Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pain2

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8,7 milliárd eurót hívtunk le az IMF hitelkeretéből. 2010-ben meg kell kezdeni a törlesztést. 2010 utolsó negyedévében 170 milliárd forintot, 2011-ben 1150 milliárd forintot, 2012-ben 900 milliárd forint, 2013-ben 50 milliárd forintot kell(ene) visszafizetni az IMF-nek. De hogyan?…..
Pain2 2010.01.03 18:48:46
@Sörömpőőr: Te pimasz zsidó! Úgy hazudsz mintha az életed múlna rajta! Rákosi egy köcsög volt! Oda kellett volna őt dobni a malacok elé az lett volna a neki való halál. Jól meghalózták volna a mangalicák!
"Három Nagykanizsa és Balatonmagyaród között közlekedő busszal kapcsolatban fokozott védelmet kértek a falu lakói, mert iskolás csemetéiket rendszeresen érik atrocitások a járatokon, emiatt már félnek a gyerekek. Ígéretéhez híven a rendőrség hétfőn megkezdte a…..
Pain2 2010.01.05 16:57:23
Istenem de várom már a választásokat! Ha én lennék az igazságügy/rendészeti miniszter hahahahaha :D itt olyan rend lenne hogy el sem tudom mondani. Megteremteném a Mennyeien Igazságos Királyságot!

-Azzal kezdeném, hogy a bűnözőnek jogai nincsenek...

-A visszaeső bűnözőnek attól függően, hogy milyen súlyosságú bűntetteket hajtott végre, 3 dobása van. Ha mindegyiket ellőtte életfogytiglan. (ha kis cukorkát lop a tescoból az nem számítana egy dobásnak sem. De ha a nagypapa nagy fáradtsággal megtermelt zöldségeket/gyümölcsöket és egyéb javakat fújja meg a tolvaj az bizony lehet, hogy 2 dobással is felérne. Ezt még nem döntöttem el)

-Élet elvétele automatikus halálbüntetés. (szituációtól függően, szal ha a kis 16 éves lánykát 8 éve erőszakolja a nevelő apja és a kislány már úgy bekattan, hogy kést állít a papa fejébe más elbírálás.. igazságos de más. Uruk-hai barátaink vegyük mondjuk az olaszliszkai esetet na ott azt kellett volna tenni, hogy azt néhány emberszabásút akiknek oroszlánrésze volt a gyilkolásban (azaz az ő ütéseik/rúgásaik által hunyt el az áldozat) elvinni őket a cigótelep közepére szépen felsorakoztatni őket, vinni egy papot aki feladja az utolsó kenetet esetleg bűnbocsánatot kérhetnek (mert keresztény ország vagyunk) aztán sortűz. Ott a galeri előtt. Az ilyen "öld meg a magyart" na ezek életfogytiglan rasszizmusért.

-bántalmazás: Vegyük példának a post témáját. Van néhány cigánycula akik nem férnek a bőrükbe mert a szüleik nagyszaremberek (emberek?!) és képtelenek megnevelni a kis csínytevőket. Na ha a szüleik képtelenek megnevelni a saját kölyküket akkor szépen bebasznám őket a nevelőintézetbe. De nem ám olyanba mint amilyenek most vannak, hogy csak úgy kiszökik onnan a gyerek meg hasonló. Inkább hasonlítana ez egy börtönhöz mint ilyen szar intézményecskéhez. A gyereket nem vernék, kapna rendesen inni/enni de azt garantálnám ha onnan kijön abból mintagyerek lesz. :)

-Hazaárulás: A legszigorúbb halálbüntetés. (egy nyilvános akasztást képzeljetek el kb. Lássa ország-világ, hogy aki eladja a hazáját/lelkét az nem ér többet egy lámpavasnál.)

-A közvagyon elszipkázása azaz a közpénz lopása, elsikkasztása, irgalmatlanul patkány módon való elpazarlása (Bkv-végkielégítések stb.) ---> halálbüntetés

Összegezve a mondandómat. Ha én lennék az igazság képviselője itt nagyon durva világ köszönne a bűnözőkre.
jaj és majdnem kihagytam egy fontos pontot. Ez már nem igazságügy de akkor is hozzábiggyesztem.

-külföldi származású ember (értsd: nem magyar) nem vállalhat köztisztviselői állást. A külföldi származású emberbe beleértem a zsidót is kurvára szarom, hogy ők a kiválasztottak, meg hogy holocaust meg bla-bla-bla. Főleg rájuk vonatkozna ez a törvény. Nem azért mert antiszemita vagyok csak úgy gondolom a józan paraszti eszemmel, hogy Magyarországnak magyar vezetése legyen már. Szerintem ez nem bűn ha valaki ilyet kíván.

Ja meg a buzik meg az ehhez hasonló a rothadás jelenségét jelző tényezők. Engem nem érdekel hogy mit csinál a szoba négy fala között. De az ilyen buzifesztiválok, hogy az Andrássy úton vonulgatnak na ott :DDD ha Mg42 nem is de a rendőreim tuti hogy végigvernék viperával(!) az egész bagázst. Igen a viperát rendszeresíteném a kopóknál.

na most tudnám folytatni a sort, hogy hogyan számolnám fel a rendőrbűnözést de akkor olyan hosszú lenne a postom, hogy senki se olvasná végig szal ennyi lenne a mondókám. :)
Pain2 2010.01.05 17:52:25
@Seduxen: szarok a jogvédőkre. A bűnözőnek minek jog ? Gyakorolják más országokban a jogvédést mondjuk a kibaszott Izraelben ahol mindennap palesztinokat gyilkolnak...Oda kell jogvédő mert ártatlan emberek halnak meg ok nélkül.

Az államforma? Nos nem tudom, hogy van-e ilyen államforma amit én elképzeltem. Meglennének a mostani hivatalok ugyanúgy. Pártok se kellenének (nem egypártrendszer!!!!!) az lenne a legjobb ha mindenben a nép döntene és akkor nem lenne gigszer semmiben
Pain2 2010.01.05 18:03:50
@derelyegrádi szellem: hehehe:D ezt nagyon jól gondolod!

A liberalizmusról azt gondolom, hogy az írmagját is ki kéne irtani.
Vastagbőr Sajóbábony lezárva 2009.11.15 21:42:00
Vasárnap esti elfoglaltság Borsod megyében. Budapesti és miskolci rohamrendőrök, gárdistások és a rettegő kisebbség valamint a szegény sajóbábonyi lakosok. Sajóbábonyból jelenti a boon.hu tudosítója: "A szombati lakossági fórum után életveszélyes…..
Pain2 2009.11.17 19:29:40
@Doña ¡Cara(mba)!: "Eddig nem írtam le azt a félelmemet, hogy EZEK be akarják tiltani jövőre a választást"

Na ez az ami tuti, hogy nem fog megtörténni..nem történhet meg vagy ha mégis akkor vér fog folyni. Ezek a férgek a jövő év végére de ha lehet minél előbb már a börtönben kell, hogy csücsüljenek.. nagyon-nagyon sok időt fognak ott tölteni ezek a patkányok. Nekem ez ad erőt 2010-ig, hogy eltudjam viselni ezt a sok szart. Már alig várom, hogy végre magyar kormánya legyen Magyarországnak! Áldani fogom azt a napot amikor eltűnnek a darálóban ezek a szarszemétládák..
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
Pain2 2009.08.28 17:19:04
Egy szuper kis riport a svéd televízióból (SVT2), dübörög az országimázs kampány ezerrel. A főszerepben Göncz Kinga és Mohácsi Viki! Rékuc lefordította nekünk a svéd részeket, a videó alatt olvasható a szöveg. A "Kávé helyett" sorozatunk 27. része:…..
Pain2 2009.08.28 12:18:52
@Fedor:

"Csak annyit tudnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy a tükröt hibáztassátok, ha nem tetszik, amit benne láttok. Gyilkolták a cigányokat? Igen. Rasszista indokból? Igen. A Jobbik és a Gárda politikája a cigányok megfélemlítésére és bűnbakká kinevezésére épül? Igen. Szélsőségesek? Igen. Van eszmei közösség a gyilkosokkal? Van, mégha szervezeti nincs is."

Fedor hülye ? Igen.
Pain2 2009.08.28 12:26:40
@Pierre (Bezuhov):

Idézek neked Vonától: "ha nem tetszik, költözz ki Izraelbe" :)

vagy idézhetek ferenc testvértől is "ha nem tetszik, ellehet menni"

Ez nem az szdsz forum itt nehezen viseljük a kamuzást.
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
Pain2 2009.08.24 14:12:03
Hazudnak b@zdmeg... tőlük már az lenne meglepő ha igazat mondanának.

A gyilkosságok megrendelésre történtek, politikai megrendelésre.. az önkéntes járőr kokerók már kezdtek elszemtelenedni úgyhogy kellett valamit produkálni még mielőtt az emberszabásúak megölnek valakit.

Ártatlanok én 100%-ig biztos vagyok benne. De rájuk fogják kenni. Megtehetik. Mert megtudják tenni. És már nem egyszer láthattuk, hogy itt Magyarországon semmi sem lehetetlen. Azt sem gondoltam volna, hogy az igazságügy miniszter képes bele hazudni az emberek szemébe aztán tessék-lássék. Ebből kiindulva már nem is olyan nagy dolog hazudni az elkövetőkről.
Pain2 2009.08.25 20:25:21
@Horizont: lehet, hogy nem lesz megváltó..

De abban szerintem egyetérthetünk, hogy most ők az egyetlen párt akiknek lehet adni a szavára és akikben meglehet bízni..

Vonát meg ne hasonlítsd már Gyurcsányhoz bazz ég és föld a kettő.. A Jobbikot pláne ne említsd egy kommentben a Maszoppal.

Abban egyetértek veled, hogy vannak tisztességes romák én is ismerek ilyen embert. De abban is egyetérthetünk, hogy a 90%uk akasztófára való. Mert ilyenek , benne van a vérükben sajna. Ez nem rasszizmus, ez tény. :)
Sima, uncsi péntek volt ... és szokás szerint megint aláztak a "kedves szomszédok". Sólyom László ugyanis a révkomáromi Szent István-szobort avatta volna fel, de menet közben (!) értesítették, hogy Szlovákia nem engedi be a területére. A szlovákok biztosra mentek,…..
Pain2 2009.08.23 16:25:27
Uh, a csökkentett módnak vége, "back to work", de még el vagyok "varázsolva" a tegnapi zseniális Faith No More koncert által (nézni: FNM a Download Festival-on) ... de lassan azért összeszedem magam. Addig is egy Fókusz-videó, remek kis történet:No komment ...…..
Pain2 2009.08.19 10:33:57
kuruc.info/r/2/45368/

Lehet fogadni, hogy mikor ölik meg az első embert... mert ez befog következni azt tuti.. csak az a kérdés mikor.
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..