Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guinevere

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Guinevere 2011.08.28 02:41:10
ha meg akarsz szabadulni a kertbe szaró macskától a megoldás több mint egyszerű. Tarts macskát :) a macskák territorálisak, ezzel minden gondod megoldódik. www.haziallat.hu/macska/viselkedes/kandur-macska-felsegterulet/2628/ A saját macskád pedig soha sem fog a kertedbe szarni, mivel kultúrlény és az alomtálcát használja.
Én az áprilisban vett autómmal a kertben állok, és még egy darab karcolás sem lett rajta a macskáimtól (pedig három is van).
A kutya nem használ, a mi kutyánk jó alaposan megkergeti az idegen cicákat, és ha esetleg elkapja, akkor komoly agresszióként megszeretgeti őket :)
"Sziasztok!Ő Sutyi, 8 hónapos házicica. Van egy bizarr elalvási rítusa, amikor már fáradt. Más macskánál még nem láttam ilyet, talán tud valaki magyarázatot erre anélkül, hogy álllatpszichológushoz kéne vinni :)" – írta nekünk Sutty Ingo. Köszönjük!…..
Újabb vészharang kondult! Ezúttal a baloldali média veri félre, mondván, hogy a kormányzati elvonások miatt új adók kivetésére kényszerülnek az önkormányzatok.  "A magánszemélyek kommunális adója elnevezésű sarcot az önkormányzat saját hatáskörben kivetheti,…..
Guinevere 2011.03.24 09:40:04
@DocBulywood: pont az írta le coitus interruptust=megszakított közösülés :)
Def: Legrégibb és leginkább ismert fogamzásgátlási módszer, mikor a férfi magömlés előtt a hímvesszőt kihúzza a hüvelyből.

egyébként ettől még nyugodtan teherbe lehet esni, mivel az előválladék tartalmaz életképes spermiumokat
Szinte már rosszul lét határán olvasom a kommenteket egy-egy bejegyzés alatt. Árad belőlük a rosszindulat, a fröcsögés, a rossz tapasztalat élménye, a meg nem értés. Sokan úgy vélik az orvos valamiféle állatfaj, akit az országban dolgozók etetnek, hagynak szaporodni és ez az…..
Guinevere 2010.04.21 11:56:00
A post olvasása során nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Annyira sajnálom a szegény háziorvosokat.
Nekem az átlagos napon a következő módon néz ki:
- Legkésőbb 04:00 felkelek, és reggel nyolcig megcsinálom az adminisztrációs munkámat
- Nyolckor bemegyek a munkahelyemre, és ötig ott tevékenykedem, amennyiben nem kell kimennem ügyfélhez
- Soha, egyetlen napon sem tudom megmondani, hogy mikor érek haza, ez a munkától függően lehet öt óra, de csak másnap reggel
- A munkámból adódan folyamatosan ügyfelekkel kell foglalkoznom a legjobb tudásom szerint, ha hibázom másnap nincs munkám
- Amikor haza értem nekiállok tanulni, mert olyan a munkám, hogy folyamatosan képeznem kell magam, ha nem teszem
- Van olyan rendszeresen hogy hétvégén is dolgoznom kell, de akár éjjel is felhívnak, ha valami probléma adódik
- Ezekért túlóra díjat nem kapok, csak a normális fizetésemet. Egy nap átlagosan 16 órát foglalkozom a munkámmal, hétvégénként jobb esetben 5-8 órát
- Van olyan, hogy nem látom a páromat napokig, mert ő is hasonló munkát csinál, és valamikor úgy jön össze, hogy mire haza ér én alszom, mire felkel én már nem vagyok otthon
Cserében, soha sem kapok semmilyen juttatást (hálapénzt), de amikor 6 évvel ezelőtt kórházba kerültem gerincsérvre utaló problémákkal egy MR-re sem utaltak be.
Az elmúlt 6 évben kb 20 orvosnál jártam, és mindegyiknek egy válasza volt, hogy menjek gyógytornára meg úszni. Volt olyan orvos, aki szerint én csak szimuláltam.
- Ekkor már fél éve zsibbadt a lábam
- Aludni nem tudtam, mert minden mozdulatra felébredtem
- ülni, állni kb 10 percet tudtam egyhelyben.... de én szimulálok
Egy hónappal ezelőtt végső elkeseredésemben elmentem egy magán kórházba, hogy ha mást nem is csinálnak, de legalább meghallgatják a problémáimat. Az orvos megvizsgált, majd majd mondta, hogy menjek el MR-re, az időpontot majd ő intézni, és tekintettel arra, hogy előzetesen komolynak tűnik a problémám, ne a magán kórházba menjek vissza, hanem abba a kórházba, ahol Ő egyébként dolgozik. Két nap múlva megvolt az MR vizsgálat, ahol kimutatták, hogy kiszakadt gerincsérvem van, amit amilyen hamar csak lehet műteni kell. Most váró listán vagyok, és amint van hely a kórházban megműtenek.
Az orvos aki diagnosztizált kért elnézést számos kollégája nevében, amiért 6 évig szenvedtem, holott egy 10 perces vizsgálattal kideríthető lett volna a problémám.
Nem fogok azok iránt az orvosok iránt szimpátiát érezni, akik ember számba sem vesznek.
Hozzá teszem, hogy sajnos problémám arra vezethető vissza, hogy én elvből nem voltam és nem is leszek hajlandó hálapénzt fizetni. Volt ahol az orvos konkértan közölte, hogy mennyit akar és nem voltam hajlandó neki kifizetni, volt aki csak célozgatott rá. Volt olyan hely ahol a többi beteg hívta rá fel a figyelmemet, hogy mennyit illik adni.
Guinevere 2010.04.21 16:07:10
@szabidoki: Szerintem valaki másnak akartál válaszolni :)
"s mennyi a normál fizetésed? Felteszem jóval több, mint nettó 100-120e Ft...
Ja, és ahogy nekünk, úgy neked sem kötelező ott dolgozni, ahol épp vagy, lehet keresni másik munkát, ha ez nem tetszik. Menj el máshova, ne sírjon a szád."
Hol olvastad a kommentben, hogy ez ellen kifogásom van? Ha megmutatod, akkor le a kalappal előtted!
Arra akartam rámutatni, hogy nem csak az orvosok dolgoznak sokat, hanem mindenki más is. A különbség annyi, ha én hibázom másnap nincs munkám. Azok az orvosok, akik meg nem voltak hajlandóak engem kivizsgálni, és ezzel tartós egészség károsodást okoztak nekem, még mindig ugyan ott dolgoznak!!!
Kedves Mindenki! Elérkezett a karácsony előtti utolsó bejegyzésünk, melyben váj mí nevű olvasónk osztja meg velünk személyes tapasztalatait a Zepterről.Mivel többségében arra szavaztatok, hogy a két ünnep között is legyenek bejegyzések, december 27-én újra találkozunk! Addig…..
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..
Kukoricaimádó cica már szerepelt egyszer nálunk, most viszont jöjjön Bömbi, az igazi fanatikus. "Bömbi cica macska létére időnként malacként viselkedik. Már-már perverz vonzalmat érez a csemegekukorica iránt, olyannyira, hogy ha nem kap belőle, nemes egyszerűséggel…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Egy internetes rendeléssel zárjuk az autósok panasznapját. Lívia az alábbi levelet küldte a Top-Tyre Kft-nek, miután kiderült, hogy az egy héttel azelőtt 12khufos darabáron megrendelt gumikat csak 20 ezerért vihetné el:Panasszal szeretnék élni a következő eset miatt:…..
Itt jártunk: Hősök tere, VárosligetNagyon sok panaszt és benyomást gyűjtöttünk. Ezekről este részletesen beszámolunk. Addig tovább járjuk a várost kicsi zöld panaszládánkkal.Voltunk itt:Itt a HIR TV-sek keresték a Elnök urat, de nem panaszkodtakPanaszláda egyedül....Panaszladaa…..