Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemi90

0 bejegyzést írt és 809 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Business Insider jelenlegi és korábbi takarítókkal beszélt, hogy megtudja, mit mondanának a vendégeknek, hogyan lehetne könnyebbé tenni az életüket. Avagy apróságok és kedves gesztusok, amelyekkel sokat lehet segíteni a szállodai takarítóknak...
Rrrrraaaaaammmooon prodáktcsön ordítja az a törzsi harcos artikulálatlanul amikor felvezeti ezt az újabb remek akciófilmet. Van itt minden: kartonpapírból épített bankfiók, játékpuskák, low budget CGI tűzpárbajok, GIF verdás autós üldözés és persze egy potenciális HIV fertőzött félelemetes…..
A magyar ügyészség szerepéről tartott előadást dr. Magyar György ügyvéd a Liberális Magyarországért Alapítvány – ALMA és a Magyar Liberális Párt békéscsabai vezetőjének, dr. Fülöp Zoltánnak a rendezésében Békéscsabán.  A fórum résztvevői arra voltak kíváncsiak, vajon mennyire befolyásolja a politika…..
szemi90 2019.03.07 09:32:02
@MAXVAL bircaman közíró: Sokkal egyszerűbb lenne, ha azt mondanád: "Nem tetszik amit mond, ezért nem hiszem el." A gondolkodásra úgysem tudnak rávenni...
Erre mit is kellene válaszolni manapság, hogy taktikailag is jó legyen, korrekt is legyen, jó állás is legyen belőle? A régi „iskola” szerint erre azt kellett volna válaszolni, hogy neeem, dehogyis, csakis Önökhöz szeretnék jönni dolgozni, mert meg kell(ett volna) mutatni, hogy neked ez az állás…..
szemi90 2019.02.20 08:19:44
@MAXVAL bircaman közíró: Nem nagyon találkozni olyannal a való életben, hogy a pénzen kívül minden más feltétel megegyezik. Dönthet a legkisebb különbség is egyik-másik javára. Munkahely elhelyezkedése, megközelítése, sőt az első benyomás is amikor belépsz. Számomra ezek is fontosak és simán előfordulhat, hogy a fizetés különbözete nem kompenzálja a hátrányokat.
Ha végignézzük az orbáni hét pontot, máris elmúlik a félelmünk. Nem fog olyan sokba kerülni az új családpolitika.     Társadalmi konszenzus van a családpolitikai akcióterv mellett – jelezte a Nézőpont Intézet. Na és ki fogja ezt kifizetni? Mi, állampolgárok? - merült fel a kérdés a sajtóban,…..
szemi90 2019.02.12 09:06:04
@FILTOL: Mi lenne, ha eleresztenétek végre ezeket a szarkeverő MSZP-seket? Szart sem tudtak felmutatni, csak az elkúrást. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mire fel ez a kurva nagy büszkeség Orbán teljesítményére? Véleményem szerint teljesen alaptalanul dicséritek, mert semmivel nem jobb mint az "elqúrók".
szemi90 2019.02.12 09:52:38
@Kivlov: Hát igen, próbálkozik. Az a legnagyobb gond, hogy a körülötte lebzselő kontraszelektált seggnyalókat nem képes kipenderíteni. Ha olyan jó szakembereket talált volna a gazdaság irányítására, mint amilyent a propagandára, már beköszöntött volna a kánaán. Addig meg csak szívunk. Egy biztos. Orbán neve nem fog eltűnni a süllyesztőben. Vagy hatalmas zseniként fognak megemlékezni róla, mert olyant tudott, amit mi többség nem láthattunk át szerény képességeinkkel, vagy pedig Magyarország egyik legrosszabb vezetőjeként, aki mindenre hajlandó volt hatalmának megtartása érdekében.
Egyelőre ez utóbbit látom esélyesebbnek. Ez az én véleményem, tetszik-nem tetszik. Befejeztem, mert termelnem kell a GDP-t.
szemi90 2019.02.12 10:57:39
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Hát én csak annyit látok, hogy sikeresen meghülyítették az ország felét. Ez szigorúan szakmai szemmel kiváló teljesítmény. Az emberi oldalát meg mindenki ítélje meg saját maga.
  Farsangi időszak van. Ilyenkor a szülők egy része azon gondolkozik, hogy az óvodába, iskolába, netalán a bölcsibe, milyen jelmezbe öltöztesse csemetéjét. Sokszor kifogyunk a jó ötletekből. Ha találunk egy boltot ahol jelmezeket lehet kapnunk akkor kicsit szerencsésebbek vagyunk, de ott is csak…..
szemi90 2019.02.08 15:05:23
Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után. Elég sok a félrevezető információ ezen a területen…..
A fiatalok megjelenése a politikában egyre újszerű, néha úgy lesz az ember politikai témák főszereplője, hogy a véleményét hangoztatja. Ez történt Nagy Blankával, aki a kecskeméti ellenzéki tüntetés diákszónokaként szólalt fel még tavaly év végén. Ma jött a hír, hogy a propragandagépezet megtalálta…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
szemi90 2019.01.14 09:00:33
@Leadfoot: Hát ha "magától" tudná, akkor az feltételez valamennyi önállóságot és gondolkodást is, ez pedig kizáró ok a NER-ben.
szemi90 2019.01.14 09:01:41
@Noco Cojumbo: Nem érti látom. Haggyad'...
Közvélemény kutatást végeztünk olvasóink, követőink között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egyes háztartási gépek a háztartások hány %-ban vannak jelen és milyen meghibásodási gyakorisággal bírnak. E két kérdésre kapott válaszok alapján kirajozolódott, hogy mely elektromos háztartási eszközöknek a…..
szemi90 2019.01.11 11:01:09
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
szemi90 2019.01.08 08:06:16
@Rettegek mert ballib vagyok: Könnyebb elhinnem a fizetett troll dumát, mint azt amit Orbán ígér és mond. Szóval hiszékenységből nem kérek tőled kioktatást. Ha meg tudod, hogy Orbán hazudik és ennek ellenére nyalod a seggét - akár pénzért, akár ingyen - még nagyobb szar alak vagy.
Ehelyett a bőrét próbálja menteni. Hatalmas érvágás ez a főpolgármesternek, még nagyobb kár Budapestnek...
szemi90 2018.12.04 10:48:18
@Tamás András György: Majd ha sikerül rávenni az eladó holland céget, hogy az "alkotmányos költséget" a vételárból utalja el egy offshore cégnek.
Saját bevallása szerint Nádházi István maga is meglepődött a sikeren. Bár apait-anyait beleadott a versenytermékekbe, már azt is komoly eredményként könyvelte el, hogy döntőbe került Nagy-Britannia legnagyobb kenyeres megmérettetésén. Aztán kedden eljött az eredményhirdetés napja és kétszer is az…..
Október 23-án jelentik be a Mindenki Magyarországa megalakulását. ..
Újabb reklámot forgatott a Nespresso nevű kávécégnek George Clooney, ezúttal nem úgy, ahogy az evidensen adná magát - őrülten jóképű sármőrként -, hanem életében először lovagi páncélba bújva. A reklámban egy sárkányt legyőző lovagot alakít, egy trónon ülő uralkodónő alattvalója. A legtöbbeknek…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Szinte mindenki egyből. A gyakorolgatós central parkos napon toltunk egy ilyen mikró kvízt a parkban mászkáló embereknek. Ha valaki odatolna az arcomba egy kamerát és egy világtérképet mondjuk a Városligetben azzal, hogy na, merre van Burkina Faso, simán lehet, hogy nem tudnám. Kábé hasonlóan…..
Az IKEA egy kiforrott vállalkozás, de náluk is becsúsznak húzós bakik. Pedig hányszor esünk a jól felépített fogyasztói pszichológia csapdájába, mikor beugrunk egy 150 Forintos hot-dogért az Örsre, aztán a végén mégsem ússzuk meg a kiruccanást 20 ezer alatt. Vagy a felismerés, hogy eddig minden…..
szemi90 2018.09.07 16:48:51
@Helló Leó!: Így már sokkal elfogadhatóbb. :)
Én ugyanígy vagyok az autókkal. A túlnyomó többségük szerintem béna.
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból, 1962-ből. 1962. július 3. A balatoni kompra felhajtó Ikarus autóbuszt nézik az emberek a tihanyi kikötőben. MTI Fotó: Sziklai Dezső..
Van-e még lejjebb? ..
szemi90 2018.08.29 10:04:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ne kecsegtess! hja, régen minden jobb volt. :)
szemi90 2018.08.29 10:17:28
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Maradjunk annyiban, hogy kicsit nagyobb lett a szabadságunk, de ennyi. Ugyanazok a káderek - vagy ugyanazon káderek rokonai, cimborái - vezetik (meg) a népet, mint akkor. Nézzünk csak körül a politikai "elit"-ben. KISZ titkárok, korábbi MSZMP tagok szép számmal. Sosem volt itt igazi rendszerváltás. Az ügynökök ott csücsülnek most is a törvényhozásban.
A CEU felfüggeszti a regisztrált menekülteknek és menedékjogot kérőknek szóló oktatási programjait, a programok weboldala már nem elérhető az egyetem weboldalán. A most felfüggeszetett programban csak legálisan Magyarországon tartózkodó menedékkérők, menekültek vehettek részt. A programban oktatók…..
szemi90 2018.08.29 07:09:24
@Neo07: Aki meg már itt van, azt zárjuk ki mindenféle dologból, aminek a segítségével talán beilleszkedhetne, amitől meggondolja magát és visszamegy oda, ahonnan jött? Esélyesebb, hogy radikalizálódni fog és terrorista lesz belőle.
szemi90 2018.08.29 08:47:37
@Kivlov: Az a baj, hogy általánosítasz. Ahogy olvastam itt 55 főről van szó. Ez az 55 igenis tanulni szeretne és beilleszkedni. Most viszont nekik sincs semmilyen lehetőségük. Elkezdhetsz matekozni, hogy mindegy, hogy egymillió vagy egymillió-ötvenöt - bár a Magyarországon tartózkodók messze nincsenek ennyien - akkor is igaz az, hogy ettől a pár embertől most elvett egy esélyt ez a különadó. Ha hermetikusan lezárják Európa határait - tegyék, akár most, én örülni fogok neki - azok akik már itt vannak nem fognak visszamenni.
Én is tudtam, ti is tudtátok, hogy maradt még ebben a történetben. Hálistennek a Viasat is tudta, ezért most itt vagyunk újra kedves feleim, úgyhogy igazítsuk meg az Aliexpress-ről rendelt Guchi órát kezünkön, simítsuk ki Michael Pors ruhánkon az apró ráncokat kétkezi munkát…..
szemi90 2018.08.28 14:58:41