Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fat Jew Biatch

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na a mandarinék meg most visszabasztak. A színvonal ugyanaz, a megvalósítás mintha már direkt lenne ugyanolyan primitív mint a szegfűs buziknál. Lehet jól szakállat, bajusztot, hajat, rasztát meg szemöldököt rakni a szocik D'Artagnan-ának:D A Hitler bajusz természetesen ül, ezért…..
Fat Jew Biatch 2009.12.16 21:25:04
@S. Annyi: Hát valamit csak tud, ha ő kapta Semir Gerkhan főfelügyelő szerepét. Pedig állítólag Erdoğan Atalayt is castingolták rá, szóval ebből is látszik, hogy nem kis neveket ütött.
Checkpoint Charlie Eltűnt Bartók 2009.12.14 20:47:00
Karácsonykor illik ajándékot adni. Én már csak kulturális termékekkel dolgozom, meg külföldre az ember mit is küldjön? Jött az ötlet, Bartók! Egyetemes is, magyar is, ismerik is meg nem is, tehát optimális. Vasárnap van, de ezüst, hát veszem a bérletem és fölpattanok a HÉV-re.…..
Fat Jew Biatch 2009.12.15 00:49:07
@zetorov: na erre ráhibáztál, mert én olyan korlátolt vagyok, hogy még ma is minden Philip Glass albumtól újat várok.
De az semmi, a múltkor egy haverom meg akarta kérdezni, hogy ismerem-e Stockhausentől a Licht ciklust, de mikor "stock"-ig ért úgy kiakadtam, hogy huszat kellett a fejemre nyomni a nagy samukalapáccsal (szinkópálva) hogy eljussunk hausenig. Mondjuk ez úgy márciusban volt szóval épp padlót fogtak a részvényeim. Úgyhogy valahol érthető, nem?
Fat Jew Biatch 2009.12.15 01:11:34
@cooledit: @zetorov: Glass zenéje olyan amilyennek egy alapvetően szakmán kívüli kultúrsznob célközönség igényeihez mért komplexitású erősen homofónikus langyos és kiszámíthtó avantpopnak lennie kell. Én nem szeretem, mert sok időt fecöltem az ellenpontba és szeretem a szépen kiírt középszólamokat, de ez ízlés dolga. A semmit ő hangszereli meg a legnagyvonalúbban, ez tény.
 Ma egyik kedvenc olvasói posztom EVÖR fog következni - a tisztelt szerző, hácsé ráadásul le is buktatta magát, mert azonnal felismertük benne a profi alkotót. De erre a poszt után még visszatérünk :) A tipikus-modoros playmate  Huszonöt éves, nálunk ez az első…..
MusiX Kirúgták Mansont 2009.12.07 19:11:00
Mindenki vámpírprimadonnáját kirúgta az Interscope, arra hivatkozva, hogy a legutóbbi rettenete, a High End To Low, egyszerűen siralmas eladási adatokat produkál. Tehát az elkövetkező időkben szerintem ne várjatok Marily Manson-cd-ket: a "művész" azt mondta, hogy így…..
Nem szeretem az ilyen címeket, csak azért engedtem meg magamnak, mert tényleg ledermedtem, amikor egy Steve Jobs-bábuval táncra perdült a youtube-os hírnévre törő szőkeség az egyik Apple Store-ban. Még sokkolóbb az eladó és az egyik vevő reakciója, tényleg úgy éreztem magam,…..
A szerzői jogvédelem jelenlegi rendszerének védelmezői mindig azzal érvelnek, hogy végső soron a szerzők jogainak és anyagi érdekeinek védelmében lépnek fel. A rendszer egyik legfontosabb alapelve pedig az, hogy az egyes szerzők bevétele dalaik sikerével egyenesen arányos legyen -…..
Fat Jew Biatch 2009.12.07 12:09:21
Nagyon laikus hozzáállás. James Bond egy jó karakter, de nem működne egy Csehov-drámában (működne a színpadon, csak az már groteszk bohózat volna). Tarzan is jó karakter, de mit keresne a Tonio Krögerben? Popdalt a en.wikipedia.org/wiki/Song_structure_%28popular_music%29 alapján bárki tíz perc alatt ír egy arranger-keyboarddal, vagy a band-in-a-box segítségével. Egy majom is. Azt egy profi stáb kiközvetíti, áthangszereli, keveri, csomagolja, teríti, közben végig promotálja. Így készül a sláger. Plusz talán senki nem gondolja komolyan, hogy ő találta fel a i-V-i-VII / III-VII-[i vagy VI]-V / i-V-i-VII / III-VII-[i vagy VI7]-IV[4-3sus]-i menetet.
    Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert…..
Mondjuk amióta itthon az SZDSZ stipistopizta le e kategóriát, úgy egyébként is vérciki már a Lauder gimiben is odaszavazni, őket szeretni – de most nem erről, sőt nem is zsidózásról lesz szó.   Svájcban nemrég népszavazást tartottak, ahol az ottani Jobbik – mely…..
  Kedves Gyerekek, a cím magáért beszél, nem is tennék hozzá semmit. Már nagyon sokan követeltétek a coelhós posztot. A szerzőktől elnézést - a legtöbb dőltbetűt kiszedtem, megtaláljuk mi a modorosságokat magunk is, és tudjuk, hogy tisztában voltatok vele és direkt volt…..
Fat Jew Biatch 2009.12.01 15:49:15
@Zzz_: Fejős Éva, Fejős Éva... Lássuk csak... Nos nem tudom. De Jézus Krisztus talán azt mondaná: a férfinak azért van szeme, hogy lásson, a nőnek azért, hogy lássák. A szép szemek jobban marnak mint a citrom.
 A pécsi egyetemi lövöldözés után kiújult a vita a fegyvertartási mizéria körül. Ismételten egymásnak feszülnek a pro és kontra érvek, a fegyvertartás ellenzők úgy érzik ismét új, erős érvet, azaz inkább negatív példát kaptak a kezükbe, melyet felhasználva a…..
Fat Jew Biatch 2009.11.28 14:00:06
@redrick: nem feltétlenül A növényevők nagy része leszarja a tulkokat. Jellemzően még a ragadozó pereputty (pl. kaffer szarvasvarjú) is. Ezek állatok, könyörgöm - mit vársz tőlük?
Fat Jew Biatch 2009.11.28 14:16:21
@redrick: Igen, én is úgy érzem, hogy kár a dolgot az állatokra hegyezni.
Itt a hatékony ön és birtokvédelem igényéről van szó. Ez egy emberi igény is.
Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a…..
VENDÉGPOSZT A most futó szponzorált menedzserszavazással elhalványult a reklám és a szerkesztőségi tartalom közé húzott, eddig példaértékűen éles vonal az Indexnél – írja az Antagonnak küldött levelében egy olvasó.Az Index volt eddig az a lap, ami nem ment bele…..
Ma már nem kerül sokba egy sátor, sőt akár ingyen is beszerezhető (és itt nem a "teherautóról leesés" esetére célzok, hanem arra, hogy van egy csomó külföldi, aki nem vesződik azzal, hogy hazavigye a filléres betyárbútort). Ez eléggé átalakította a hajléktalanok…..