Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Môžeš mi pomôct'?

0 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
Mai bejegyzésünkben egy több, mint 10 éve munka nélkül tengődő olvasónk gondolatait ismerhetitek meg. Borzasztó hosszú tud lenni néhány hónap is, ha az ember nem találja a helyét és mindig falakba ütközik, ilyen hosszú időt még felfogni sem gyerekjáték. Nektek mi volt a…..
Kigondoltam Szektások 2010.11.26 09:00:00
Azok, akik képesek bármi mellett hitet tenni, abban vakon bízni, s afelé mindenekfelett törekedni - nos, ezek csak szimplán idióták, akik viszont mindezt szervezett keretek között, lehetőleg kis színes fotókkal és képekkel illusztrált könyvecskéket lobogtatva teszik, na azok a…..
Hello MH terror blog!   Azért írok, mert úgy gondolom, hogy némi etikettet illene kialakítani az állásinterjúztatás intézményére is.   A helyzet a következő volt: könyvesbolt ajtajára kitixózott hirdetés, miszerint üzletvezető- helyettest keresnek. Cégnév,…..
Egely György nemrégiben interjút adott az Indexnek, s ebben a következő, figyelemreméltó kijelentést tette: Nemrég készítettünk egy széndioxid-bontó készüléket, a világon először, ami kicsi, könnyű, és az autó kipufogójára téve a szén-dioxidot szétválasztja szénné és oxigénné. Ezzel az egész…..
Môžeš mi pomôct'? 2010.11.16 23:14:39
Egy mondatban Fideszprolik 2010.11.11 09:36:34
A hír: Nyugdíjba küldenék TGM-et. (A legalább négy nyelven kiválóan beszélő filozófussal szemben érvként hozták fel a nyelvvizsga hiányát.) Egy mondatban: A Fidesszel és a fidesznyikekkel nem az a fő baj, hogy beképzeltek és arrogánsak, sokkal inkább, hogy kisstílűek, és…..
Autókkal szórakozik a Volbeat, Slash-re vadászik a szexuálisan túlfűtött Fergie, a tűzzel játszik a Papa Roach, a múltat idézi régi-új dalokkal Bruce Springsteen, és szabadnak született nagyon friss klipjében Kid Rock. Eheti, a szokásosnál valamivel rövidebb válogatásunkba…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Angelina Jolie ma a Rózsák terénél forgatja egyelőre címnélküli, szerb háborús filmjét, kaptuk a hírt, amit természetesen nem erősített meg a produkció. Ma és holnap délelőtt 10-től forgatás miatt leállítják a forgalmat a Dohány utca, és az Izabella utca egy szakaszán, és…..
  Van egy hely, nincs is messze, és még egy távoli galaxisig sem kell elmenni, hogy az ember olyat lásson, ami nem evilági. Mondhatnám, hogy: „Menj az Óperenciához, azt’ ott fordulj el balra”, de az általam bemutatni kívánt zug Szombathely egyik frekventált…..
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Môžeš mi pomôct'? 2010.10.02 23:46:26
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
Môžeš mi pomôct'? 2010.09.29 15:05:20
@Legelő Őse: ja igen roadmovie, az nekem is feltűnt, hogy ez NEM a Csokigyár, hanem a Félelem és reszketés. Már csak abból is, hogy a hülye picsa cigivel pózol a wikilapján. Pedig ehhez a fejformához nem illik, de meg ahogy elnézem politoxikománnak elég kis dagika is.
"A minden régvolt szép és minden új csapnivaló jelszava tömegkommunikációs eszközeink kétes eredményű kedvence lett." (Finta József, 1985) Cikksorozat Finta Józsefről INDAFOTO.slideshow.run({…..
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..
A Horological Machine nevéhez eddig is elképesztő órák fűződtek, elég csak a legutóbbi The Frog névre keresztelt darabra gondolni. Kuruttyoló békák helyett most inkább a repülőgépekhez fordultak inspirációért, a végeredmény pedig a most bemutatott No4 Thunderbolt lett. A…..
Folyékony Kenyér Fat Boy Gösser 2010.07.07 10:13:16
Ha Gössre gondolok, az első dolog, ami eszembe jut a Zwickl. A sörgyárral szembeni márkasörözőben márványosan opálos, jégkása-textúrájú üvegpohárban szolgálják fel a mézszínű sűrű, szűretlen Zwicklt, ami a Gösser egyik legbecsesebb ajándéka – pláne frissen. Na ez…..
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
Môžeš mi pomôct'? 2010.07.07 15:50:07