehér-zöld festés teszi a nemzeti légitársaságot, hanem az számít, hogy ki mennyit tesz az országért. Váradi Józseffel a cég jövő nyári menetrendjének bejelentését követően beszélgettünk, a miniinterjú csak itt a blogon…..
que le 2014.09.10 14:46:45
@tof: Bár nem vagyok nagy szakértője a témának, én úgy olvastam sok helyen, hogy bár a Malév veszteséges volt, megszűnésével nagyon sok turistát vesztett (és annak a pénzesebb rétegét, nem aki fapadossal utazik) az ország, amit azóta nem tudtunk pótolni. Ezek lehet, hogy ellensúlyozták a veszteségeket.
Jobbegyenes A leggyávább város 2014.05.28 12:39:55
2014. május 27-én Gyenes Levente polgármester gondoskodott róla, hogy Gyömrő a gyáva meghunyászkodás szimbólumaként kerüljön be az országos hírekbe. A Gyömrő 2000 Kör színeiben megválasztott elöljáró példátlan szolgalelkűségről tanúbizonyságot téve kezdeményezte, hogy…..
Minden egyes jelentős fejlesztési lépcső esetén fellángol a népharag, hogy bizonyos eszközökre mi és mikor fog megjelenni. Így volt ez a GDR3 frissítés esetén is, és így van ez most is, a Windows Phone 8.1 bejelentésekor. Mert az szép és jó, hogy lassan minden érdeklődő már…..
Áprilisban indul a budapesti közbringa hálózat, Buppáék telepítik az első dokkolókat a belvárosban. ..
que le 2014.03.10 15:34:27
@mt-03: Nem értem, ez mitől elbaszás? 1 milliárd azért nem hangzik soknak ezért a rendszerért..
A Microsoft tartotta magát az MWC2014-en tett bejelentéséhez: magyar idő szerint valamikor tegnap este és ma hajnal között sikeresen megérkezett a Windows Phone Áruházba egy sokak által régen várt alkalmazás, a Facebook Messenger. A Microsoft és a Facebook közös vállalkozása…..
que le 2014.03.06 23:07:12
@LiberAll: Akkor csalódni fogsz, mert ez így megy az Androidon és az iOS-en is.. A Microsoftnak köze nincs ehhez, a Facebook csinálja így.

Ráadásul szerintem tök logikusan.. Én például nem használom a Facebook appot, csak üzenetküldésre. Ki is törölhetem már a francba a sima Facebookot végre :)
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
que le 2014.01.16 15:31:04
@Szelid sunmalac: Nem értem, ha valaki megkérdőjelezi amit mondasz akkor az automatikusan troll lesz?

Szerintem is igaza van, a magánlakásokban mindenhol szabad cigizni, például az USA-ban már szinte csak ott lehet.

A szóban forgó Keret klub viszont nem magánlakás, legalábbis felolvasóestek, kisebb koncertek és étel, ital felszolgálása heti/napi rendszerességgel szerintem inkább egy kisebb kávézó mindennapjait fedi, mintsem egy magánlakásét.
Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad és Alijev. Elég beszédes névsor, ha a világ legkeményebb kezű diktátoait kell felsorolni, egyikük sem maradhat ki. Meglepő, vagy ha akarom felháborító, ítélje meg ki-ki vérmérséklete szerint, de vannak, aki szerint ebben a névsorban…..
que le 2013.12.23 10:53:51
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Egyetértek, de Putyin bár nem is az a keménykezű diktátor, de attól még diktátor. A népszerűség (aminek tegyük, hozzá, megvan az oka) és és a sikeresség ezen nem fog változtatni. Ajánlhatok pár érdekes írást róla (sajnos csak angolul).
Amekkora Istencsászár volt régen a Nokia a mobil piacon és tett Snake és Space Impact függővé egy generációt, most pontosan akkora hátrányban vannak. Ők voltak az a cég aki saját okostelefonos op. rendszerrel próbálkozott mikor az Android-iOS harc elkezdődött. Szerintem nyugodtan…..
que le 2013.12.17 15:54:54
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
que le 2013.12.10 19:11:39
@IDKFA: Ez így részben igaz amúgy.. A sima Discovery az tényleg csak bulvár, nem sok értelemmel. De a prémium csatornáiért érdemes előfizetni.

Amúgy gratu nekik! Én csak néha néztem az Attraktort, annyira nem jött be, de örülök, hogy valaki sikeres kis országunkban :)
Eminem - The Marshall Mathers LP 2(Universal) Az egész világ körömrágva várta, hogy minden idők egyik legsikeresebb rappere, Eminem visszatérjen a Marshall Mathers LP 2-vel, és olyat mutasson, amitől eláll a lélegzet. Slim Shady már régóta nem készített igazán ütős nagylemezt,…..
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
que le 2013.12.02 21:21:39
@háténimmár: Azért homofóbia mert a buzi elég vulgáris szó. De ott a homoszexuális és a meleg szó, ami nem sértő. Azért csak nem olyan nehéz...
2014. április 25-én Robbie Williams Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel. A nagyon népszerű popénekes legújabb lemezét, a most megjelenő Swing Both Wayst mutatja majd be jövő tavasszal. Egyik legsikeresebb albumának, a 2001-es Swing When You're Winning egyenes…..
que le 2013.11.18 17:37:25
@kvadrillio: ezért is logikus lépés rákattintani egy cikkre ami róla szól
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
que le 2013.06.23 01:36:47
@Kron: Teljesen igazad van! Viszont én inkább az escort szó magyar megfelelőjét használnám, az annyival szebb: ezek a lányok luxus prostituáltak. A CKM meg Playboy címlapra is csak azért kerülnek ki, mert a külföldi megrendelőnek mutogathatják, hogy már "elért" valamit.
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..
que le 2013.06.16 15:51:52
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Persze, minden családban előfordul néha durvulás rokonok között, de ez egy étteremben történt, sok ember előtt.

Az egyik nő pszichiáter ismerősöm szokta mondani, hogy vannak olyan nők akik még a legnyugodtabb férfiból is ki tudják húzni a dühöngő őrültet, viszont azt is mondja, hogy aki ilyen helyzetben fojtogat, azzal valami nagyobb pszichés baj van..

Ha ez rendszeres, akkor avatkozzon bele a rendőrség!
Az Abercrombie & Fitch ruhamárka mindig is középpontba helyezte a tökéletes testalkatot. Üzleteiben köztudottan kizárólag modellalkatú fiúkat és lányogat dolgoztat eladóként, akik egyébként a kedves betérők kiszolgálásán kívül kifejezetten "esztétikai" célt is…..
(Fotó: Ragnar Singsaas) Magyarország csütörtök este megnyugodhatott. ByeAlex bejutott az idén Malmőben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Azt, hogy ez az egész esemény jó vagy sem, érdekes vagy érdektelen, mindenki döntse el maga, ez a poszt most nem erről…..
que le 2013.05.18 18:11:44
@mizie: sztem inkább úgy néz ki mint egy tipikus bölcsész gyerek :D egyébként h és m-mel semmi baj nincs, a "középosztálybeli" huszonéveseknek tökéletes :D
75 éve volt a Hősök tér történetének egyik legfontosabb eseménye: 1938 májusában tartották Magyarországon az Eucharisztikus Világkongresszust. Az akkori vezetés természetesen kihasználta a rendezvényben rejlő lehetőségeket, de aki azt hiszi, hogy valami semmi kis…..
que le 2013.05.13 15:56:39
@Buga.Jakab: Mi ebben a magyaros?

Mit gondolsz, más országokban ez, hogy van? Mindenki mindig egy véleményen van? :D
que le 2013.05.13 16:53:51
@Buga.Jakab: Én csak az ilyen mértéktelen "magyar szokásozást" tartom fura magyar szokásnak. :D

Egyébként pedig: Madrid-Plaza mayor, München - Marienplatz, Velence- Piazza San Marco.

Szinte minden nagy városban van olyan tér ahol nem a parkosítás a lényeg, hanem az épületek. Én is inkább növénypárti vagyok, a Plaza mayort meg szinte mindennél utálom... A lényeg, hogy ez nem csak a fejletlenebb országokra jellemző. :D
que le 2013.05.13 17:00:43
@kilhjgvpo: Che Guevara? Nagyon off topic, de tényleg érthetetlen, hogy nem élteti azt az embert aki szó szerint verte az asztalt, hogy dobjanak atombombát azokra, akik azt a bűnt követték el, hogy más ideológiát képviselő országban éltek..
Ázsiában élve az ember hozzászokik a nagy számokhoz, ha szóba kerül, hogy hol mennyien élnek. Thaiföldön ugye 66 millióan, amit elsőre sokan nem gondolnának – annyian mint Franciaországban és többen, mint Angliában. Leginkább csak akkor kapja fel a fejét, ha kiderül, hogy…..
que le 2013.05.10 15:16:14
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
que le 2013.04.12 18:12:11
@tildy:): Ez sajnos ugyanúgy jellemző Nyugat-Európára is. Itt főképp Spanyolországot (un pocito! ) és Franciaországot értem.

Egyébként szerintem is túloz a cikk írója, de ettől függetlenül tényleg akadnak bunkó emberek ott is.
Mivel ez ugye egy pár ember által kreált képet igyekszik cáfolni (kint minden jó, itt minden szar?) ezért nekünk feltétlenül el is kell ítélni? A primitív pedig rögtön jön olyan, elképzelt és megalapozatlan dologgal, hogy ez egy fizetett írás.. Ha tényként állítjuk be azt, ami nem bizonyított akkor persze, hogy igazunk lesz..

Idegengyűlölet mindenhol van a világon, az egyik Svájcban élő barátomat naponta köpik le, vagy kerülik ki látványosan csak azért mert fekete.